Usta Şirin Üye alorenkoyu' Alıntı: yok ben onu demiyorum aşık oldum dedinya mutlu olman lazımken neden kötü oluyorsun Genişletmek için tıkla ... karşılıksızım abi ya o yüzden onunda bana karşı duygu beslediğini anlasam tabi mutlu olurum ----------Eklendi @ 01:06:29 ---------- Yazıldı @ 01:05:53 ---------- zaralı' Alıntı: Herkese selam :-) Genişletmek için tıkla ... a.selam hoşgeldin..
alorenkoyu' Alıntı: yok ben onu demiyorum aşık oldum dedinya mutlu olman lazımken neden kötü oluyorsun Genişletmek için tıkla ... karşılıksızım abi ya o yüzden onunda bana karşı duygu beslediğini anlasam tabi mutlu olurum ----------Eklendi @ 01:06:29 ---------- Yazıldı @ 01:05:53 ---------- zaralı' Alıntı: Herkese selam :-) Genişletmek için tıkla ... a.selam hoşgeldin..
Usta Şirin Üye minoo' Alıntı: Hoş geldiniz Olur olur acele etme. Genişletmek için tıkla ... bende bu şans varken..
Usta Şirin Üye minoo' Alıntı: Bu yaşta takma böyle şeyleri bence. Genişletmek için tıkla ... enn doğrusu o bencede.. Olmuyor napiyim dağıtmaya çalışıcam kendimi..
minoo' Alıntı: Bu yaşta takma böyle şeyleri bence. Genişletmek için tıkla ... enn doğrusu o bencede.. Olmuyor napiyim dağıtmaya çalışıcam kendimi..
minoo Üye Ooo daha neler göreceksin Bana da küçükken öyle diyorlardı, inanmıyordum. Yaşadım, gördüm. Doğruymuş.
Ooo daha neler göreceksin Bana da küçükken öyle diyorlardı, inanmıyordum. Yaşadım, gördüm. Doğruymuş.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap zaralı' Alıntı: Herkese selam :-) Genişletmek için tıkla ... a.s zararlı
Usta Şirin Üye minoo' Alıntı: Ooo daha neler göreceksin Bana da küçükken öyle diyorlardı, inanmıyordum. Yaşadım, gördüm. Doğruymuş. Genişletmek için tıkla ... hayat devam ediyor abla. Allah hayırlısı ne ise onu yazsın kaderimze napalım
minoo' Alıntı: Ooo daha neler göreceksin Bana da küçükken öyle diyorlardı, inanmıyordum. Yaşadım, gördüm. Doğruymuş. Genişletmek için tıkla ... hayat devam ediyor abla. Allah hayırlısı ne ise onu yazsın kaderimze napalım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap €fsan€Türk;3521652' Alıntı: hayat devam ediyor abla. Allah hayırlısı ne ise onu yazsın kaderimze napalım Genişletmek için tıkla ... bu yaşta neden bu kadar takıyorsun ilerde daha iyisi çıkar karşına bırak o üzülsün ----------Eklendi @ 01:22:50 ---------- Yazıldı @ 01:21:49 ---------- zaralı' Alıntı: zararlı mı? :-) Genişletmek için tıkla ... özür dilerim bir 'r' fazla okunuşum kusura bakma
€fsan€Türk;3521652' Alıntı: hayat devam ediyor abla. Allah hayırlısı ne ise onu yazsın kaderimze napalım Genişletmek için tıkla ... bu yaşta neden bu kadar takıyorsun ilerde daha iyisi çıkar karşına bırak o üzülsün ----------Eklendi @ 01:22:50 ---------- Yazıldı @ 01:21:49 ---------- zaralı' Alıntı: zararlı mı? :-) Genişletmek için tıkla ... özür dilerim bir 'r' fazla okunuşum kusura bakma
Usta Şirin Üye alorenkoyu' Alıntı: bu yaşta neden bu kadar takıyorsun ilerde daha iyisi çıkar karşına bırak o üzülsün Genişletmek için tıkla ... siz benim büyüğümsünüz aşkı yaşamış görmüş geçirmiş insanlarsınız ama derler ya GÖNÜL BU FERMAN DİNLEMİYOR..
alorenkoyu' Alıntı: bu yaşta neden bu kadar takıyorsun ilerde daha iyisi çıkar karşına bırak o üzülsün Genişletmek için tıkla ... siz benim büyüğümsünüz aşkı yaşamış görmüş geçirmiş insanlarsınız ama derler ya GÖNÜL BU FERMAN DİNLEMİYOR..
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap €fsan€Türk;3521660' Alıntı: siz benim büyüğümsünüz aşkı yaşamış görmüş geçirmiş insanlarsınız ama derler ya GÖNÜL BU FERMAN DİNLEMİYOR.. Genişletmek için tıkla ... daha yaşın küçük ilerde anlarsın o zaman gönlün derman dinler
€fsan€Türk;3521660' Alıntı: siz benim büyüğümsünüz aşkı yaşamış görmüş geçirmiş insanlarsınız ama derler ya GÖNÜL BU FERMAN DİNLEMİYOR.. Genişletmek için tıkla ... daha yaşın küçük ilerde anlarsın o zaman gönlün derman dinler
Usta Şirin Üye alorenkoyu' Alıntı: daha yaşın küçük ilerde anlarsın o zaman gönlün derman dinler Genişletmek için tıkla ... tm abi ya kapatalım şu konuyu yaşım daha küçük doğru başka şeyler konuşalım
alorenkoyu' Alıntı: daha yaşın küçük ilerde anlarsın o zaman gönlün derman dinler Genişletmek için tıkla ... tm abi ya kapatalım şu konuyu yaşım daha küçük doğru başka şeyler konuşalım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap ALpeRenBuGRa' Alıntı: Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin
Usta Şirin Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeş