Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: iyidir uğraşıyoruz işte senden nbr ? Genişletmek için tıkla ... iyi ne olsun. Bugun mekan bızım galıba kımseler yok
Oguzc@N' Alıntı: iyidir uğraşıyoruz işte senden nbr ? Genişletmek için tıkla ... iyi ne olsun. Bugun mekan bızım galıba kımseler yok
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: iyi ne olsun. Bugun mekan bızım galıba kımseler yok Genişletmek için tıkla ... kimse yok artık siteyi satıl aldım bende admiblik fln istiosan veriim
Burak' Alıntı: iyi ne olsun. Bugun mekan bızım galıba kımseler yok Genişletmek için tıkla ... kimse yok artık siteyi satıl aldım bende admiblik fln istiosan veriim
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: o iyi olur ya banlamak istedigim kisiler var Genişletmek için tıkla ... boşver onları kız ayarladın mı 'Nur'' Alıntı: bi bakıp çıkcam selamlarrrr Genişletmek için tıkla ... aleykim selam
Burak' Alıntı: o iyi olur ya banlamak istedigim kisiler var Genişletmek için tıkla ... boşver onları kız ayarladın mı 'Nur'' Alıntı: bi bakıp çıkcam selamlarrrr Genişletmek için tıkla ... aleykim selam
.eRCaN. Üye Hoş bulduk sağ olun Ne yapıyorsunuz ne kaynatıyorsunuz bakalım İyi diyelim iyi olalım ablacığım sen nasılsın?
Hoş bulduk sağ olun Ne yapıyorsunuz ne kaynatıyorsunuz bakalım İyi diyelim iyi olalım ablacığım sen nasılsın?
Tuba Üye €fsan€Türk;3513390' Alıntı: hoşgeldiniz hepiniz... Genişletmek için tıkla ... sende hoşgeldin Gökhan _є_®_¢_α_N_™;3513395' Alıntı: Hoş bulduk sağ olun Ne yapıyorsunuz ne kaynatıyorsunuz bakalım İyi diyelim iyi olalım ablacığım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağol Ercan idare eder Şükür diyelim bi selam vereyim dedim mekanı size bırakırım birazdan
€fsan€Türk;3513390' Alıntı: hoşgeldiniz hepiniz... Genişletmek için tıkla ... sende hoşgeldin Gökhan _є_®_¢_α_N_™;3513395' Alıntı: Hoş bulduk sağ olun Ne yapıyorsunuz ne kaynatıyorsunuz bakalım İyi diyelim iyi olalım ablacığım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağol Ercan idare eder Şükür diyelim bi selam vereyim dedim mekanı size bırakırım birazdan
Tuba Üye €fsan€Türk;3513414' Alıntı: Nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... hiçbişey _є_®_¢_α_N_™;3513416' Alıntı: Yok abla ben de pek takılamayacağım Finaller açıklandı sonuçlar iyi çok şükür Genişletmek için tıkla ... sevindim adına Burak' Alıntı: tamam abla gokhan yıgenım hosgeldın Genişletmek için tıkla ... €fsan€Türk;3513421' Alıntı: Burak ordamısın kanka Genişletmek için tıkla ... Burak' Alıntı: burdaım Genişletmek için tıkla ... sonunda buluştularrrrr
€fsan€Türk;3513414' Alıntı: Nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... hiçbişey _є_®_¢_α_N_™;3513416' Alıntı: Yok abla ben de pek takılamayacağım Finaller açıklandı sonuçlar iyi çok şükür Genişletmek için tıkla ... sevindim adına Burak' Alıntı: tamam abla gokhan yıgenım hosgeldın Genişletmek için tıkla ... €fsan€Türk;3513421' Alıntı: Burak ordamısın kanka Genişletmek için tıkla ... Burak' Alıntı: burdaım Genişletmek için tıkla ... sonunda buluştularrrrr