pelın_ ChavRash' Alıntı: Tabii misafir ne isterse o olur. Genişletmek için tıkla ... tamam bak şımdı mutlu oldum hah yasasın adana
ChavRash' Alıntı: Tabii misafir ne isterse o olur. Genişletmek için tıkla ... tamam bak şımdı mutlu oldum hah yasasın adana
Burak Üye ChavRash' Alıntı: Olur da bir gün yolun düşerse sana güzel bir ortam kuralım ya sazlı sözlü. Moderatör aday adayı mı Biz seç beğen al sistemini uyguluyoruz güzel kardeşim, karpuz seçersin ya hani aynen öyle. Genişletmek için tıkla ... ben çok tazeyim kıpkırmızıyım dolgunum beni al
ChavRash' Alıntı: Olur da bir gün yolun düşerse sana güzel bir ortam kuralım ya sazlı sözlü. Moderatör aday adayı mı Biz seç beğen al sistemini uyguluyoruz güzel kardeşim, karpuz seçersin ya hani aynen öyle. Genişletmek için tıkla ... ben çok tazeyim kıpkırmızıyım dolgunum beni al
-LiveYourLife- Üye ChavRash' Alıntı: İçmek isteyen çok ama içen bir benim sanırım. Genişletmek için tıkla ... you'll never drink alone
ChavRash' Alıntı: İçmek isteyen çok ama içen bir benim sanırım. Genişletmek için tıkla ... you'll never drink alone
-LiveYourLife- Üye Tuba_erva' Alıntı: hayırlı geceler herkese iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler, hoşgeldin..
Tuba_erva' Alıntı: hayırlı geceler herkese iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler, hoşgeldin..
Burak Üye Tuba_erva' Alıntı: hayırlı geceler herkese iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... hosgeldinn
ChavRash Emekli Yönetici pelın_' Alıntı: tamam bak şımdı mutlu oldum hah yasasın adana Genişletmek için tıkla ... Bekleriz yani, yolun düşerse haberimiz olsun yeter. Burak' Alıntı: ben çok tazeyim kıpkırmızıyım dolgunum beni al Genişletmek için tıkla ... Onu zaman gösterir paşam hiç mi karpuz seçmedin yahu NoLiFe' Alıntı: you'll never drink alone Genişletmek için tıkla ... Af buyur Tuba_erva' Alıntı: hayırlı geceler herkese iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, hoş geldin Tuba.
pelın_' Alıntı: tamam bak şımdı mutlu oldum hah yasasın adana Genişletmek için tıkla ... Bekleriz yani, yolun düşerse haberimiz olsun yeter. Burak' Alıntı: ben çok tazeyim kıpkırmızıyım dolgunum beni al Genişletmek için tıkla ... Onu zaman gösterir paşam hiç mi karpuz seçmedin yahu NoLiFe' Alıntı: you'll never drink alone Genişletmek için tıkla ... Af buyur Tuba_erva' Alıntı: hayırlı geceler herkese iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, hoş geldin Tuba.
pelın_ ChavRash' Alıntı: Bekleriz yani, yolun düşerse haberimiz olsun yeter. Onu zaman gösterir paşam hiç mi karpuz seçmedin yahu Af buyur İyi geceler, hoş geldin Tuba. Genişletmek için tıkla ... adanaya gelırsem herkesın haberı OLURR ınşş
ChavRash' Alıntı: Bekleriz yani, yolun düşerse haberimiz olsun yeter. Onu zaman gösterir paşam hiç mi karpuz seçmedin yahu Af buyur İyi geceler, hoş geldin Tuba. Genişletmek için tıkla ... adanaya gelırsem herkesın haberı OLURR ınşş
ChavRash Emekli Yönetici Yüzün dökülmüş sanki Tuba? pelın_' Alıntı: adanaya gelırsem herkesın haberı OLURR ınşş Genişletmek için tıkla ... İnşallah.
Yüzün dökülmüş sanki Tuba? pelın_' Alıntı: adanaya gelırsem herkesın haberı OLURR ınşş Genişletmek için tıkla ... İnşallah.
Tuba.Erva Üye okadar mı bellı oluyo hasan ChavRash' Alıntı: Yüzün dökülmüş sanki Tuba? Genişletmek için tıkla ...
-LiveYourLife- Üye ChavRash' Alıntı: Af buyur Genişletmek için tıkla ... Yani asla yalnız içmeyeceksin
minoo Üye Burak' Alıntı: senın ne ısın var bu saatte dısarda Genişletmek için tıkla ... Geldim. Dışardaydık ama evdeydik yine ----------Eklendi @ 00:39:44 ---------- Yazıldı @ 00:39:28 ---------- Tuba_erva' Alıntı: okadar mı bellı oluyo hasan Genişletmek için tıkla ... Bitanm nldu
Burak' Alıntı: senın ne ısın var bu saatte dısarda Genişletmek için tıkla ... Geldim. Dışardaydık ama evdeydik yine ----------Eklendi @ 00:39:44 ---------- Yazıldı @ 00:39:28 ---------- Tuba_erva' Alıntı: okadar mı bellı oluyo hasan Genişletmek için tıkla ... Bitanm nldu
ChavRash Emekli Yönetici Tuba_erva' Alıntı: okadar mı bellı oluyo hasan Genişletmek için tıkla ... Evet Tuba, gülmenin yakıştığı bir insan yüzünü dökünce hemen belli oluyor. NoLiFe' Alıntı: Yani asla yalnız içmeyeceksin Genişletmek için tıkla ... Yalnız değilim zaten.
Tuba_erva' Alıntı: okadar mı bellı oluyo hasan Genişletmek için tıkla ... Evet Tuba, gülmenin yakıştığı bir insan yüzünü dökünce hemen belli oluyor. NoLiFe' Alıntı: Yani asla yalnız içmeyeceksin Genişletmek için tıkla ... Yalnız değilim zaten.
minoo Üye ChavRash' Alıntı: Olur da bir gün yolun düşerse sana güzel bir ortam kuralım ya sazlı sözlü. Moderatör aday adayı mı Biz seç beğen al sistemini uyguluyoruz güzel kardeşim, karpuz seçersin ya hani aynen öyle. Genişletmek için tıkla ... Bana niye cevap yok?
ChavRash' Alıntı: Olur da bir gün yolun düşerse sana güzel bir ortam kuralım ya sazlı sözlü. Moderatör aday adayı mı Biz seç beğen al sistemini uyguluyoruz güzel kardeşim, karpuz seçersin ya hani aynen öyle. Genişletmek için tıkla ... Bana niye cevap yok?
pelın_ ChavRash' Alıntı: Evet Tuba, gülmenin yakıştığı bir insan yüzünü dökünce hemen belli oluyor. Yalnız değilim zaten. Genişletmek için tıkla ... ben hep aglıyorum banada yazık ama
ChavRash' Alıntı: Evet Tuba, gülmenin yakıştığı bir insan yüzünü dökünce hemen belli oluyor. Yalnız değilim zaten. Genişletmek için tıkla ... ben hep aglıyorum banada yazık ama
-LiveYourLife- Üye ChavRash' Alıntı: Evet Tuba, gülmenin yakıştığı bir insan yüzünü dökünce hemen belli oluyor. Yalnız değilim zaten. Genişletmek için tıkla ... Olamazsında Maxicep ailesi var burada kocaman
ChavRash' Alıntı: Evet Tuba, gülmenin yakıştığı bir insan yüzünü dökünce hemen belli oluyor. Yalnız değilim zaten. Genişletmek için tıkla ... Olamazsında Maxicep ailesi var burada kocaman