Tuba.Erva Üye aleykumselam hosgeldın anladım olsun mutlusun ynede .)) ben cıkıyorum pınarım öptm senı cok herkese hayırlı geceler arkadaslar kendınıze cok ii bakın Allah'a emanetsınız
aleykumselam hosgeldın anladım olsun mutlusun ynede .)) ben cıkıyorum pınarım öptm senı cok herkese hayırlı geceler arkadaslar kendınıze cok ii bakın Allah'a emanetsınız
-efşan Üye Tuba_erva' Alıntı: aleykumselam hosgeldın anladım olsun mutlusun ynede .)) ben cıkıyorum pınarım öptm senı cok herkese hayırlı geceler arkadaslar kendınıze cok ii bakın Allah'a emanetsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kendine çoook iyi bak Allaha emanet ol dahada bişe demiyorum
Tuba_erva' Alıntı: aleykumselam hosgeldın anladım olsun mutlusun ynede .)) ben cıkıyorum pınarım öptm senı cok herkese hayırlı geceler arkadaslar kendınıze cok ii bakın Allah'a emanetsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kendine çoook iyi bak Allaha emanet ol dahada bişe demiyorum
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: a.s hoş geldin dostum Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk sağolasın nasılsın iyimisin
TheM-CK' Alıntı: a.s hoş geldin dostum Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk sağolasın nasılsın iyimisin
● aLuvi ● Üye Uykum geliyor, ancak E3'ü kaçıramam uyumam lazım benim birisi bana ayık tutacak bir rock parçası söyleyebilir mi ?
Uykum geliyor, ancak E3'ü kaçıramam uyumam lazım benim birisi bana ayık tutacak bir rock parçası söyleyebilir mi ?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: yavv meğersem bnm uykum yokmuş karnım acıkmış bi yemek yedim dirildim valla Genişletmek için tıkla ...
TheM-CK' Alıntı: yavv meğersem bnm uykum yokmuş karnım acıkmış bi yemek yedim dirildim valla Genişletmek için tıkla ...