Burak
Üye
Askerlikten kaçış yok paşam.
Askerlik yapmayana kız bile vermiyolar nereye kaçıyon
Haliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit İyidir kardaş sen kayıpsın bu aralar, eski performansına dönmeni bekliyoruz
o zaman tanıdık komutan bulmak lazım
ya bu askerden gelenler bişeyler anlatıyor psikolojim bozuldu iyice askerlikle ılgılı.
----------Eklendi @ 02:39:19 ---------- Yazıldı @ 02:38:41 ----------
o zaman tanıdık komutan bulmak lazım
ya bu askerden gelenler bişeyler anlatıyor psikolojim bozuldu iyice askerlikle ılgılı.
----------Eklendi @ 02:39:19 ---------- Yazıldı @ 02:38:41 ----------
elimiz mahkum gidicez.
aynen eröl bende bekliyorum eski performansını bakalım olacak mı
siz napıyosunuz bu gecede performans sergiliyosunuz sanırım
Aynenama askerlık muhabbetı acıldı tek kaldım yahuu
Herkes kötü tarafını bahseder zaten. Ama hayattaki en kalıcı dostlukların yaşandığı yerlerden biri de askerliktir.
ama askerlık muhabbetı acıldı tek kaldım yahuu
dayım albay bir kere aramadımgit paşalar gibi yap gel orada yaşanan orada kalır bi şekilde biter sana tuhaf gelen şeyler bana da tuhaf geliyordu ama daha sonra komik geliyor ben şuan gülüyor yapacağın en güzel şey kısa dönem gitmek
ama askerlık muhabbetı acıldı tek kaldım yahuu
mesaj istatistiklerinde yarıstıgım halit abi neredee
Herkes kötü tarafını bahseder zaten. Ama hayattaki en kalıcı dostlukların yaşandığı yerlerden biri de askerliktir.
abi sen böle dedin tamam yılmak yok zorluklarla mucadele etmek gerek.
abi sen kitap yazsanaYaşamak direnmektir paşam.
doğru sözdürbu olaylar yaşanacak daha farklılarıda olacak ama oraya özgü olaylar yoksa keyifli yanları çok fazla sivilde kaç kere sinema salonu kapatır insan biz her gece kapatıyorduk. keyfi muhteşem.diğerlerini anlatmıyorum şimdi gidipte göremez adam amma sıkmış demesinler
abi sen kitap yazsana
çok güzel sözlerin var
bide sizi alsalar şu askere ülke kurtulacak
seni katım katım katlıyorum hala burak
doğru sözdürbu olaylar yaşanacak daha farklılarıda olacak ama oraya özgü olaylar yoksa keyifli yanları çok fazla sivilde kaç kere sinema salonu kapatır insan biz her gece kapatıyorduk. keyfi muhteşem.diğerlerini anlatmıyorum şimdi gidipte göremez adam amma sıkmış demesinler
kornızon( umarım dogru yazmısımdır) buram buram ojemı koksun
kornızon( umarım dogru yazmısımdır) buram buram ojemı koksun
bide sizi alsalar şu askere ülke kurtulacak
seni katım katım katlıyorum hala burak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?