Usta Şirin Üye minoo' Alıntı: İyiyim canım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ne olsun abla işte yuvarlanıp gidiyoruz çok itici geçti bugün
minoo' Alıntı: İyiyim canım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... ne olsun abla işte yuvarlanıp gidiyoruz çok itici geçti bugün
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap €fsan€Türk;3521560' Alıntı: anladım abi haklısın öle oluyor genelde nerede çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla ... antalyada otelde dedimya
€fsan€Türk;3521560' Alıntı: anladım abi haklısın öle oluyor genelde nerede çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla ... antalyada otelde dedimya
Usta Şirin Üye alorenkoyu' Alıntı: antalyada otelde dedimya Genişletmek için tıkla ... unutmuş olabilirim pardon abi..
alorenkoyu' Alıntı: antalyada otelde dedimya Genişletmek için tıkla ... unutmuş olabilirim pardon abi..
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap €fsan€Türk;3521565' Alıntı: ne olsun abla işte yuvarlanıp gidiyoruz çok itici geçti bugün Genişletmek için tıkla ... hayırdır ne oldu ----------Eklendi @ 00:45:55 ---------- Yazıldı @ 00:45:29 ---------- €fsan€Türk;3521573' Alıntı: unutmuş olabilirim pardon abi.. Genişletmek için tıkla ... önemli değil
€fsan€Türk;3521565' Alıntı: ne olsun abla işte yuvarlanıp gidiyoruz çok itici geçti bugün Genişletmek için tıkla ... hayırdır ne oldu ----------Eklendi @ 00:45:55 ---------- Yazıldı @ 00:45:29 ---------- €fsan€Türk;3521573' Alıntı: unutmuş olabilirim pardon abi.. Genişletmek için tıkla ... önemli değil
Usta Şirin Üye minoo' Alıntı: Benim için de dün Genişletmek için tıkla ... ayıptır sölemesi aşık oldum galiba ;(
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap €fsan€Türk;3521577' Alıntı: ayıptır sölemesi aşık oldum galiba ;( Genişletmek için tıkla ... vaaaay
€fsan€Türk;3521577' Alıntı: ayıptır sölemesi aşık oldum galiba ;( Genişletmek için tıkla ... vaaaay
Usta Şirin Üye alorenkoyu' Alıntı: hayırdır ne oldu ----------Eklendi @ 00:45:55 ---------- Yazıldı @ 00:45:29 ---------- önemli değil Genişletmek için tıkla ... hayat abi işte ne olsun ----------Eklendi @ 00:47:42 ---------- Yazıldı @ 00:46:39 ---------- alorenkoyu' Alıntı: vaaaay Genişletmek için tıkla ... ....
alorenkoyu' Alıntı: hayırdır ne oldu ----------Eklendi @ 00:45:55 ---------- Yazıldı @ 00:45:29 ---------- önemli değil Genişletmek için tıkla ... hayat abi işte ne olsun ----------Eklendi @ 00:47:42 ---------- Yazıldı @ 00:46:39 ---------- alorenkoyu' Alıntı: vaaaay Genişletmek için tıkla ... ....
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap €fsan€Türk;3521579' Alıntı: hayat abi işte ne olsun Genişletmek için tıkla ... herşey oluyor desene daha önceki gün artizdin bu günde aşık oldun :
€fsan€Türk;3521579' Alıntı: hayat abi işte ne olsun Genişletmek için tıkla ... herşey oluyor desene daha önceki gün artizdin bu günde aşık oldun :
Usta Şirin Üye alorenkoyu' Alıntı: herşey oluyor desene daha önceki gün artizdin bu günde aşık oldun : Genişletmek için tıkla ... yaa işte aynen öyle
alorenkoyu' Alıntı: herşey oluyor desene daha önceki gün artizdin bu günde aşık oldun : Genişletmek için tıkla ... yaa işte aynen öyle
Usta Şirin Üye alorenkoyu' Alıntı: neden çok kötüsün Genişletmek için tıkla ... dedim ya işte günüm kötü geçti
Usta Şirin Üye minoo' Alıntı: Hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... gittin sandım abla bi an.. Saol ama daha olmadı ki be abla platonik gibi geliyo bana
minoo' Alıntı: Hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... gittin sandım abla bi an.. Saol ama daha olmadı ki be abla platonik gibi geliyo bana
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap yok ben onu demiyorum aşık oldum dedinya mutlu olman lazımken neden kötü oluyorsun