-efşan Üye Tuba_erva' Alıntı: daha cıkmamıstım ki kandırdım .d iyi geceler Genişletmek için tıkla ... kandırıkçıııı Konu:üstteki üyeye iftira at
Tuba_erva' Alıntı: daha cıkmamıstım ki kandırdım .d iyi geceler Genişletmek için tıkla ... kandırıkçıııı Konu:üstteki üyeye iftira at
-efşan Üye kahve desem yaparsın ama işin kolayına kaçma bakimm not:kuru yapmayı bilmeyenlerr hacı bayıldı bacı beğendi de yapabilir
kahve desem yaparsın ama işin kolayına kaçma bakimm not:kuru yapmayı bilmeyenlerr hacı bayıldı bacı beğendi de yapabilir
-efşan Üye kuru kahveyle biyere varamazsın pınar tmm 40 yıl hatrı var ama adam acmı kalsın yavv hatırda biyere kadar
kuru kahveyle biyere varamazsın pınar tmm 40 yıl hatrı var ama adam acmı kalsın yavv hatırda biyere kadar
minoo Üye Yemek yapmayı bilmediğimi nerden çıkardınız? Ben sadece kuru yapmayı bilmiyorum. Bi de nohut
-efşan Üye başlıca içeceğimiz - kahve başlıca yemeğimiz - kuruuu türklerden bahsediyorum biri tutturdun ama iki outt
başlıca içeceğimiz - kahve başlıca yemeğimiz - kuruuu türklerden bahsediyorum biri tutturdun ama iki outt