Burak Üye ChavRash' Alıntı: İçmek isteyen çok ama içen bir benim sanırım. Genişletmek için tıkla ... hasan abi ne habersin
ChavRash' Alıntı: İçmek isteyen çok ama içen bir benim sanırım. Genişletmek için tıkla ... hasan abi ne habersin
Praetor Emekli Yönetici Hayırdır Pelin? Burak' Alıntı: ata abi ne habersin ya nasıl gıdıyor Genişletmek için tıkla ... Ne olsun ya, uğraşıyoruz işte...
Hayırdır Pelin? Burak' Alıntı: ata abi ne habersin ya nasıl gıdıyor Genişletmek için tıkla ... Ne olsun ya, uğraşıyoruz işte...
pelın_ Burak' Alıntı: sut iç. Hemde nesquikli Genişletmek için tıkla ... sütmu nefret ederımm aslan sutu olur ama
Burak' Alıntı: sut iç. Hemde nesquikli Genişletmek için tıkla ... sütmu nefret ederımm aslan sutu olur ama
minoo Üye Valla süt içiyoruz. Evde başka bir şey yok ----------Eklendi @ 00:23:50 ---------- Yazıldı @ 00:23:29 ---------- pelın_' Alıntı: sütmu nefret ederımm aslan sutu olur ama Genişletmek için tıkla ... Yavrum beniim
Valla süt içiyoruz. Evde başka bir şey yok ----------Eklendi @ 00:23:50 ---------- Yazıldı @ 00:23:29 ---------- pelın_' Alıntı: sütmu nefret ederımm aslan sutu olur ama Genişletmek için tıkla ... Yavrum beniim
pelın_ ChavRash' Alıntı: İçmek isteyen çok ama içen bir benim sanırım. Genişletmek için tıkla ... ohh yarasın tek gıtmez ama o sımdı paylaşmak guzeldırr
ChavRash' Alıntı: İçmek isteyen çok ama içen bir benim sanırım. Genişletmek için tıkla ... ohh yarasın tek gıtmez ama o sımdı paylaşmak guzeldırr
ChavRash Emekli Yönetici Burak' Alıntı: hasan abi ne habersin Genişletmek için tıkla ... İyi haberim paşam, sen ne habersin? pelın_' Alıntı: ohh yarasın tek gıtmez ama o sımdı paylaşmak guzeldırr Genişletmek için tıkla ... Tabii, üçüncü kişiye masamız açık.
Burak' Alıntı: hasan abi ne habersin Genişletmek için tıkla ... İyi haberim paşam, sen ne habersin? pelın_' Alıntı: ohh yarasın tek gıtmez ama o sımdı paylaşmak guzeldırr Genişletmek için tıkla ... Tabii, üçüncü kişiye masamız açık.
pelın_ minoo' Alıntı: Valla süt içiyoruz. Evde başka bir şey yok ----------Eklendi @ 00:23:50 ---------- Yazıldı @ 00:23:29 ---------- Yavrum beniim Genişletmek için tıkla ... yarın ınş yapıcak bunu
minoo' Alıntı: Valla süt içiyoruz. Evde başka bir şey yok ----------Eklendi @ 00:23:50 ---------- Yazıldı @ 00:23:29 ---------- Yavrum beniim Genişletmek için tıkla ... yarın ınş yapıcak bunu
Burak Üye Praetor' Alıntı: Hayırdır Pelin? Ne olsun ya, uğraşıyoruz işte... Genişletmek için tıkla ... ayın üyesini verdin oğuz a adam kac senedir her ay başı dıyod u ben olsam keske falan dıye muradına erdırdın hak ettı ama :coll
Praetor' Alıntı: Hayırdır Pelin? Ne olsun ya, uğraşıyoruz işte... Genişletmek için tıkla ... ayın üyesini verdin oğuz a adam kac senedir her ay başı dıyod u ben olsam keske falan dıye muradına erdırdın hak ettı ama :coll
pelın_ hıc farketmezz ----------Eklendi @ 00:27:36 ---------- Yazıldı @ 00:26:27 ---------- ChavRash' Alıntı: İyi haberim paşam, sen ne habersin? Tabii, üçüncü kişiye masamız açık. Genişletmek için tıkla ... hmen adanaaaa
hıc farketmezz ----------Eklendi @ 00:27:36 ---------- Yazıldı @ 00:26:27 ---------- ChavRash' Alıntı: İyi haberim paşam, sen ne habersin? Tabii, üçüncü kişiye masamız açık. Genişletmek için tıkla ... hmen adanaaaa
Burak Üye ChavRash' Alıntı: İyi haberim paşam, sen ne habersin? Tabii, üçüncü kişiye masamız açık. Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi ne olsun moderetor aday adayı olcam konusma hazırlıyorum
ChavRash' Alıntı: İyi haberim paşam, sen ne habersin? Tabii, üçüncü kişiye masamız açık. Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi ne olsun moderetor aday adayı olcam konusma hazırlıyorum
ChavRash Emekli Yönetici pelın_' Alıntı: hmen adanaaaa Genişletmek için tıkla ... Olur da bir gün yolun düşerse sana güzel bir ortam kuralım ya sazlı sözlü. Burak' Alıntı: iyiyim abi ne olsun moderetor aday adayı olcam konusma hazırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Moderatör aday adayı mı Biz seç beğen al sistemini uyguluyoruz güzel kardeşim, karpuz seçersin ya hani aynen öyle.
pelın_' Alıntı: hmen adanaaaa Genişletmek için tıkla ... Olur da bir gün yolun düşerse sana güzel bir ortam kuralım ya sazlı sözlü. Burak' Alıntı: iyiyim abi ne olsun moderetor aday adayı olcam konusma hazırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Moderatör aday adayı mı Biz seç beğen al sistemini uyguluyoruz güzel kardeşim, karpuz seçersin ya hani aynen öyle.
pelın_ ChavRash' Alıntı: Olur da bir gün yolun düşerse sana güzel bir ortam kuralım ya sazlı sözlü. Genişletmek için tıkla ... olurr ozel davetlı lıstesını ben hazırlaya bılırmıyımm[/SIZE][/COLOR][/FONT] ----------Eklendi @ 00:31:30 ---------- Yazıldı @ 00:31:15 ---------- minoo' Alıntı: Ben eve gidiyom. Genişletmek için tıkla ... nereye be
ChavRash' Alıntı: Olur da bir gün yolun düşerse sana güzel bir ortam kuralım ya sazlı sözlü. Genişletmek için tıkla ... olurr ozel davetlı lıstesını ben hazırlaya bılırmıyımm[/SIZE][/COLOR][/FONT] ----------Eklendi @ 00:31:30 ---------- Yazıldı @ 00:31:15 ---------- minoo' Alıntı: Ben eve gidiyom. Genişletmek için tıkla ... nereye be
Burak Üye minoo' Alıntı: Ben eve gidiyom. Genişletmek için tıkla ... senın ne ısın var bu saatte dısarda
ChavRash Emekli Yönetici pelın_' Alıntı: olurr ozel davetlı lıstesını ben hazırlaya bılırmıyımm Genişletmek için tıkla ... Tabii misafir ne isterse o olur.
pelın_' Alıntı: olurr ozel davetlı lıstesını ben hazırlaya bılırmıyımm Genişletmek için tıkla ... Tabii misafir ne isterse o olur.