Praetor Emekli Yönetici Su uyur praetor uyumaz! Düzensizlik çıkaranların düşmanı olaraktan dört dolanıyorum siteyi arkadaşlar Kusura bakmayın geciktim iremme laf yetiştirmekte İyi geceler prettygirl
Su uyur praetor uyumaz! Düzensizlik çıkaranların düşmanı olaraktan dört dolanıyorum siteyi arkadaşlar Kusura bakmayın geciktim iremme laf yetiştirmekte İyi geceler prettygirl
DiaBLoS Admin Valla bende şaşırdım acaba preator nasıl İremm e cevap vermedi diye..Eee geçde olsa cevap verildi.. Söz hakkı İremm de bekliyoruz Biz söz söylemek istiyorum FAKE ÜYELER.İNATÇI LEKELER.KESİN ÇÖZÜM PRAETORMATİK
Valla bende şaşırdım acaba preator nasıl İremm e cevap vermedi diye..Eee geçde olsa cevap verildi.. Söz hakkı İremm de bekliyoruz Biz söz söylemek istiyorum FAKE ÜYELER.İNATÇI LEKELER.KESİN ÇÖZÜM PRAETORMATİK
jöly Üye selam gececiler...bu gece tatilim bitiyor...ama ben bayılmak üzereyim sıcaktan...nasılsınız arkadaşlar?
selam gececiler...bu gece tatilim bitiyor...ama ben bayılmak üzereyim sıcaktan...nasılsınız arkadaşlar?
jöly Üye DiaBLoS™;1162933' Alıntı: Sıcak mı pardon yani nasıl SICAK... jÖLY Genişletmek için tıkla ... hiç sönmeyen bir kalorifer düşün 24 saat yanan...oda değil sanki hamam...eridim sıcaktan...
DiaBLoS™;1162933' Alıntı: Sıcak mı pardon yani nasıl SICAK... jÖLY Genişletmek için tıkla ... hiç sönmeyen bir kalorifer düşün 24 saat yanan...oda değil sanki hamam...eridim sıcaktan...
DiaBLoS Admin Hey maşallah Bende kısa Short larla oturayım evde olacak iş mi Aman dışarı çıkma he hasta olursun değişimden dolayı.
Hey maşallah Bende kısa Short larla oturayım evde olacak iş mi Aman dışarı çıkma he hasta olursun değişimden dolayı.
jöly Üye DiaBLoS™;1162987' Alıntı: Hey maşallah Bende kısa Short larla oturayım evde olacak iş mi Aman dışarı çıkma he hasta olursun değişimden dolayı. Genişletmek için tıkla ... dışarı çıkarken kalın giyiniyorum zaten...dışarısı kutup bölgesi gibi... iyi geceler herkese...
DiaBLoS™;1162987' Alıntı: Hey maşallah Bende kısa Short larla oturayım evde olacak iş mi Aman dışarı çıkma he hasta olursun değişimden dolayı. Genişletmek için tıkla ... dışarı çıkarken kalın giyiniyorum zaten...dışarısı kutup bölgesi gibi... iyi geceler herkese...