minoo Üye Ya ben acıktım Ben de kaçıyorum. Pcnin şarjı bitiyo zaten kapancak şimdi Yemek yiyim de yatayım ben de. İyi geceler Fevzi
Ya ben acıktım Ben de kaçıyorum. Pcnin şarjı bitiyo zaten kapancak şimdi Yemek yiyim de yatayım ben de. İyi geceler Fevzi
Cezzbedici3 Üye ----------Eklendi @ 03:25:17 ---------- Yazıldı @ 03:23:02 ---------- gözlerim yaşardı biri beni facebooktan dürtsün minoo benim listemde 2012de dünyanın sonu derlerdi demekki doğruymuş buda olsa olsa alametidir türk filmlerideki gibi bir anda saçlarım ağardı yine normal seyrine döndü allahım noluyorr dağıttım ben giderayak ----------Eklendi @ 03:25:39 ---------- Yazıldı @ 03:25:17 ----------
----------Eklendi @ 03:25:17 ---------- Yazıldı @ 03:23:02 ---------- gözlerim yaşardı biri beni facebooktan dürtsün minoo benim listemde 2012de dünyanın sonu derlerdi demekki doğruymuş buda olsa olsa alametidir türk filmlerideki gibi bir anda saçlarım ağardı yine normal seyrine döndü allahım noluyorr dağıttım ben giderayak ----------Eklendi @ 03:25:39 ---------- Yazıldı @ 03:25:17 ----------
Cezzbedici3 Üye alorenkoyu' Alıntı: uykun geldi galiba Genişletmek için tıkla ... benm uykum falan gelmedi ama sabah nası kalkcaz bakam biraz daha takılayım sonra yatcam bende ama biraz daha
alorenkoyu' Alıntı: uykun geldi galiba Genişletmek için tıkla ... benm uykum falan gelmedi ama sabah nası kalkcaz bakam biraz daha takılayım sonra yatcam bende ama biraz daha
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Cezzbedici2' Alıntı: benm uykum falan gelmedi ama sabah nası kalkcaz bakam biraz daha takılayım sonra yatcam bende ama biraz daha Genişletmek için tıkla ... bende pcnin başında sallanıp duruyorum yatsammı yatmasammı
Cezzbedici2' Alıntı: benm uykum falan gelmedi ama sabah nası kalkcaz bakam biraz daha takılayım sonra yatcam bende ama biraz daha Genişletmek için tıkla ... bende pcnin başında sallanıp duruyorum yatsammı yatmasammı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: heeeyyytt bende geldim bee Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Cezzbedici3 Üye hayırlı gecelerrrr... Ama bugün mekan sizlere emanet babannem hasta sabah erkenden onu doktora götürcem
hayırlı gecelerrrr... Ama bugün mekan sizlere emanet babannem hasta sabah erkenden onu doktora götürcem
OğuzcanAbi Üye Cezzbedici2' Alıntı: hayırlı gecelerrrr... Ama bugün mekan sizlere emanet babannem hasta sabah erkenden onu doktora götürcem Genişletmek için tıkla ... gecmis olsun iyi.geceler herkesede
Cezzbedici2' Alıntı: hayırlı gecelerrrr... Ama bugün mekan sizlere emanet babannem hasta sabah erkenden onu doktora götürcem Genişletmek için tıkla ... gecmis olsun iyi.geceler herkesede
Fahrettin.Onay Üye Cezzbedici2' Alıntı: hayırlı gecelerrrr... Ama bugün mekan sizlere emanet babannem hasta sabah erkenden onu doktora götürcem Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun fevzicim ----------Eklendi @ 00:28:28 ---------- Yazıldı @ 00:28:13 ---------- Herkeze iyi geccelerr
Cezzbedici2' Alıntı: hayırlı gecelerrrr... Ama bugün mekan sizlere emanet babannem hasta sabah erkenden onu doktora götürcem Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun fevzicim ----------Eklendi @ 00:28:28 ---------- Yazıldı @ 00:28:13 ---------- Herkeze iyi geccelerr
Tuba.Erva Üye gecmıs olsun fevzi Allah şifa versin Cezzbedici2' Alıntı: hayırlı gecelerrrr... Ama bugün mekan sizlere emanet babannem hasta sabah erkenden onu doktora götürcem Genişletmek için tıkla ...
gecmıs olsun fevzi Allah şifa versin Cezzbedici2' Alıntı: hayırlı gecelerrrr... Ama bugün mekan sizlere emanet babannem hasta sabah erkenden onu doktora götürcem Genişletmek için tıkla ...