Burak Üye zgrturk' Alıntı: size iyi sohbetler benim parmaklar yorulmaya başladı #0 yapmaktan..... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler yine bekleriz
zgrturk' Alıntı: size iyi sohbetler benim parmaklar yorulmaya başladı #0 yapmaktan..... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler yine bekleriz
Usta Şirin Üye zgrturk' Alıntı: size iyi sohbetler benim parmaklar yorulmaya başladı #0 yapmaktan..... Genişletmek için tıkla ... saol kardekim iyi akşamlar ----------Eklendi @ 02:17:19 ---------- Yazıldı @ 02:16:57 ---------- zgrturk' Alıntı: size iyi sohbetler benim parmaklar yorulmaya başladı #0 yapmaktan..... Genişletmek için tıkla ... saol kardeşim iyi geceler
zgrturk' Alıntı: size iyi sohbetler benim parmaklar yorulmaya başladı #0 yapmaktan..... Genişletmek için tıkla ... saol kardekim iyi akşamlar ----------Eklendi @ 02:17:19 ---------- Yazıldı @ 02:16:57 ---------- zgrturk' Alıntı: size iyi sohbetler benim parmaklar yorulmaya başladı #0 yapmaktan..... Genişletmek için tıkla ... saol kardeşim iyi geceler
Burak Üye alorenkoyu' Alıntı: yaa arkadaşlar bu arada them ck yok bu akşam yaa Genişletmek için tıkla ... aa evet dun burdaydı oda
alorenkoyu' Alıntı: yaa arkadaşlar bu arada them ck yok bu akşam yaa Genişletmek için tıkla ... aa evet dun burdaydı oda
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap zgrturk' Alıntı: size iyi sohbetler benim parmaklar yorulmaya başladı #0 yapmaktan..... Genişletmek için tıkla ... ama parmaklarının yorulduğuna değiyor ----------Eklendi @ 02:18:40 ---------- Yazıldı @ 02:17:37 ---------- Burak' Alıntı: aa evet dun burdaydı oda Genişletmek için tıkla ... çalışıyor galiba
zgrturk' Alıntı: size iyi sohbetler benim parmaklar yorulmaya başladı #0 yapmaktan..... Genişletmek için tıkla ... ama parmaklarının yorulduğuna değiyor ----------Eklendi @ 02:18:40 ---------- Yazıldı @ 02:17:37 ---------- Burak' Alıntı: aa evet dun burdaydı oda Genişletmek için tıkla ... çalışıyor galiba
zgrturk Üye vodafone'nin sınırsız paket var bende şimdiye kadar nereden baksan bi 750mb falan kullandım ama 3g ile youtube'den video izleyebiliyorum
vodafone'nin sınırsız paket var bende şimdiye kadar nereden baksan bi 750mb falan kullandım ama 3g ile youtube'den video izleyebiliyorum
LuckyDALT0N Üye İyi geceler zgrturk' Alıntı: size iyi sohbetler benim parmaklar yorulmaya başladı #0 yapmaktan..... Genişletmek için tıkla ...
İyi geceler zgrturk' Alıntı: size iyi sohbetler benim parmaklar yorulmaya başladı #0 yapmaktan..... Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap zgrturk' Alıntı: vodafone'nin sınırsız paket var bende şimdiye kadar nereden baksan bi 750mb falan kullandım ama 3g ile youtube'den video izleyebiliyorum Genişletmek için tıkla ... izleniyor ama çok yavaş yaa bende izliyorum sürekli donuyor
zgrturk' Alıntı: vodafone'nin sınırsız paket var bende şimdiye kadar nereden baksan bi 750mb falan kullandım ama 3g ile youtube'den video izleyebiliyorum Genişletmek için tıkla ... izleniyor ama çok yavaş yaa bende izliyorum sürekli donuyor
Burak Üye zgrturk' Alıntı: vodafone'nin sınırsız paket var bende şimdiye kadar nereden baksan bi 750mb falan kullandım ama 3g ile youtube'den video izleyebiliyorum Genişletmek için tıkla ... hmmmm vodafone hatlar pahalı yoksa alcam bıtane
zgrturk' Alıntı: vodafone'nin sınırsız paket var bende şimdiye kadar nereden baksan bi 750mb falan kullandım ama 3g ile youtube'den video izleyebiliyorum Genişletmek için tıkla ... hmmmm vodafone hatlar pahalı yoksa alcam bıtane
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: saat 02:19 Genişletmek için tıkla ... o kadar oldumu yaa hiç farkında bile değilim valla saat geç olduğundan uykum gelmiş demekki yoğurt bahane
Burak' Alıntı: saat 02:19 Genişletmek için tıkla ... o kadar oldumu yaa hiç farkında bile değilim valla saat geç olduğundan uykum gelmiş demekki yoğurt bahane
Burak Üye €fsan€Türk;3513804' Alıntı: iyi zaman geçti be Genişletmek için tıkla ... sarj durumu nedir ?
€fsan€Türk;3513804' Alıntı: iyi zaman geçti be Genişletmek için tıkla ... sarj durumu nedir ?
LuckyDALT0N Üye Bende çıkayım beyler,iyi geceler.Allaha emanet olun.Allah muhabbetinizi artırsın,uyuyamayanlar yoğurt yesin
Bende çıkayım beyler,iyi geceler.Allaha emanet olun.Allah muhabbetinizi artırsın,uyuyamayanlar yoğurt yesin
Usta Şirin Üye burak' Alıntı: [sıze="2"] sarj durumu nedir ? :d[/sıze] Genişletmek için tıkla ... fullll
Burak Üye alorenkoyu' Alıntı: o kadar oldumu yaa hiç farkında bile değilim valla saat geç olduğundan uykum gelmiş demekki yoğurt bahane Genişletmek için tıkla ... harbıden ya ıyı gectı zaman
alorenkoyu' Alıntı: o kadar oldumu yaa hiç farkında bile değilim valla saat geç olduğundan uykum gelmiş demekki yoğurt bahane Genişletmek için tıkla ... harbıden ya ıyı gectı zaman
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap LuckyDALT0N' Alıntı: Bende çıkayım beyler,iyi geceler.Allaha emanet olun.Allah muhabbetinizi artırsın,uyuyamayanlar yoğurt yesin Genişletmek için tıkla ... amin sanada arkadaşım sağolasın
LuckyDALT0N' Alıntı: Bende çıkayım beyler,iyi geceler.Allaha emanet olun.Allah muhabbetinizi artırsın,uyuyamayanlar yoğurt yesin Genişletmek için tıkla ... amin sanada arkadaşım sağolasın
Usta Şirin Üye LuckyDALT0N' Alıntı: Bende çıkayım beyler,iyi geceler.Allaha emanet olun.Allah muhabbetinizi artırsın,uyuyamayanlar yoğurt yesin Genişletmek için tıkla ... iyi akşamla rallah rahatlık versin
LuckyDALT0N' Alıntı: Bende çıkayım beyler,iyi geceler.Allaha emanet olun.Allah muhabbetinizi artırsın,uyuyamayanlar yoğurt yesin Genişletmek için tıkla ... iyi akşamla rallah rahatlık versin