cehili Üye Yarın yeni bir telefon yapacam+Gs seçim olacak+Maç var. Yarın hareketli bir gün beni bekliyor
kol@j Üye hep hep maxiceeeep iyi geceler arkadaşlar... bir şiirle gireceğim dedim olmadı düşündüm aklım sanki tıkandı. enerji içeceği içtim gece yarısı. gözümü açmaya faydası olmadı selametle gençler ben uçağı hangara çekiyorum...
hep hep maxiceeeep iyi geceler arkadaşlar... bir şiirle gireceğim dedim olmadı düşündüm aklım sanki tıkandı. enerji içeceği içtim gece yarısı. gözümü açmaya faydası olmadı selametle gençler ben uçağı hangara çekiyorum...
Cezzbedici3 Üye .BlueTR' Alıntı: Millet Yomu Kimsee? Genişletmek için tıkla ... OO dalgalandımda duruldum koştum ardından yoruldum binlerce güzel sevdimde bir tek sana vuruldumm bir tek sana vuruldum hayırlı olsun gifin olmuş işte
.BlueTR' Alıntı: Millet Yomu Kimsee? Genişletmek için tıkla ... OO dalgalandımda duruldum koştum ardından yoruldum binlerce güzel sevdimde bir tek sana vuruldumm bir tek sana vuruldum hayırlı olsun gifin olmuş işte
Cezzbedici3 Üye kol@j' Alıntı: hep hep maxiceeeep iyi geceler arkadaşlar... bir şiirle gireceğim dedim olmadı düşündüm aklım sanki tıkandı. enerji içeceği içtim gece yarısı. gözümü açmaya faydası olmadı selametle gençler ben uçağı hangara çekiyorum... Genişletmek için tıkla ... abi yine formundasın
kol@j' Alıntı: hep hep maxiceeeep iyi geceler arkadaşlar... bir şiirle gireceğim dedim olmadı düşündüm aklım sanki tıkandı. enerji içeceği içtim gece yarısı. gözümü açmaya faydası olmadı selametle gençler ben uçağı hangara çekiyorum... Genişletmek için tıkla ... abi yine formundasın
LuckyDALT0N Üye Ali kınık son şarkıyı çal kemancı parçasını dinliyorum.Hayat bizim gibilerine ne zaman gülecek ???
Soc-DooM33 Üye arkdslar cok saglam sarki sevecegnze eminim kacirmayin!(: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkdslar cok saglam sarki sevecegnze eminim kacirmayin!(: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız