join_23 Üye kingmor' Alıntı: başım agrıyo kötüyüm yaw Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun yiğit ----------Eklendi @ 00:44:40 ---------- Yazıldı @ 00:44:10 ---------- Ben iyiyim teşekkür ederim. Sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... saol pınar, avatarın cok tatlı
kingmor' Alıntı: başım agrıyo kötüyüm yaw Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun yiğit ----------Eklendi @ 00:44:40 ---------- Yazıldı @ 00:44:10 ---------- Ben iyiyim teşekkür ederim. Sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... saol pınar, avatarın cok tatlı
minoo Üye Bence sen yat dinlen ya ----------Eklendi @ 00:45:08 ---------- Yazıldı @ 00:44:45 ---------- join_23' Alıntı: geçmiş olsun yiğit ----------Eklendi @ 00:44:40 ---------- Yazıldı @ 00:44:10 ---------- saol pınar, avatarın cok tatlı Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Bence sen yat dinlen ya ----------Eklendi @ 00:45:08 ---------- Yazıldı @ 00:44:45 ---------- join_23' Alıntı: geçmiş olsun yiğit ----------Eklendi @ 00:44:40 ---------- Yazıldı @ 00:44:10 ---------- saol pınar, avatarın cok tatlı Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Cezzbedici3 Üye minoo' Alıntı: Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok sağol nası olsun ya monoton işde yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler
minoo' Alıntı: Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok sağol nası olsun ya monoton işde yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler
Cezzbedici3 Üye Vahiy geldi hissediyorum binbaşımı ne öle bişe olcam galba ----------Eklendi @ 01:01:22 ---------- Yazıldı @ 01:00:16 ---------- büyük kutlamaya az kaldı
Vahiy geldi hissediyorum binbaşımı ne öle bişe olcam galba ----------Eklendi @ 01:01:22 ---------- Yazıldı @ 01:00:16 ---------- büyük kutlamaya az kaldı
Cezzbedici3 Üye minoo' Alıntı: Hadi bakalım Tebrik edeyim şimdiden. Genişletmek için tıkla ... oh be sonunda şu acemi rütbelerimden sıyrılıcam mavi-yeşil renge bakmaktan renk körü oldum ŞekLi kesT haCı
minoo' Alıntı: Hadi bakalım Tebrik edeyim şimdiden. Genişletmek için tıkla ... oh be sonunda şu acemi rütbelerimden sıyrılıcam mavi-yeşil renge bakmaktan renk körü oldum ŞekLi kesT haCı
minoo Üye kingmor' Alıntı: ayıpsın gel moderatörüm sana herzaman kapım açık Genişletmek için tıkla ... Ooo torpili de aldık Teşekkür ederim arkadaşım, afiyet olsun.
kingmor' Alıntı: ayıpsın gel moderatörüm sana herzaman kapım açık Genişletmek için tıkla ... Ooo torpili de aldık Teşekkür ederim arkadaşım, afiyet olsun.
Kingmortall Üye minoo' Alıntı: Ooo torpili de aldık Teşekkür ederim arkadaşım, afiyet olsun. Genişletmek için tıkla ... gelirken sana zahmet 8 9 tanede efes alırmısın
minoo' Alıntı: Ooo torpili de aldık Teşekkür ederim arkadaşım, afiyet olsun. Genişletmek için tıkla ... gelirken sana zahmet 8 9 tanede efes alırmısın
Cezzbedici3 Üye Bu 992. mesajım sırayla 1000'e kadar sayalım mı? Böyle bir anısı olur bari vay be binbaşılık gececilere nasibmiş hoyt be 7 puntoyla lütfen!!! Ben sizi tekrarlıcam 992 Saat 05:59'a kadar saymamız lazım yoksa külkedisine dönüşcem
Bu 992. mesajım sırayla 1000'e kadar sayalım mı? Böyle bir anısı olur bari vay be binbaşılık gececilere nasibmiş hoyt be 7 puntoyla lütfen!!! Ben sizi tekrarlıcam 992 Saat 05:59'a kadar saymamız lazım yoksa külkedisine dönüşcem
join_23 Üye eyy ahali ----------Eklendi @ 01:40:43 ---------- Yazıldı @ 01:36:13 ---------- nire gittiniz ----------Eklendi @ 01:57:11 ---------- Yazıldı @ 01:40:43 ---------- fevzii ----------Eklendi @ 02:02:39 ---------- Yazıldı @ 01:57:11 ---------- nası uykum geldi yauff
eyy ahali ----------Eklendi @ 01:40:43 ---------- Yazıldı @ 01:36:13 ---------- nire gittiniz ----------Eklendi @ 01:57:11 ---------- Yazıldı @ 01:40:43 ---------- fevzii ----------Eklendi @ 02:02:39 ---------- Yazıldı @ 01:57:11 ---------- nası uykum geldi yauff