Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

haltie

Üye
Haliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit İyidir kardaş sen kayıpsın bu aralar, eski performansına dönmeni bekliyoruz

aynen eröl bende bekliyorum eski performansını bakalım olacak mı

siz napıyosunuz bu gecede performans sergiliyosunuz sanırım

ChavRash

Emekli Yönetici

o zaman tanıdık komutan bulmak lazım
ya bu askerden gelenler bişeyler anlatıyor psikolojim bozuldu iyice askerlikle ılgılı.

----------Eklendi @ 02:39:19 ---------- Yazıldı @ 02:38:41 ----------

Herkes kötü tarafını bahseder zaten. Ama hayattaki en kalıcı dostlukların yaşandığı yerlerden biri de askerliktir.

haltie

Üye

o zaman tanıdık komutan bulmak lazım
ya bu askerden gelenler bişeyler anlatıyor psikolojim bozuldu iyice askerlikle ılgılı.

----------Eklendi @ 02:39:19 ---------- Yazıldı @ 02:38:41 ----------

elimiz mahkum gidicez.

dayım albay bir kere aramadım git paşalar gibi yap gel orada yaşanan orada kalır bi şekilde biter sana tuhaf gelen şeyler bana da tuhaf geliyordu ama daha sonra komik geliyor ben şuan gülüyor yapacağın en güzel şey kısa dönem gitmek

pelın_

ama askerlık muhabbetı acıldı tek kaldım yahuu

Burak

Üye

vayy madem öyle tamam.
Ama orada yasanan bıseyın orada kalmasıda guzel rezıl olma derdı yok ese dosta

haltie

Üye
ama askerlık muhabbetı acıldı tek kaldım yahuu

bide sizi alsalar şu askere ülke kurtulacak

mesaj istatistiklerinde yarıstıgım halit abi neredee

seni katım katım katlıyorum hala burak

Herkes kötü tarafını bahseder zaten. Ama hayattaki en kalıcı dostlukların yaşandığı yerlerden biri de askerliktir.

doğru sözdür bu olaylar yaşanacak daha farklılarıda olacak ama oraya özgü olaylar yoksa keyifli yanları çok fazla sivilde kaç kere sinema salonu kapatır insan biz her gece kapatıyorduk. keyfi muhteşem.diğerlerini anlatmıyorum şimdi gidipte göremez adam amma sıkmış demesinler

ChavRash

Emekli Yönetici

Estağfrullah gardaş ya

abi sen kitap yazsana
çok güzel sözlerin var

Sen hayatın kitabını okumamışsın belli, okumasan bile okuttururlar bir gün güzel kardeşim.

pelın_

kornızon( umarım dogru yazmısımdır) buram buram ojemı koksun

Burak

Üye

abi kralla yarışılmaz
saygılar.