.eRCaN. Üye TheM-CK' Alıntı: yaa düşündümde o kadarda aç değilmişim Genişletmek için tıkla ... O halde bana afiyet olsun. Ben de seni denemek için söylemiştim zaten. Sofra dört dörtlük hazır içeride.
TheM-CK' Alıntı: yaa düşündümde o kadarda aç değilmişim Genişletmek için tıkla ... O halde bana afiyet olsun. Ben de seni denemek için söylemiştim zaten. Sofra dört dörtlük hazır içeride.
-efşan Üye yaa anlat bi derdin varsa konuşalım içine atıpda kendini bunaltma ----------Eklendi @ 02:13:21 ---------- Yazıldı @ 02:12:46 ---------- _є_®_¢_α_N_™;3511129' Alıntı: O halde bana afiyet olsun. Ben de seni denemek için söylemiştim zaten. Sofra dört dörtlük hazır içeride. Genişletmek için tıkla ... tühh bee oltaya düştük iyimi
yaa anlat bi derdin varsa konuşalım içine atıpda kendini bunaltma ----------Eklendi @ 02:13:21 ---------- Yazıldı @ 02:12:46 ---------- _є_®_¢_α_N_™;3511129' Alıntı: O halde bana afiyet olsun. Ben de seni denemek için söylemiştim zaten. Sofra dört dörtlük hazır içeride. Genişletmek için tıkla ... tühh bee oltaya düştük iyimi
-efşan Üye minoo' Alıntı: Derdim yok Genişletmek için tıkla ... tmm o zaman yalnız hissetmemen için ne yapabilirizz söyle yapalımm dansöz getirimmi hacı masaya
minoo' Alıntı: Derdim yok Genişletmek için tıkla ... tmm o zaman yalnız hissetmemen için ne yapabilirizz söyle yapalımm dansöz getirimmi hacı masaya
.eRCaN. Üye TheM-CK' Alıntı: tmm yaa ben hazırlarım gelimii Genişletmek için tıkla ... Neyi hazırlıyorsun her şey hazır zaten gel öyle bakma içim gitti gel
TheM-CK' Alıntı: tmm yaa ben hazırlarım gelimii Genişletmek için tıkla ... Neyi hazırlıyorsun her şey hazır zaten gel öyle bakma içim gitti gel
.eRCaN. Üye Gelin gelin panayır var... Ne ararsanız var. Cengiz çay doldurur musun rica etsem. Bir de 2,5 kaşık şeker. Yerime iç demeyeceğim çok bekleme
Gelin gelin panayır var... Ne ararsanız var. Cengiz çay doldurur musun rica etsem. Bir de 2,5 kaşık şeker. Yerime iç demeyeceğim çok bekleme
.eRCaN. Üye Peki... Bugünlük bu kadar yeter herkese hayırlı geceler. Kendinize iyi bakın. Yarın görüşürüz
minoo Üye Emin misiniz? Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 2 misafir) minoo* _є_®_¢_α_N_™* TheM-CK Cezzbedici2+ Tuba_erva+
Emin misiniz? Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 2 misafir) minoo* _є_®_¢_α_N_™* TheM-CK Cezzbedici2+ Tuba_erva+