Burak Üye ChavRash' Alıntı: Ben de toparlayım ortalığı yatar arkadaşlar. Özünüze möhekkem bakın. İyi geceler olsun cümleten. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi ----------Eklendi @ 03:12:02 ---------- Yazıldı @ 03:11:29 ---------- pelın_' Alıntı: aa sendemı o halde bende yatar ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler.
ChavRash' Alıntı: Ben de toparlayım ortalığı yatar arkadaşlar. Özünüze möhekkem bakın. İyi geceler olsun cümleten. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi ----------Eklendi @ 03:12:02 ---------- Yazıldı @ 03:11:29 ---------- pelın_' Alıntı: aa sendemı o halde bende yatar ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler.
pelın_ ChavRash' Alıntı: İyi geceler Pelin, iyi uykular. Genişletmek için tıkla ... sagol sanada ıyı uykular
ChavRash' Alıntı: İyi geceler Pelin, iyi uykular. Genişletmek için tıkla ... sagol sanada ıyı uykular
ChavRash Emekli Yönetici Burak' Alıntı: iyi geceler abi Genişletmek için tıkla ... İyi geceler paşam.
minoo Üye Kuzum ben yatmak için demedim ki Buradayım ben daha. Yatmam bu saatte Film izliyorum ya ondan dedim
Cezzbedici3 Üye hoyt ----------Eklendi @ 04:07:56 ---------- Yazıldı @ 04:07:13 ---------- gidiyonmu pinoo
DiaBLoS Admin Bir selam da benden = ) telden giriyorum ilk defa . . . tm isaretini kaldirdim problem kalmadi . . .