Cezzbedici3 Üye minoo' Alıntı: Aynen ya Bizi burda ne hallere soktun Aslında içerde kısır var ----------Eklendi @ 00:52:20 ---------- Yazıldı @ 00:51:33 ---------- Nasıl yani sen hiç çilek reçeli yemedin mi ekmek arası? Genişletmek için tıkla ... yok hani her geCe yatmadan önce dedi ya recebim onun için dedim yoksa aralarda bende atarım ----------Eklendi @ 00:55:01 ---------- Yazıldı @ 00:54:30 ---------- yani acaba rüyalara falan bi etkisimi oluor bizde bilelim
minoo' Alıntı: Aynen ya Bizi burda ne hallere soktun Aslında içerde kısır var ----------Eklendi @ 00:52:20 ---------- Yazıldı @ 00:51:33 ---------- Nasıl yani sen hiç çilek reçeli yemedin mi ekmek arası? Genişletmek için tıkla ... yok hani her geCe yatmadan önce dedi ya recebim onun için dedim yoksa aralarda bende atarım ----------Eklendi @ 00:55:01 ---------- Yazıldı @ 00:54:30 ---------- yani acaba rüyalara falan bi etkisimi oluor bizde bilelim
join_23 Üye minoo' Alıntı: Evet biz dedik En sevdiğim mantıdır yaa Aaaay acıktım! Genişletmek için tıkla ... yaa varyaa
minoo' Alıntı: Evet biz dedik En sevdiğim mantıdır yaa Aaaay acıktım! Genişletmek için tıkla ... yaa varyaa
minoo Üye Neyin rüyalara etkisi? ----------Eklendi @ 00:56:08 ---------- Yazıldı @ 00:55:54 ---------- join_23' Alıntı: yaa varyaa Genişletmek için tıkla ... Aha bi mantıcı daha
Neyin rüyalara etkisi? ----------Eklendi @ 00:56:08 ---------- Yazıldı @ 00:55:54 ---------- join_23' Alıntı: yaa varyaa Genişletmek için tıkla ... Aha bi mantıcı daha
join_23 Üye minoo' Alıntı: Hiç tatlı sevmem ama çilek reçeli iyidir Geceleri kurtarıcı gibidir. Genişletmek için tıkla ... reçeller gecenin acil servisi gibi, tutar da adamı ha
minoo' Alıntı: Hiç tatlı sevmem ama çilek reçeli iyidir Geceleri kurtarıcı gibidir. Genişletmek için tıkla ... reçeller gecenin acil servisi gibi, tutar da adamı ha
join_23 Üye minoo' Alıntı: Neyin rüyalara etkisi? ----------Eklendi @ 00:56:08 ---------- Yazıldı @ 00:55:54 ---------- Aha bi mantıcı daha Genişletmek için tıkla ... ayıp ettin pınar, adanalıyız hamur işlerinin her türlüsü
minoo' Alıntı: Neyin rüyalara etkisi? ----------Eklendi @ 00:56:08 ---------- Yazıldı @ 00:55:54 ---------- Aha bi mantıcı daha Genişletmek için tıkla ... ayıp ettin pınar, adanalıyız hamur işlerinin her türlüsü
Cezzbedici3 Üye ya hani şimdi boL tatLı aLmış oluyoruZ ya receeLi yiyinCe iLLaKi ister isTemez o kadar Şeker rüyaDa bi şeyLer görDürüR
ya hani şimdi boL tatLı aLmış oluyoruZ ya receeLi yiyinCe iLLaKi ister isTemez o kadar Şeker rüyaDa bi şeyLer görDürüR
join_23 Üye Cezzbedici2' Alıntı: benDe bugün kıSır yeDim o yüzDen hiç canıM çekMedi arkaSındanDa çikoLataLı keK Genişletmek için tıkla ... sevgili fevzi seni esefle kınıyorum ----------Eklendi @ 01:00:50 ---------- Yazıldı @ 00:59:38 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: ya hani şimdi boL tatLı aLmış oluyoruZ ya receeLi yiyinCe iLLaKi ister isTemez o kadar Şeker rüyaDa bi şeyLer görDürüR Genişletmek için tıkla ... fevzi Allah cezanı verecek senin
Cezzbedici2' Alıntı: benDe bugün kıSır yeDim o yüzDen hiç canıM çekMedi arkaSındanDa çikoLataLı keK Genişletmek için tıkla ... sevgili fevzi seni esefle kınıyorum ----------Eklendi @ 01:00:50 ---------- Yazıldı @ 00:59:38 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: ya hani şimdi boL tatLı aLmış oluyoruZ ya receeLi yiyinCe iLLaKi ister isTemez o kadar Şeker rüyaDa bi şeyLer görDürüR Genişletmek için tıkla ... fevzi Allah cezanı verecek senin
Cezzbedici3 Üye jejep' Alıntı: reçelci geldi Genişletmek için tıkla ... USsTa yap orDan bi yarıM ekmeK reÇeL
Cezzbedici3 Üye join_23' Alıntı: sevgili fevzi seni esefle kınıyorum ----------Eklendi @ 01:00:50 ---------- Yazıldı @ 00:59:38 ---------- fevzi Allah cezanı verecek senin Genişletmek için tıkla ... tamam tamam biDa gıDaLardan örNekLer verMicem
join_23' Alıntı: sevgili fevzi seni esefle kınıyorum ----------Eklendi @ 01:00:50 ---------- Yazıldı @ 00:59:38 ---------- fevzi Allah cezanı verecek senin Genişletmek için tıkla ... tamam tamam biDa gıDaLardan örNekLer verMicem
s@hr@ Üye minoo' Alıntı: Aynen ya Bizi burda ne hallere soktun Aslında içerde kısır var ----------Eklendi @ 00:52:20 ---------- Yazıldı @ 00:51:33 ---------- Nasıl yani sen hiç çilek reçeli yemedin mi ekmek arası? Genişletmek için tıkla ... Ne duruyorsun koş mutfağa neee kısır mı jejep' Alıntı: Aleyküm selam ablacım sefalar getirdin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum join_23' Alıntı: neeeee, biri mantı mı dedi Genişletmek için tıkla ... evet ben dedim
minoo' Alıntı: Aynen ya Bizi burda ne hallere soktun Aslında içerde kısır var ----------Eklendi @ 00:52:20 ---------- Yazıldı @ 00:51:33 ---------- Nasıl yani sen hiç çilek reçeli yemedin mi ekmek arası? Genişletmek için tıkla ... Ne duruyorsun koş mutfağa neee kısır mı jejep' Alıntı: Aleyküm selam ablacım sefalar getirdin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum join_23' Alıntı: neeeee, biri mantı mı dedi Genişletmek için tıkla ... evet ben dedim
s@hr@ Üye join_23' Alıntı: ben en iyisi gidip şu çayımı ısıtayım, var mı içeen?? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler şu anda kahve içiyorum afiyet olsun taze çay içseydin
join_23' Alıntı: ben en iyisi gidip şu çayımı ısıtayım, var mı içeen?? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler şu anda kahve içiyorum afiyet olsun taze çay içseydin