jejep Üye Konu Bilgisi Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir) jejep, s@hr@, ChavRash, minoo Ekmek arası reçeller hazır
Konu Bilgisi Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 0 misafir) jejep, s@hr@, ChavRash, minoo Ekmek arası reçeller hazır
join_23 Üye s@hr@' Alıntı: Teşekkürler şu anda kahve içiyorum afiyet olsun taze çay içseydin Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun, taze sayılır benim çay, da soğumuştur ----------Eklendi @ 01:11:06 ---------- Yazıldı @ 01:10:06 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: ben bi çaYını aLırım Genişletmek için tıkla ... hemen abbbii..
s@hr@' Alıntı: Teşekkürler şu anda kahve içiyorum afiyet olsun taze çay içseydin Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun, taze sayılır benim çay, da soğumuştur ----------Eklendi @ 01:11:06 ---------- Yazıldı @ 01:10:06 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: ben bi çaYını aLırım Genişletmek için tıkla ... hemen abbbii..
join_23 Üye jejep' Alıntı: Ahmet abi şimdiden afiyet olsun Afiyet olsun ablacım Genişletmek için tıkla ... sen bana diyon demi recep, gerçi başka ahmet mi var, saolasın yiğidim..
jejep' Alıntı: Ahmet abi şimdiden afiyet olsun Afiyet olsun ablacım Genişletmek için tıkla ... sen bana diyon demi recep, gerçi başka ahmet mi var, saolasın yiğidim..
minoo Üye join_23' Alıntı: şu çayla da azıcık tellendireyim, az müsade edin gençler, ben balkon yolcusu.. Genişletmek için tıkla ... Off ne kıskandım şimdi ya. Çayın yanına da bi sigara yakacan Tadından yenmez.
join_23' Alıntı: şu çayla da azıcık tellendireyim, az müsade edin gençler, ben balkon yolcusu.. Genişletmek için tıkla ... Off ne kıskandım şimdi ya. Çayın yanına da bi sigara yakacan Tadından yenmez.
Cezzbedici3 Üye minoo' Alıntı: Off ne kıskandım şimdi ya. Çayın yanına da bi sigara yakacan Tadından yenmez. Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Off ne kıskandım şimdi ya. Çayın yanına da bi sigara yakacan Tadından yenmez. Genişletmek için tıkla ...
s@hr@ Üye jejep' Alıntı: Ahmet abi şimdiden afiyet olsun Afiyet olsun ablacım Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Recep
jejep' Alıntı: Ahmet abi şimdiden afiyet olsun Afiyet olsun ablacım Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Recep
s@hr@ Üye minoo' Alıntı: Off ne kıskandım şimdi ya. Çayın yanına da bi sigara yakacan Tadından yenmez. Genişletmek için tıkla ... Pınarrrr
minoo' Alıntı: Off ne kıskandım şimdi ya. Çayın yanına da bi sigara yakacan Tadından yenmez. Genişletmek için tıkla ... Pınarrrr
jejep Üye Ben kaçıyorum şimdiden uyuyanlara ALLAH rahatlık versin tatlı rüyalar görüşmek üzere salıcakla....
s@hr@ Üye jejep' Alıntı: Ben kaçıyorum şimdiden uyuyanlara ALLAH rahatlık versin tatlı rüyalar görüşmek üzere salıcakla.... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Recep Allah rahatlık versin... ----------Eklendi @ 01:24:54 ---------- Yazıldı @ 01:24:14 ---------- minoo' Alıntı: Efendim ablacım İyi geceler Recep Genişletmek için tıkla ...
jejep' Alıntı: Ben kaçıyorum şimdiden uyuyanlara ALLAH rahatlık versin tatlı rüyalar görüşmek üzere salıcakla.... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Recep Allah rahatlık versin... ----------Eklendi @ 01:24:54 ---------- Yazıldı @ 01:24:14 ---------- minoo' Alıntı: Efendim ablacım İyi geceler Recep Genişletmek için tıkla ...
Cezzbedici3 Üye s@hr@' Alıntı: Pınarrrr Genişletmek için tıkla ... üstüne bide bununla vur abla bida içmez