minoo Üye ChavRash' Alıntı: Dostların ya da sıcak kanlı arkadaşların değil, yalnızlığın iyi geleceği bir durumdasın anlaşılan. Bence yalnız kalmalısın. Hmm anladım. Evet bira içmiyorum, Sarı Zeybeğim var ama onu da sen içmezsin. Genişletmek için tıkla ... O ne demek?
ChavRash' Alıntı: Dostların ya da sıcak kanlı arkadaşların değil, yalnızlığın iyi geleceği bir durumdasın anlaşılan. Bence yalnız kalmalısın. Hmm anladım. Evet bira içmiyorum, Sarı Zeybeğim var ama onu da sen içmezsin. Genişletmek için tıkla ... O ne demek?
ChavRash Emekli Yönetici Burak' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Tuba_erva' Alıntı: haklısın saol hasan Genişletmek için tıkla ... Varlığın yeter Tuba. minoo' Alıntı: O ne demek? Genişletmek için tıkla ... Sarı Zeybek, rakı yani. Bira içmek istiyorsan, rakı içmek istemezsin anlamında.
Burak' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Tuba_erva' Alıntı: haklısın saol hasan Genişletmek için tıkla ... Varlığın yeter Tuba. minoo' Alıntı: O ne demek? Genişletmek için tıkla ... Sarı Zeybek, rakı yani. Bira içmek istiyorsan, rakı içmek istemezsin anlamında.
Tuba.Erva Üye saol canm benım minoo' Alıntı: Anladım ben Canımmmm üzme kendini Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye minoo' Alıntı: Kız kıza dertleşcez biz Genişletmek için tıkla ... ya ne olcak bende nesquik içmek istiyorum. Benim niye nesquikim yok ----------Eklendi @ 00:53:48 ---------- Yazıldı @ 00:53:07 ---------- Tuba_erva' Alıntı: iyi geceler herkese cıktm ben saolun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
minoo' Alıntı: Kız kıza dertleşcez biz Genişletmek için tıkla ... ya ne olcak bende nesquik içmek istiyorum. Benim niye nesquikim yok ----------Eklendi @ 00:53:48 ---------- Yazıldı @ 00:53:07 ---------- Tuba_erva' Alıntı: iyi geceler herkese cıktm ben saolun Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
ChavRash Emekli Yönetici Burak' Alıntı: oo sarı zeybek Genişletmek için tıkla ... Uzun zamandır içmiyordum bunu, çok tadıma geldi yahu. minoo' Alıntı: Iyyy rakıdan nefret ettim ben ya Lanet olsun 35lik bitirdiğim güne Genişletmek için tıkla ... 35'lik içince mi soğudun? İlginç. -- İyi geceler Tuba.
Burak' Alıntı: oo sarı zeybek Genişletmek için tıkla ... Uzun zamandır içmiyordum bunu, çok tadıma geldi yahu. minoo' Alıntı: Iyyy rakıdan nefret ettim ben ya Lanet olsun 35lik bitirdiğim güne Genişletmek için tıkla ... 35'lik içince mi soğudun? İlginç. -- İyi geceler Tuba.
minoo Üye ChavRash' Alıntı: 35'lik içince mi soğudun? İlginç. Genişletmek için tıkla ... Evet tek başıma bitirdim. Düşün kaç gün sonra kendime geldiğimi öööö!!!
ChavRash' Alıntı: 35'lik içince mi soğudun? İlginç. Genişletmek için tıkla ... Evet tek başıma bitirdim. Düşün kaç gün sonra kendime geldiğimi öööö!!!
Praetor Emekli Yönetici Şansa bak annem koymuş bardağa bira getirdi Hiç hesapta yokken ben de bira içiyorum iyi mi En son Kartal mevkinde içmiştim Burak' Alıntı: ayın üyesini verdin oğuz a adam kac senedir her ay başı dıyod u ben olsam keske falan dıye muradına erdırdın hak ettı ama :coll Genişletmek için tıkla ... İyi bari erdirmiş oldum muradına
Şansa bak annem koymuş bardağa bira getirdi Hiç hesapta yokken ben de bira içiyorum iyi mi En son Kartal mevkinde içmiştim Burak' Alıntı: ayın üyesini verdin oğuz a adam kac senedir her ay başı dıyod u ben olsam keske falan dıye muradına erdırdın hak ettı ama :coll Genişletmek için tıkla ... İyi bari erdirmiş oldum muradına
pelın_ haha votka yı tek gecerım ----------Eklendi @ 00:58:10 ---------- Yazıldı @ 00:57:15 ---------- Praetor' Alıntı: Şansa bak annem koymuş bardağa bira getirdi Hiç hesapta yokken ben de bira içiyorum iyi mi En son Kartal mevkinde içmiştim İyi bari erdirmiş oldum muradına Genişletmek için tıkla ... afıyet olsun yanlıs dıyılsınn
haha votka yı tek gecerım ----------Eklendi @ 00:58:10 ---------- Yazıldı @ 00:57:15 ---------- Praetor' Alıntı: Şansa bak annem koymuş bardağa bira getirdi Hiç hesapta yokken ben de bira içiyorum iyi mi En son Kartal mevkinde içmiştim İyi bari erdirmiş oldum muradına Genişletmek için tıkla ... afıyet olsun yanlıs dıyılsınn
minoo Üye Praetor' Alıntı: Şansa bak annem koymuş bardağa bira getirdi Hiç hesapta yokken ben de bira içiyorum iyi mi En son Kartal mevkinde içmiştim Genişletmek için tıkla ... Yaaaa çok kötüsüüün Ben de istiyorum!!!
Praetor' Alıntı: Şansa bak annem koymuş bardağa bira getirdi Hiç hesapta yokken ben de bira içiyorum iyi mi En son Kartal mevkinde içmiştim Genişletmek için tıkla ... Yaaaa çok kötüsüüün Ben de istiyorum!!!
Burak Üye film izliyorum film 2010 yapımı ve adamın elinde yenı cıkıcak dıye konusulan nokıa n9 var. Ilgınc