-efşan Üye bak bakkk konuyu dağıtmak için neler yapıyoo dönelim konumuzaa kızz öğren şu kuru yapmasını bee
-efşan Üye bende kahvemi yapar sıgaramı tüttürürüm arkadaşş ----------Eklendi @ 03:29:51 ---------- Yazıldı @ 03:20:26 ---------- herkese iyi geceler arkadaşlar bende gideyim artık pınarcım kuruyu öğren yarın soracam
bende kahvemi yapar sıgaramı tüttürürüm arkadaşş ----------Eklendi @ 03:29:51 ---------- Yazıldı @ 03:20:26 ---------- herkese iyi geceler arkadaşlar bende gideyim artık pınarcım kuruyu öğren yarın soracam
minoo Üye Yedim geldim. Ayy çok yorgunum ben ya her yerim ağrıyor. Tabii aylardır top oynamayınca.. Oynadım bugün, öyle oldum
Yedim geldim. Ayy çok yorgunum ben ya her yerim ağrıyor. Tabii aylardır top oynamayınca.. Oynadım bugün, öyle oldum
-efşan Üye ----------Eklendi @ 03:51:33 ---------- Yazıldı @ 03:50:39 ---------- yaa sizin evin yakınlarında kiralık satılık veya hayrına beleş verilen ev varmı? ----------Eklendi @ 03:52:25 ---------- Yazıldı @ 03:51:33 ---------- valla ben hergün size misafirliğe gelirim yer içer kalkar giderim yaklaşık günde ????? çooook kere gelirim valla
----------Eklendi @ 03:51:33 ---------- Yazıldı @ 03:50:39 ---------- yaa sizin evin yakınlarında kiralık satılık veya hayrına beleş verilen ev varmı? ----------Eklendi @ 03:52:25 ---------- Yazıldı @ 03:51:33 ---------- valla ben hergün size misafirliğe gelirim yer içer kalkar giderim yaklaşık günde ????? çooook kere gelirim valla
Cezzbedici3 Üye Tuba_erva' Alıntı: daha cıkmamıstım ki kandırdım .d iyi geceler Genişletmek için tıkla ... seni giDi yaramaaaaaz
Tuba_erva' Alıntı: daha cıkmamıstım ki kandırdım .d iyi geceler Genişletmek için tıkla ... seni giDi yaramaaaaaz
Cezzbedici3 Üye ya ben noldu bilmiyom konuyu kaybettim bulamadım bi yerde yazamadım o yüzden tam siteye geçince gözüktü yani burdaydım ama yoktum burakcım
ya ben noldu bilmiyom konuyu kaybettim bulamadım bi yerde yazamadım o yüzden tam siteye geçince gözüktü yani burdaydım ama yoktum burakcım
minoo Üye İyi geceler Cengiiz ----------Eklendi @ 04:04:41 ---------- Yazıldı @ 04:04:17 ---------- Sen de hoşgeldin Fevzi
İyi geceler Cengiiz ----------Eklendi @ 04:04:41 ---------- Yazıldı @ 04:04:17 ---------- Sen de hoşgeldin Fevzi
OğuzcanAbi Üye Burak' Alıntı: naber oğuz Genişletmek için tıkla ... iyidir uğraşıyoruz işte senden nbr ?