Burak Üye ChavRash' Alıntı: Bizim milletin sahiplik hissiyatına hayranım yahu. Genişletmek için tıkla ... ben onu kullanıyorsam laf ettırmem kullandıgıma. Gıbı mesela ----------Eklendi @ 01:38:00 ---------- Yazıldı @ 01:36:53 ---------- bboy27' Alıntı: Burak bunlar içmeye gidiyo biz napacaz ? Genişletmek için tıkla ... ya gel bizde nesquik yiyelim
ChavRash' Alıntı: Bizim milletin sahiplik hissiyatına hayranım yahu. Genişletmek için tıkla ... ben onu kullanıyorsam laf ettırmem kullandıgıma. Gıbı mesela ----------Eklendi @ 01:38:00 ---------- Yazıldı @ 01:36:53 ---------- bboy27' Alıntı: Burak bunlar içmeye gidiyo biz napacaz ? Genişletmek için tıkla ... ya gel bizde nesquik yiyelim
bboyQ7 Üye ChavRash' Alıntı: Bizim milletin sahiplik hissiyatına hayranım yahu. Genişletmek için tıkla ... At , avrat , telefon
ChavRash' Alıntı: Bizim milletin sahiplik hissiyatına hayranım yahu. Genişletmek için tıkla ... At , avrat , telefon
ChavRash Emekli Yönetici Burak' Alıntı: hasan abi çok güzel yazdın bende ladım Genişletmek için tıkla ... Hee.. Burak' Alıntı: ben onu kullanıyorsam laf ettırmem kullandıgıma. Gıbı mesela Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle, yahu kullandığımız malı göklere çıkartırız böyle. Garip pelın_' Alıntı: ya senın ısanın prafılınde bı paylaştıgın turku vardı onu paylasırmısın Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İstersin de...
Burak' Alıntı: hasan abi çok güzel yazdın bende ladım Genişletmek için tıkla ... Hee.. Burak' Alıntı: ben onu kullanıyorsam laf ettırmem kullandıgıma. Gıbı mesela Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle, yahu kullandığımız malı göklere çıkartırız böyle. Garip pelın_' Alıntı: ya senın ısanın prafılınde bı paylaştıgın turku vardı onu paylasırmısın Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İstersin de...
bboyQ7 Üye Burak' Alıntı: ben onu kullanıyorsam laf ettırmem kullandıgıma. Gıbı mesela ----------Eklendi @ 01:38:00 ---------- Yazıldı @ 01:36:53 ---------- ya gel bizde nesquik yiyelim Genişletmek için tıkla ... O ne abi öyle köpek maması gibi yemem ben onu
Burak' Alıntı: ben onu kullanıyorsam laf ettırmem kullandıgıma. Gıbı mesela ----------Eklendi @ 01:38:00 ---------- Yazıldı @ 01:36:53 ---------- ya gel bizde nesquik yiyelim Genişletmek için tıkla ... O ne abi öyle köpek maması gibi yemem ben onu
Burak Üye bboy27' Alıntı: At , avrat , telefon Genişletmek için tıkla ... yanlız avrat degil eş diyelim
pelın_ ChavRash' Alıntı: Hee.. Aynen öyle, yahu kullandığımız malı göklere çıkartırız böyle. Garip Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İstersin de... Genişletmek için tıkla ... tesekkür ılk dınledım cok sevmıstım
ChavRash' Alıntı: Hee.. Aynen öyle, yahu kullandığımız malı göklere çıkartırız böyle. Garip Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İstersin de... Genişletmek için tıkla ... tesekkür ılk dınledım cok sevmıstım
minoo Üye bboy27' Alıntı: O ne abi öyle köpek maması gibi yemem ben onu Genişletmek için tıkla ... Aaaa bayılırım
bboy27' Alıntı: O ne abi öyle köpek maması gibi yemem ben onu Genişletmek için tıkla ... Aaaa bayılırım
minoo Üye pelın_' Alıntı: neye bayılıyosun kopek mamasınamı? Genişletmek için tıkla ... Kıız hiç gülesim yoktu ----------Eklendi @ 01:43:11 ---------- Yazıldı @ 01:42:28 ---------- Yahu hepiniz mi yanlış anladınız Nesquik'e bayılırım dedim. Köpek maması gibi değil yani gayet insan yiyeceği Köpek maması yemişim gibi davranmayın bana
pelın_' Alıntı: neye bayılıyosun kopek mamasınamı? Genişletmek için tıkla ... Kıız hiç gülesim yoktu ----------Eklendi @ 01:43:11 ---------- Yazıldı @ 01:42:28 ---------- Yahu hepiniz mi yanlış anladınız Nesquik'e bayılırım dedim. Köpek maması gibi değil yani gayet insan yiyeceği Köpek maması yemişim gibi davranmayın bana
minoo Üye pelın_' Alıntı: ama herkes le anlamı sbaksana Genişletmek için tıkla ... Aynen ----------Eklendi @ 01:44:30 ---------- Yazıldı @ 01:44:19 ---------- h@lit' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldiniz bayım
pelın_' Alıntı: ama herkes le anlamı sbaksana Genişletmek için tıkla ... Aynen ----------Eklendi @ 01:44:30 ---------- Yazıldı @ 01:44:19 ---------- h@lit' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldiniz bayım
minoo Üye Arkadaşlar ben çıkıyorum artık. Kitabım beni bekler ----------Eklendi @ 01:46:51 ---------- Yazıldı @ 01:46:21 ---------- Biri siyah dedi Beyaaaaaz!!
Arkadaşlar ben çıkıyorum artık. Kitabım beni bekler ----------Eklendi @ 01:46:51 ---------- Yazıldı @ 01:46:21 ---------- Biri siyah dedi Beyaaaaaz!!
Burak Üye minoo' Alıntı: Arkadaşlar ben çıkıyorum artık. Kitabım beni bekler ----------Eklendi @ 01:46:51 ---------- Yazıldı @ 01:46:21 ---------- Biri siyah dedi Beyaaaaaz!! Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler pınar.
minoo' Alıntı: Arkadaşlar ben çıkıyorum artık. Kitabım beni bekler ----------Eklendi @ 01:46:51 ---------- Yazıldı @ 01:46:21 ---------- Biri siyah dedi Beyaaaaaz!! Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler pınar.