kol@j Üye LuckyDALT0N' Alıntı: Ya arkadaşlar aranızda sinir hapı kullanan varmı? Genişletmek için tıkla ... bir ara lustral kullanmıştım ama.. etken özelliği çok azdı...
LuckyDALT0N' Alıntı: Ya arkadaşlar aranızda sinir hapı kullanan varmı? Genişletmek için tıkla ... bir ara lustral kullanmıştım ama.. etken özelliği çok azdı...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap LuckyDALT0N' Alıntı: Ya arkadaşlar aranızda sinir hapı kullanan varmı? Genişletmek için tıkla ... hayırdır arkadaşım kendine ne kastın var
LuckyDALT0N' Alıntı: Ya arkadaşlar aranızda sinir hapı kullanan varmı? Genişletmek için tıkla ... hayırdır arkadaşım kendine ne kastın var
LuckyDALT0N Üye bende daha önceden lustral,prozac,insidon kullandım ama yetmedi.şimdi paxil kullanıyorum,bu ilaç kilo yaparmı ya? aşırı derecede iştahımı açtı
bende daha önceden lustral,prozac,insidon kullandım ama yetmedi.şimdi paxil kullanıyorum,bu ilaç kilo yaparmı ya? aşırı derecede iştahımı açtı
zgrturk Üye hoş buldum ben güvenliğim cepten giriyorum internet'e boş boş geziyordum öyle daldım içeriye.....
Usta Şirin Üye Burak' Alıntı: senin bu yönünü görmek güzel Genişletmek için tıkla ... göstermiyormuyum hi.
LuckyDALT0N Üye Kendime kastım yok,dışarıya zarar vermiyeyim diye kullanıyorm alorenkoyu' Alıntı: hayırdır arkadaşım kendine ne kastın var Genişletmek için tıkla ...
Kendime kastım yok,dışarıya zarar vermiyeyim diye kullanıyorm alorenkoyu' Alıntı: hayırdır arkadaşım kendine ne kastın var Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap LuckyDALT0N' Alıntı: bende daha önceden lustral,prozac,insidon kullandım ama yetmedi.şimdi paxil kullanıyorum,bu ilaç kilo yaparmı ya? aşırı derecede iştahımı açtı Genişletmek için tıkla ... sonra bağımlı felan olmazsın inşallah
LuckyDALT0N' Alıntı: bende daha önceden lustral,prozac,insidon kullandım ama yetmedi.şimdi paxil kullanıyorum,bu ilaç kilo yaparmı ya? aşırı derecede iştahımı açtı Genişletmek için tıkla ... sonra bağımlı felan olmazsın inşallah
Burak Üye zgrturk' Alıntı: hoş buldum ben güvenliğim cepten giriyorum internet'e boş boş geziyordum öyle daldım içeriye..... Genişletmek için tıkla ... her gece bekleriz.
zgrturk' Alıntı: hoş buldum ben güvenliğim cepten giriyorum internet'e boş boş geziyordum öyle daldım içeriye..... Genişletmek için tıkla ... her gece bekleriz.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap LuckyDALT0N' Alıntı: Kendime kastım yok,dışarıya zarar vermiyeyim diye kullanıyorm Genişletmek için tıkla ... sinir hapını??????
LuckyDALT0N' Alıntı: Kendime kastım yok,dışarıya zarar vermiyeyim diye kullanıyorm Genişletmek için tıkla ... sinir hapını??????
LuckyDALT0N Üye Hayırlı mesailer o zaman ne diyelim zgrturk' Alıntı: hoş buldum ben güvenliğim cepten giriyorum internet'e boş boş geziyordum öyle daldım içeriye..... Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:50:42 ---------- Yazıldı @ 01:50:12 ---------- alorenkoyu' Alıntı: sinir hapını?????? Genişletmek için tıkla ... Malesef ama evet
Hayırlı mesailer o zaman ne diyelim zgrturk' Alıntı: hoş buldum ben güvenliğim cepten giriyorum internet'e boş boş geziyordum öyle daldım içeriye..... Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:50:42 ---------- Yazıldı @ 01:50:12 ---------- alorenkoyu' Alıntı: sinir hapını?????? Genişletmek için tıkla ... Malesef ama evet
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap LuckyDALT0N' Alıntı: Hayırlı mesailer o zaman ne diyelim ----------Eklendi @ 01:50:42 ---------- Yazıldı @ 01:50:12 ---------- Malesef ama evet Genişletmek için tıkla ... ne derdin varda sinir hapı kullanıyorsun?
LuckyDALT0N' Alıntı: Hayırlı mesailer o zaman ne diyelim ----------Eklendi @ 01:50:42 ---------- Yazıldı @ 01:50:12 ---------- Malesef ama evet Genişletmek için tıkla ... ne derdin varda sinir hapı kullanıyorsun?
LuckyDALT0N Üye Özel dertlerim var,aşırı takıntılıyım,aşırı agresifim,kendime engel olamama problemim var.Yetermi? alorenkoyu' Alıntı: ne derdin varda sinir hapı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla ...
Özel dertlerim var,aşırı takıntılıyım,aşırı agresifim,kendime engel olamama problemim var.Yetermi? alorenkoyu' Alıntı: ne derdin varda sinir hapı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla ...
Usta Şirin Üye alorenkoyu' Alıntı: ne derdin varda sinir hapı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla ... diyor ya dışarıya zarar vermemek için kullanıyorum diye
alorenkoyu' Alıntı: ne derdin varda sinir hapı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla ... diyor ya dışarıya zarar vermemek için kullanıyorum diye
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap LuckyDALT0N' Alıntı: Özel dertlerim var,aşırı takıntılıyım,aşırı agresifim,kendime engel olamama problemim var.Yetermi? Genişletmek için tıkla ... yeter yeter bi doktora felan gittinmi
LuckyDALT0N' Alıntı: Özel dertlerim var,aşırı takıntılıyım,aşırı agresifim,kendime engel olamama problemim var.Yetermi? Genişletmek için tıkla ... yeter yeter bi doktora felan gittinmi
LuckyDALT0N Üye Gittim,gittimde oda tek hap yüksek doz bindirdi.bu hap diğerlerinden çok farklı aşırı sersemletiyo,ben bağışıklık yapmıştır diye düşünüyodum ama bu hap hakikaten beni yıkıp geçti 3 gündür alorenkoyu' Alıntı: yeter yeter bi doktora felan gittinmi Genişletmek için tıkla ...
Gittim,gittimde oda tek hap yüksek doz bindirdi.bu hap diğerlerinden çok farklı aşırı sersemletiyo,ben bağışıklık yapmıştır diye düşünüyodum ama bu hap hakikaten beni yıkıp geçti 3 gündür alorenkoyu' Alıntı: yeter yeter bi doktora felan gittinmi Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye kol@j' Alıntı: ben fişi çekiyorum gençler ALLAH rahatlık versin... Genişletmek için tıkla ... sag ol ıyı geceler abı
kol@j' Alıntı: ben fişi çekiyorum gençler ALLAH rahatlık versin... Genişletmek için tıkla ... sag ol ıyı geceler abı