Burak Üye €fsan€Türk;3514025' Alıntı: Ben kaçar hemen çıkıyorum uykudan deil sabah erken kalkcam Genişletmek için tıkla ... ne işin var sabah neyse ugrarım ben zaten sıze ----------Eklendi @ 03:04:38 ---------- Yazıldı @ 03:03:36 ---------- alorenkoyu' Alıntı: haaa şimdi anladım tamam tamam Genişletmek için tıkla ... senın ısler nasıl abı
€fsan€Türk;3514025' Alıntı: Ben kaçar hemen çıkıyorum uykudan deil sabah erken kalkcam Genişletmek için tıkla ... ne işin var sabah neyse ugrarım ben zaten sıze ----------Eklendi @ 03:04:38 ---------- Yazıldı @ 03:03:36 ---------- alorenkoyu' Alıntı: haaa şimdi anladım tamam tamam Genişletmek için tıkla ... senın ısler nasıl abı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap eh işte ne oldun daha yeni başladım zaten pek bişeyde anlamadım çalışıyoruz şimdilik bakalım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap uyudunuzmu arkadaşlar nereye gittiniz yahu? ----------Eklendi @ 03:10:34 ---------- Yazıldı @ 03:10:00 ---------- Burak' Alıntı: kafan almazsa çık boşver. Kop gel istanbul a burda iş çok Genişletmek için tıkla ... bakalım olmazsa birde öyle deneriz
uyudunuzmu arkadaşlar nereye gittiniz yahu? ----------Eklendi @ 03:10:34 ---------- Yazıldı @ 03:10:00 ---------- Burak' Alıntı: kafan almazsa çık boşver. Kop gel istanbul a burda iş çok Genişletmek için tıkla ... bakalım olmazsa birde öyle deneriz
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: meslegini yapsana abi. Ne güzel meslegın var. Genişletmek için tıkla ... yaa zamanında gitmedik şimdide olmuyor işte çok geç oludu bu iş için
Burak' Alıntı: meslegini yapsana abi. Ne güzel meslegın var. Genişletmek için tıkla ... yaa zamanında gitmedik şimdide olmuyor işte çok geç oludu bu iş için
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: hm anladım. Hangı takımlısın abı. Genişletmek için tıkla ... ya aslında pek futbolla ilgilenmem takımda tutmam ya ama senin için tuttuğun takımlı olurum
Burak' Alıntı: hm anladım. Hangı takımlısın abı. Genişletmek için tıkla ... ya aslında pek futbolla ilgilenmem takımda tutmam ya ama senin için tuttuğun takımlı olurum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap tamam ya senini için olalım ne olacak yani ----------Eklendi @ 03:17:35 ---------- Yazıldı @ 03:17:20 ---------- benim birader fenerli ama
tamam ya senini için olalım ne olacak yani ----------Eklendi @ 03:17:35 ---------- Yazıldı @ 03:17:20 ---------- benim birader fenerli ama
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: o daha iyi ya laf atar gs ye bizde cevap veririz Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 03:20:34 ---------- Yazıldı @ 03:19:51 ---------- benim halaoğlu var oda galataseraylı
Burak' Alıntı: o daha iyi ya laf atar gs ye bizde cevap veririz Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 03:20:34 ---------- Yazıldı @ 03:19:51 ---------- benim halaoğlu var oda galataseraylı
Burak Üye abi bende kaçayım müsadenle. Yarın gece gorusuruz. Iyı sabahlar. ----------Eklendi @ 03:21:30 ---------- Yazıldı @ 03:20:58 ---------- alorenkoyu' Alıntı: ----------Eklendi @ 03:20:34 ---------- Yazıldı @ 03:19:51 ---------- benim halaoğlu var oda galataseraylı Genişletmek için tıkla ...
abi bende kaçayım müsadenle. Yarın gece gorusuruz. Iyı sabahlar. ----------Eklendi @ 03:21:30 ---------- Yazıldı @ 03:20:58 ---------- alorenkoyu' Alıntı: ----------Eklendi @ 03:20:34 ---------- Yazıldı @ 03:19:51 ---------- benim halaoğlu var oda galataseraylı Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: abi bende kaçayım müsadenle. Yarın gece gorusuruz. Iyı sabahlar. Genişletmek için tıkla ... tabi müsade senin arkadaş olmazsa görüşürüz hayırlı geceler gerçekten iyi muhabbet oldu sağolasın kardeşim ----------Eklendi @ 03:22:39 ---------- Yazıldı @ 03:22:07 ---------- alorenkoyu' Alıntı: tabi müsade senin arkadaş olmazsa görüşürüz hayırlı geceler gerçekten iyi muhabbet oldu sağolasın kardeşim Genişletmek için tıkla ... yani benim arkadaş bilgisayar onunda
Burak' Alıntı: abi bende kaçayım müsadenle. Yarın gece gorusuruz. Iyı sabahlar. Genişletmek için tıkla ... tabi müsade senin arkadaş olmazsa görüşürüz hayırlı geceler gerçekten iyi muhabbet oldu sağolasın kardeşim ----------Eklendi @ 03:22:39 ---------- Yazıldı @ 03:22:07 ---------- alorenkoyu' Alıntı: tabi müsade senin arkadaş olmazsa görüşürüz hayırlı geceler gerçekten iyi muhabbet oldu sağolasın kardeşim Genişletmek için tıkla ... yani benim arkadaş bilgisayar onunda
Burak Üye sende sag ol abi ----------Eklendi @ 03:23:17 ---------- Yazıldı @ 03:22:42 ---------- alorenkoyu' Alıntı: tabi müsade senin arkadaş olmazsa görüşürüz hayırlı geceler gerçekten iyi muhabbet oldu sağolasın kardeşim ----------Eklendi @ 03:22:39 ---------- Yazıldı @ 03:22:07 ---------- yani benim arkadaş bilgisayar onunda Genişletmek için tıkla ... anladım abı
sende sag ol abi ----------Eklendi @ 03:23:17 ---------- Yazıldı @ 03:22:42 ---------- alorenkoyu' Alıntı: tabi müsade senin arkadaş olmazsa görüşürüz hayırlı geceler gerçekten iyi muhabbet oldu sağolasın kardeşim ----------Eklendi @ 03:22:39 ---------- Yazıldı @ 03:22:07 ---------- yani benim arkadaş bilgisayar onunda Genişletmek için tıkla ... anladım abı
ChavRash Emekli Yönetici İşi gücü yarım bıraktık, gafil uyku ağır bastı. İyi geceler, hoş muhabbetler olsun sizlere.
Burak Üye sanada abii ----------Eklendi @ 03:24:49 ---------- Yazıldı @ 03:24:17 ---------- ChavRash' Alıntı: İşi gücü yarım bıraktık, gafil uyku ağır bastı. İyi geceler, hoş muhabbetler olsun sizlere. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hasan abi.
sanada abii ----------Eklendi @ 03:24:49 ---------- Yazıldı @ 03:24:17 ---------- ChavRash' Alıntı: İşi gücü yarım bıraktık, gafil uyku ağır bastı. İyi geceler, hoş muhabbetler olsun sizlere. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hasan abi.