kol@j Üye kol@j' Alıntı: alın size konu kapatılmasına bir kaç saat kalmış... ----------Eklendi @ 01:13:33 ---------- Yazıldı @ 01:13:11 ---------- http://www.maxicep.com/konu-disi/filozoflar-ve-filozofcu-lar-buraya-358758.html Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... amanın cep ablası gelmiş...
kol@j' Alıntı: alın size konu kapatılmasına bir kaç saat kalmış... ----------Eklendi @ 01:13:33 ---------- Yazıldı @ 01:13:11 ---------- http://www.maxicep.com/konu-disi/filozoflar-ve-filozofcu-lar-buraya-358758.html Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: İyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... amanın cep ablası gelmiş...
Burak Üye kol@j' Alıntı: işte eleman dedi ya.. konu açalım da konuşalım diye... gayet ideal bence bu konu iki laf etmeye... Genişletmek için tıkla ... ben sevdim abi konuyu. Uzun vadede yararlı olur soz ansıklopedısı.
kol@j' Alıntı: işte eleman dedi ya.. konu açalım da konuşalım diye... gayet ideal bence bu konu iki laf etmeye... Genişletmek için tıkla ... ben sevdim abi konuyu. Uzun vadede yararlı olur soz ansıklopedısı.
Burak Üye €fsan€Türk;3513592' Alıntı: Adı üstünde 'GECECİLER' uyumak yokk Genişletmek için tıkla ... sabah terlikle uyandırır halam
€fsan€Türk;3513592' Alıntı: Adı üstünde 'GECECİLER' uyumak yokk Genişletmek için tıkla ... sabah terlikle uyandırır halam
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Burak' Alıntı: sabah terlikle uyandırır halam Genişletmek için tıkla ... bud aiyi konu
Usta Şirin Üye Burak' Alıntı: sabah terlikle uyandırır halam Genişletmek için tıkla ... doğru diyosun kanki
kol@j Üye kol@j' Alıntı: alın size konu kapatılmasına bir kaç saat kalmış... ----------Eklendi @ 01:13:33 ---------- Yazıldı @ 01:13:11 ---------- http://www.maxicep.com/konu-disi/filozoflar-ve-filozofcu-lar-buraya-358758.html Genişletmek için tıkla ... €fsan€Türk;3513592' Alıntı: Adı üstünde 'GECECİLER' uyumak yokk Genişletmek için tıkla ... yahu beraat kandili mi de uyumayacağız... ben hafta sonu da çalışıyom... hatıurınıza duruyom işte... eğer sıkıntısı olan arkadaş varsa... kendini sıkmasın yani...
kol@j' Alıntı: alın size konu kapatılmasına bir kaç saat kalmış... ----------Eklendi @ 01:13:33 ---------- Yazıldı @ 01:13:11 ---------- http://www.maxicep.com/konu-disi/filozoflar-ve-filozofcu-lar-buraya-358758.html Genişletmek için tıkla ... €fsan€Türk;3513592' Alıntı: Adı üstünde 'GECECİLER' uyumak yokk Genişletmek için tıkla ... yahu beraat kandili mi de uyumayacağız... ben hafta sonu da çalışıyom... hatıurınıza duruyom işte... eğer sıkıntısı olan arkadaş varsa... kendini sıkmasın yani...
Burak Üye €fsan€Türk;3513605' Alıntı: doğru diyosun kanki Genişletmek için tıkla ... haha
Usta Şirin Üye Hava gercekten ne olucak hava durumuna bakalım bir sölerim sana ama gercekte neolucağı bilinmez
Usta Şirin Üye Burak' Alıntı: havalar ısınsada rahatlasak. Genişletmek için tıkla ... daha bi dün kapalıydı hava dur bakalım ama harbi ısınsın ısısnsın
Burak' Alıntı: havalar ısınsada rahatlasak. Genişletmek için tıkla ... daha bi dün kapalıydı hava dur bakalım ama harbi ısınsın ısısnsın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap valla burda havalar çok sıcak ----------Eklendi @ 01:32:06 ---------- Yazıldı @ 01:31:40 ---------- LuckyDALT0N' Alıntı: Selamın aleyküm.Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleküm selam hoşgeldin dostum
valla burda havalar çok sıcak ----------Eklendi @ 01:32:06 ---------- Yazıldı @ 01:31:40 ---------- LuckyDALT0N' Alıntı: Selamın aleyküm.Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleküm selam hoşgeldin dostum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap kol@j' Alıntı: arkadaşlar yakında ben de hayalet üye olabilirim... Genişletmek için tıkla ... o ne oluyor ????
kol@j' Alıntı: arkadaşlar yakında ben de hayalet üye olabilirim... Genişletmek için tıkla ... o ne oluyor ????
Burak Üye kol@j' Alıntı: arkadaşlar yakında ben de hayalet üye olabilirim... Genişletmek için tıkla ... sende mi abi ii sevdiklerimi kaybediyorum hep.
kol@j' Alıntı: arkadaşlar yakında ben de hayalet üye olabilirim... Genişletmek için tıkla ... sende mi abi ii sevdiklerimi kaybediyorum hep.