Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap €fsan€Türk;3521677' Alıntı: tm abi ya kapatalım şu konuyu yaşım daha küçük doğru başka şeyler konuşalım Genişletmek için tıkla ... tamam tamam ne konuşalım
€fsan€Türk;3521677' Alıntı: tm abi ya kapatalım şu konuyu yaşım daha küçük doğru başka şeyler konuşalım Genişletmek için tıkla ... tamam tamam ne konuşalım
Usta Şirin Üye zgrturk' Alıntı: selam herkez'e iyi sohbetler iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... hep beraber kardeşim hoşgeldin
zgrturk' Alıntı: selam herkez'e iyi sohbetler iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... hep beraber kardeşim hoşgeldin
Usta Şirin Üye alorenkoyu' Alıntı: tamam tamam ne konuşalım Genişletmek için tıkla ... bilmem kafa dağıtıcı şeyler konuşabiliz çıksın aklımdan yeterki
alorenkoyu' Alıntı: tamam tamam ne konuşalım Genişletmek için tıkla ... bilmem kafa dağıtıcı şeyler konuşabiliz çıksın aklımdan yeterki
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap zgrturk' Alıntı: selam herkez'e iyi sohbetler iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin sanada iyi geceler
zgrturk' Alıntı: selam herkez'e iyi sohbetler iyi geceler... Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldin sanada iyi geceler
Usta Şirin Üye LuckyDALT0N' Alıntı: selamın aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... oo hoşgeldin nasılsın..
LuckyDALT0N' Alıntı: selamın aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... oo hoşgeldin nasılsın..
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap €fsan€Türk;3521688' Alıntı: bilmem kafa dağıtıcı şeyler konuşabiliz çıksın aklımdan yeterki Genişletmek için tıkla ... burak hayalet üye oldu galiba görünmüyor 'hayalet üye olacağım hayalet üye olacağım' diyordu sununda oldu galiba
€fsan€Türk;3521688' Alıntı: bilmem kafa dağıtıcı şeyler konuşabiliz çıksın aklımdan yeterki Genişletmek için tıkla ... burak hayalet üye oldu galiba görünmüyor 'hayalet üye olacağım hayalet üye olacağım' diyordu sununda oldu galiba
Usta Şirin Üye alorenkoyu' Alıntı: burak hayalet üye oldu galiba görünmüyor 'hayalet üye olacağım hayalet üye olacağım' diyordu sununda oldu galiba Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ama tlsi yoktu galiba günlük net yapamamıştır ..
alorenkoyu' Alıntı: burak hayalet üye oldu galiba görünmüyor 'hayalet üye olacağım hayalet üye olacağım' diyordu sununda oldu galiba Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ama tlsi yoktu galiba günlük net yapamamıştır ..
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap zgrturk' Alıntı: hoş buldum gece vardiyası güvenlik özgür ben Genişletmek için tıkla ... iyi güzel nerde çalışıyorsun özgür
zgrturk' Alıntı: hoş buldum gece vardiyası güvenlik özgür ben Genişletmek için tıkla ... iyi güzel nerde çalışıyorsun özgür
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap €fsan€Türk;3521700' Alıntı: bilmiyorum ama tlsi yoktu galiba günlük net yapamamıştır .. Genişletmek için tıkla ... anladım, olabilir aslında aylık yapsa daha iyi olur vodafonda 8 tl sınırsız
€fsan€Türk;3521700' Alıntı: bilmiyorum ama tlsi yoktu galiba günlük net yapamamıştır .. Genişletmek için tıkla ... anladım, olabilir aslında aylık yapsa daha iyi olur vodafonda 8 tl sınırsız
Usta Şirin Üye alorenkoyu' Alıntı: anladım, olabilir aslında aylık yapsa daha iyi olur vodafonda 8 tl sınırsız Genişletmek için tıkla ... doğruda vodafone'li deil hemde sms yapıyor o
alorenkoyu' Alıntı: anladım, olabilir aslında aylık yapsa daha iyi olur vodafonda 8 tl sınırsız Genişletmek için tıkla ... doğruda vodafone'li deil hemde sms yapıyor o
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap €fsan€Türk;3521702' Alıntı: Abi mesaj sayım kaç benim Genişletmek için tıkla ... bende telefondan giriyorum bilgisayarın başında arkadaş var
€fsan€Türk;3521702' Alıntı: Abi mesaj sayım kaç benim Genişletmek için tıkla ... bende telefondan giriyorum bilgisayarın başında arkadaş var
Usta Şirin Üye alorenkoyu' Alıntı: bende telefondan giriyorum bilgisayarın başında arkadaş var Genişletmek için tıkla ... anladım 400 olunca haber verir misin diyicektim
alorenkoyu' Alıntı: bende telefondan giriyorum bilgisayarın başında arkadaş var Genişletmek için tıkla ... anladım 400 olunca haber verir misin diyicektim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap €fsan€Türk;3521705' Alıntı: doğruda vodafone'li deil hemde sms yapıyor o Genişletmek için tıkla ... tamam anladım gerçi vodafonun neti de çok yavaş sayfaları zor açıyor
€fsan€Türk;3521705' Alıntı: doğruda vodafone'li deil hemde sms yapıyor o Genişletmek için tıkla ... tamam anladım gerçi vodafonun neti de çok yavaş sayfaları zor açıyor
Usta Şirin Üye alorenkoyu' Alıntı: tamam anladım gerçi vodafonun neti de çok yavaş sayfaları zor açıyor Genişletmek için tıkla ... doğru ben o yüzden wlan la giriyorum bizim netin hızında telefondan giriyorum
alorenkoyu' Alıntı: tamam anladım gerçi vodafonun neti de çok yavaş sayfaları zor açıyor Genişletmek için tıkla ... doğru ben o yüzden wlan la giriyorum bizim netin hızında telefondan giriyorum