pelın_ ChavRash' Alıntı: Hiç düşündün mü peki, hak ediyor mu diye? Genişletmek için tıkla ... dusunmezmıyım ya ama edıyoo
ChavRash' Alıntı: Hiç düşündün mü peki, hak ediyor mu diye? Genişletmek için tıkla ... dusunmezmıyım ya ama edıyoo
bboyQ7 Üye Burak' Alıntı: anlaştık yolum duserse bıgun haber verırım Genişletmek için tıkla ... Tamam
Praetor Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Sen Kartal'a gel, bana haber verme, sonra Pınar atla taksiye gel öyle miiii? Genişletmek için tıkla ... Ne zaman geldim de haber vermedim yahu? Burak' Alıntı: aman pelin telefona dikkat... Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Sen Kartal'a gel, bana haber verme, sonra Pınar atla taksiye gel öyle miiii? Genişletmek için tıkla ... Ne zaman geldim de haber vermedim yahu? Burak' Alıntı: aman pelin telefona dikkat... Genişletmek için tıkla ...
ChavRash Emekli Yönetici pelın_' Alıntı: dusunmezmıyım ya ama edıyoo Genişletmek için tıkla ... Acı konuşayım, bir süre sonra değmediğini anlayınca gülersin kendine.
pelın_' Alıntı: dusunmezmıyım ya ama edıyoo Genişletmek için tıkla ... Acı konuşayım, bir süre sonra değmediğini anlayınca gülersin kendine.
Burak Üye ChavRash' Alıntı: Hiç düşündün mü peki, hak ediyor mu diye? Gönül işi mi bilmem, ama imzama bir bakıver derim. Genişletmek için tıkla ... benim imzam nasıl
ChavRash' Alıntı: Hiç düşündün mü peki, hak ediyor mu diye? Gönül işi mi bilmem, ama imzama bir bakıver derim. Genişletmek için tıkla ... benim imzam nasıl
minoo Üye Praetor' Alıntı: Ne zaman geldim de haber vermedim yahu? Genişletmek için tıkla ... Neyse tamam sustum
Praetor' Alıntı: Ne zaman geldim de haber vermedim yahu? Genişletmek için tıkla ... Neyse tamam sustum
Burak Üye ChavRash' Alıntı: Acı konuşayım, bir süre sonra değmediğini anlayınca gülersin kendine. Genişletmek için tıkla ... aynı benım gıbı
ChavRash' Alıntı: Acı konuşayım, bir süre sonra değmediğini anlayınca gülersin kendine. Genişletmek için tıkla ... aynı benım gıbı
bboyQ7 Üye Yöneticilerde burdayken bir sorum olacak . Ben uyarı aldım şimdi avatarin altında yazıyor silinir mi acaba ?
Yöneticilerde burdayken bir sorum olacak . Ben uyarı aldım şimdi avatarin altında yazıyor silinir mi acaba ?
ChavRash Emekli Yönetici pelın_' Alıntı: bu sefer cantamda tasıycam:d Genişletmek için tıkla ... Çin malına da üzülmez ki insan yahu
pelın_' Alıntı: bu sefer cantamda tasıycam:d Genişletmek için tıkla ... Çin malına da üzülmez ki insan yahu
minoo Üye bboy27' Alıntı: Yöneticilerde burdayken bir sorum olacak . Ben uyarı aldım şimdi avatarin altında yazıyor silinir mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... Ceza süren bitince
bboy27' Alıntı: Yöneticilerde burdayken bir sorum olacak . Ben uyarı aldım şimdi avatarin altında yazıyor silinir mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... Ceza süren bitince
Burak Üye bboy27' Alıntı: Yöneticilerde burdayken bir sorum olacak . Ben uyarı aldım şimdi avatarin altında yazıyor silinir mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... geri alınınca gıdıcektır kendısı.
bboy27' Alıntı: Yöneticilerde burdayken bir sorum olacak . Ben uyarı aldım şimdi avatarin altında yazıyor silinir mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... geri alınınca gıdıcektır kendısı.
ChavRash Emekli Yönetici bboy27' Alıntı: Yöneticilerde burdayken bir sorum olacak . Ben uyarı aldım şimdi avatarin altında yazıyor silinir mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... İki üç ay sonra gelirsen sileriz kardeşim, tabii tekrar uyarı almaman durumunda.
bboy27' Alıntı: Yöneticilerde burdayken bir sorum olacak . Ben uyarı aldım şimdi avatarin altında yazıyor silinir mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... İki üç ay sonra gelirsen sileriz kardeşim, tabii tekrar uyarı almaman durumunda.
Praetor Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Neyse tamam sustum Genişletmek için tıkla ... O ses senin jetondan mı geldi? bboy27' Alıntı: Yöneticilerde burdayken bir sorum olacak . Ben uyarı aldım şimdi avatarin altında yazıyor silinir mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... Evet zamanı geldiğinde kendiliğinden silinir.
minoo' Alıntı: Neyse tamam sustum Genişletmek için tıkla ... O ses senin jetondan mı geldi? bboy27' Alıntı: Yöneticilerde burdayken bir sorum olacak . Ben uyarı aldım şimdi avatarin altında yazıyor silinir mi acaba ? Genişletmek için tıkla ... Evet zamanı geldiğinde kendiliğinden silinir.
pelın_ ChavRash' Alıntı: Çin malına da üzülmez ki insan yahu Genişletmek için tıkla ... ama bak ya olsun enazından ısıme yarıyodu ama uzulmedımkı daha ıyısını aldım haha
ChavRash' Alıntı: Çin malına da üzülmez ki insan yahu Genişletmek için tıkla ... ama bak ya olsun enazından ısıme yarıyodu ama uzulmedımkı daha ıyısını aldım haha
EroL Emekli Yönetici ChavRash' Alıntı: Gardaş kız kardeşim yanımda, yalnız bırakamam. Annem falan da evde yalnız kalır. Abim gelsin köyden iki üç güne yapalım bir şeyler. Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma baba spor bir otomobilim olmadığından alamıyoruz seni evden, içki partilerine akamıyoruz Burak' Alıntı: bana nesquik alın pınara dedim parası yokmuş almıyor Genişletmek için tıkla ... Var evde gel sana bi kase yapayım
ChavRash' Alıntı: Gardaş kız kardeşim yanımda, yalnız bırakamam. Annem falan da evde yalnız kalır. Abim gelsin köyden iki üç güne yapalım bir şeyler. Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma baba spor bir otomobilim olmadığından alamıyoruz seni evden, içki partilerine akamıyoruz Burak' Alıntı: bana nesquik alın pınara dedim parası yokmuş almıyor Genişletmek için tıkla ... Var evde gel sana bi kase yapayım
Burak Üye ChavRash' Alıntı: Çin malına da üzülmez ki insan yahu Genişletmek için tıkla ... abi o an görmeliydin filmlerde yok böle sahne telefon yere deger degmez paramparca oldu o an aklıma gelen sey recep ıvedıgın 'ne dandık tel. Ya ' sozu oldu
ChavRash' Alıntı: Çin malına da üzülmez ki insan yahu Genişletmek için tıkla ... abi o an görmeliydin filmlerde yok böle sahne telefon yere deger degmez paramparca oldu o an aklıma gelen sey recep ıvedıgın 'ne dandık tel. Ya ' sozu oldu
bboyQ7 Üye ChavRash' Alıntı: İki üç ay sonra gelirsen sileriz kardeşim, tabii tekrar uyarı almaman durumunda. Genişletmek için tıkla ... o symbian'a laf atan çocuğu bir yakalarsam maf edecem gaza getirdi beni
ChavRash' Alıntı: İki üç ay sonra gelirsen sileriz kardeşim, tabii tekrar uyarı almaman durumunda. Genişletmek için tıkla ... o symbian'a laf atan çocuğu bir yakalarsam maf edecem gaza getirdi beni