galiba ama yok be ortammı var pınar hep aynı kısıler sen fevzı arada recep bkac kısı daha falan
önceden böylemıydı
nerde bu gececıler
sayardık şurda şuan 12 kısı konuyu okuyor falan dıye
üff ramazan gelsede barı sahur muhabbetlernı özledm hc deılse orta toplanırdı site
hec sımdı hepsı uykucu tavuk oldu bırının laptobunu yegenlerı halletmıs dgerı yok zaten
nadir abi sınav sorularını hazırlıyodur .d
kımse yok be dogru durust
tuğba beni sinir etme valla gece gece gider amele pazarına kamyon dayar bi kamyon insanı getitirim alın paranızı takılın lan sabaha kadar burda bunumu istiyosun nerde çokluk orda b.kluk ne yani elimizde bunlar var idare et
Fevzi ya ondan değil de cidden biz gececilerde, gönüldaşlarda eskiden çok kalabalıktık. Yazılan mesajlara yetişemiyoduk, arada yorum kaçırıyoduk ya düşün
yok yaa bsey demedım ztn ama iyiydı ozmn da cıdden ortam herkes yoktukı nasıl dym mesela sımdı sız varsanz her gece burda onlarda öyle buranın hüdavimlerındendıler
yoksa maxıye uye olan herkes gelp yazmıyodu her gece toplanıyodk falan
neyse sahurda görursn ramazan gelsınde
kımbilir ozamana kadar neler deısecek hayatımızda
tuğba beni sinir etme valla gece gece gider amele pazarına kamyon dayar bi kamyon insanı getitirim alın paranızı takılın lan sabaha kadar burda bunumu istiyosun nerde çokluk orda b.kluk ne yani elimizde bunlar var idare et
Fevzi ya ondan değil de cidden biz gececilerde, gönüldaşlarda eskiden çok kalabalıktık. Yazılan mesajlara yetişemiyoduk, arada yorum kaçırıyoduk ya düşün