Elektr0 Üye DiaBLoS' Alıntı: Benimde başım ağrıyo yaw . . Pff Genişletmek için tıkla ... AllaH şifa versin geçmiş olsun... ----------Eklendi @ 04:30:27 ---------- Yazıldı @ 04:28:52 ---------- Bir insan hiç bir iş yapmadan yoruluyorsa ve yoruldugu için uyuyamıyorsa bu işte bir sorun var demektir...
DiaBLoS' Alıntı: Benimde başım ağrıyo yaw . . Pff Genişletmek için tıkla ... AllaH şifa versin geçmiş olsun... ----------Eklendi @ 04:30:27 ---------- Yazıldı @ 04:28:52 ---------- Bir insan hiç bir iş yapmadan yoruluyorsa ve yoruldugu için uyuyamıyorsa bu işte bir sorun var demektir...
Elektr0 Üye MAvi renkteki cümleyi kendime yazdım ----------Eklendi @ 04:34:38 ---------- Yazıldı @ 04:33:15 ---------- NoLiFe' Alıntı: Benimde karnım ağrıyo.. Genişletmek için tıkla ... Allah Şifa versin geçmiş olsun ... kendinize dikkat edin lütfen....sağlık önemli
MAvi renkteki cümleyi kendime yazdım ----------Eklendi @ 04:34:38 ---------- Yazıldı @ 04:33:15 ---------- NoLiFe' Alıntı: Benimde karnım ağrıyo.. Genişletmek için tıkla ... Allah Şifa versin geçmiş olsun ... kendinize dikkat edin lütfen....sağlık önemli
DiaBLoS Admin Evet . . 6 da da nöbet bitiyo yahu . Ulan askerlik iyice sinirlerimi bozmaya başladın . . .
-LiveYourLife- Üye Elektr0' Alıntı: MAvi renkteki cümleyi kendime yazdım ----------Eklendi @ 04:34:38 ---------- Yazıldı @ 04:33:15 ---------- Allah Şifa versin geçmiş olsun ... kendinize dikkat edin lütfen....sağlık önemli Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.. Askerde telefon yasak değilmi
Elektr0' Alıntı: MAvi renkteki cümleyi kendime yazdım ----------Eklendi @ 04:34:38 ---------- Yazıldı @ 04:33:15 ---------- Allah Şifa versin geçmiş olsun ... kendinize dikkat edin lütfen....sağlık önemli Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.. Askerde telefon yasak değilmi
Elektr0 Üye Panic Attack' Alıntı: benimde bi yerim ağrıyoda söylemeyim şimdi :d Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin geçmiş olsun söyleme söyleme ama dikkat et saglık önemlidir..
Panic Attack' Alıntı: benimde bi yerim ağrıyoda söylemeyim şimdi :d Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin geçmiş olsun söyleme söyleme ama dikkat et saglık önemlidir..
DiaBLoS Admin Askerde hersey yasaktir ama umruda degil acikcasi . Ben geldigim temmuz 2den itibaren kullaniyorum : ) son 31 gün artik . . .
Askerde hersey yasaktir ama umruda degil acikcasi . Ben geldigim temmuz 2den itibaren kullaniyorum : ) son 31 gün artik . . .
minoo Üye Ooof çok uykum geldi benim Bu dizi de izledikçe izletiyor Hastasıyız dedeeee İyi sabahlar herkese arkadaşlar.
Ooof çok uykum geldi benim Bu dizi de izledikçe izletiyor Hastasıyız dedeeee İyi sabahlar herkese arkadaşlar.
Fahrettin.Onay Üye pelın_' Alıntı: tmm cıkıyorum o halde Genişletmek için tıkla ... ben geldim biyere bırakmaaam ----------Eklendi @ 00:12:17 ---------- Yazıldı @ 00:12:00 ---------- Bu arada herkeze iyi gecelerr
pelın_' Alıntı: tmm cıkıyorum o halde Genişletmek için tıkla ... ben geldim biyere bırakmaaam ----------Eklendi @ 00:12:17 ---------- Yazıldı @ 00:12:00 ---------- Bu arada herkeze iyi gecelerr