Cezzbedici3 Üye Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) Cezzbedici2 SkyW@LkeR+ minoo join_23 s@hr@+ jejep+ hay maşşallah
Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) Cezzbedici2 SkyW@LkeR+ minoo join_23 s@hr@+ jejep+ hay maşşallah
join_23 Üye ben de geldim işte yaa ----------Eklendi @ 01:28:36 ---------- Yazıldı @ 01:26:43 ---------- mehmetcim de gelmiş
ben de geldim işte yaa ----------Eklendi @ 01:28:36 ---------- Yazıldı @ 01:26:43 ---------- mehmetcim de gelmiş
join_23 Üye Cezzbedici2' Alıntı: üstüne bide bununla vur abla bida içmez Genişletmek için tıkla ... fazla üstüne giitmeyin yaa
Cezzbedici2' Alıntı: üstüne bide bununla vur abla bida içmez Genişletmek için tıkla ... fazla üstüne giitmeyin yaa
minoo Üye Güzeldi bu ----------Eklendi @ 01:30:19 ---------- Yazıldı @ 01:30:02 ---------- join_23' Alıntı: fazla üstüne giitmeyin yaa Genişletmek için tıkla ... Evet
Güzeldi bu ----------Eklendi @ 01:30:19 ---------- Yazıldı @ 01:30:02 ---------- join_23' Alıntı: fazla üstüne giitmeyin yaa Genişletmek için tıkla ... Evet
join_23 Üye minoo' Alıntı: Bu gece iyiydi ya. Dün ben kendi kendimi uğurladım resmen Genişletmek için tıkla ... bi ara ben de öyle oldum, kendi kendime yazdım yazdım çıktım
minoo' Alıntı: Bu gece iyiydi ya. Dün ben kendi kendimi uğurladım resmen Genişletmek için tıkla ... bi ara ben de öyle oldum, kendi kendime yazdım yazdım çıktım
Cezzbedici3 Üye minoo' Alıntı: Bu gece iyiydi ya. Dün ben kendi kendimi uğurladım resmen Genişletmek için tıkla ... hayırdır biyeremi gidiyosun
minoo' Alıntı: Bu gece iyiydi ya. Dün ben kendi kendimi uğurladım resmen Genişletmek için tıkla ... hayırdır biyeremi gidiyosun
join_23 Üye Cezzbedici2' Alıntı: ben de geldim işte yaa önüm-arkam-sağım-solum sobe ahmeeeet kuyudasınnnn sobeeee Genişletmek için tıkla ...
Cezzbedici2' Alıntı: ben de geldim işte yaa önüm-arkam-sağım-solum sobe ahmeeeet kuyudasınnnn sobeeee Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye İşte dün çıkıyordum artık En son ben yazmıştım. Sonra by by dedim. Sonra ertesi gece oldu, yine ben yazdım Kendi kendime konuştum resmen
İşte dün çıkıyordum artık En son ben yazmıştım. Sonra by by dedim. Sonra ertesi gece oldu, yine ben yazdım Kendi kendime konuştum resmen
join_23 Üye Cezzbedici2' Alıntı: bu büyük başarı için sana gececiler olarak bir salıncak hediye ediyoruz Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:37:10 ---------- Yazıldı @ 01:36:13 ---------- Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 1 misafir) join_23 Cezzbedici2 s@hr@ jejep misafir de varmış, niye üye olmuyosa
Cezzbedici2' Alıntı: bu büyük başarı için sana gececiler olarak bir salıncak hediye ediyoruz Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 01:37:10 ---------- Yazıldı @ 01:36:13 ---------- Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 1 misafir) join_23 Cezzbedici2 s@hr@ jejep misafir de varmış, niye üye olmuyosa
minoo Üye 1 tane de benim vardı. O zaman 2 tane salıncağım oldu ----------Eklendi @ 01:39:38 ---------- Yazıldı @ 01:39:15 ---------- join_23' Alıntı: bende gideyim artık yarın işbaşı gençler, Allah'a emanet olun, ama bi ses verin da.. Genişletmek için tıkla ... 6'da uyancam İyi geceler arkadaşım
1 tane de benim vardı. O zaman 2 tane salıncağım oldu ----------Eklendi @ 01:39:38 ---------- Yazıldı @ 01:39:15 ---------- join_23' Alıntı: bende gideyim artık yarın işbaşı gençler, Allah'a emanet olun, ama bi ses verin da.. Genişletmek için tıkla ... 6'da uyancam İyi geceler arkadaşım
join_23 Üye hadi fevzi ----------Eklendi @ 01:41:06 ---------- Yazıldı @ 01:40:20 ---------- minoo' Alıntı: 1 tane de benim vardı. O zaman 2 tane salıncağım oldu ----------Eklendi @ 01:39:38 ---------- Yazıldı @ 01:39:15 ---------- 6'da uyancam İyi geceler arkadaşım Genişletmek için tıkla ... hadi sen de yat artık da
hadi fevzi ----------Eklendi @ 01:41:06 ---------- Yazıldı @ 01:40:20 ---------- minoo' Alıntı: 1 tane de benim vardı. O zaman 2 tane salıncağım oldu ----------Eklendi @ 01:39:38 ---------- Yazıldı @ 01:39:15 ---------- 6'da uyancam İyi geceler arkadaşım Genişletmek için tıkla ... hadi sen de yat artık da
Cezzbedici3 Üye join_23' Alıntı: bende gideyim artık yarın işbaşı gençler, Allah'a emanet olun, ama bi ses verin da.. Genişletmek için tıkla ... sağoL ahmet iyi geceLer arkadaşım allah rahatlık versin
join_23' Alıntı: bende gideyim artık yarın işbaşı gençler, Allah'a emanet olun, ama bi ses verin da.. Genişletmek için tıkla ... sağoL ahmet iyi geceLer arkadaşım allah rahatlık versin
join_23 Üye giderken size güzel bi dörtlük armağan edeyim Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim! Gündüzler size kalsın verin karanlıkları. Islak bir yorgan gibi sımsıkı bürüneyim. Örtün üstüme örtün serin karanlıkları. Allah'a emanetsiniz, iyi geceler..
giderken size güzel bi dörtlük armağan edeyim Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim! Gündüzler size kalsın verin karanlıkları. Islak bir yorgan gibi sımsıkı bürüneyim. Örtün üstüme örtün serin karanlıkları. Allah'a emanetsiniz, iyi geceler..