join_23 Üye gecenin bu vakti acıkılmaz ama, iç ezilir ----------Eklendi @ 00:34:00 ---------- Yazıldı @ 00:33:23 ---------- şöyle çıtır çıtır bişeyler olsa da yesek gibi mesela ----------Eklendi @ 00:35:06 ---------- Yazıldı @ 00:34:00 ---------- di'mi?
gecenin bu vakti acıkılmaz ama, iç ezilir ----------Eklendi @ 00:34:00 ---------- Yazıldı @ 00:33:23 ---------- şöyle çıtır çıtır bişeyler olsa da yesek gibi mesela ----------Eklendi @ 00:35:06 ---------- Yazıldı @ 00:34:00 ---------- di'mi?
Cezzbedici3 Üye bizim burdaki dürümcü geCe 2'ye kaDar oCakbaşı off canımDa çekti şimDi bi aDana bi uRFa yapTırSammı aCCap
bizim burdaki dürümcü geCe 2'ye kaDar oCakbaşı off canımDa çekti şimDi bi aDana bi uRFa yapTırSammı aCCap
join_23 Üye bu biraz öğrenci acıkmasına benziyo mu sankim? ----------Eklendi @ 00:41:31 ---------- Yazıldı @ 00:37:14 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: bizim burdaki dürümcü geCe 2'ye kaDar oCakbaşı off canımDa çekti şimDi bi aDana bi uRFa yapTırSammı aCCap Genişletmek için tıkla ... Allah seni bildiği gibi yapsın kardeşim, kahrımızdan öldürecen mi bizi?
bu biraz öğrenci acıkmasına benziyo mu sankim? ----------Eklendi @ 00:41:31 ---------- Yazıldı @ 00:37:14 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: bizim burdaki dürümcü geCe 2'ye kaDar oCakbaşı off canımDa çekti şimDi bi aDana bi uRFa yapTırSammı aCCap Genişletmek için tıkla ... Allah seni bildiği gibi yapsın kardeşim, kahrımızdan öldürecen mi bizi?
minoo Üye Evet ben Öğrenci evet o benim Yaaa zaten acıktım. Demesene öyle adana urfa ----------Eklendi @ 00:44:45 ---------- Yazıldı @ 00:41:50 ---------- Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 1 misafir) minoo join_23 s@hr@*+ jejep
Evet ben Öğrenci evet o benim Yaaa zaten acıktım. Demesene öyle adana urfa ----------Eklendi @ 00:44:45 ---------- Yazıldı @ 00:41:50 ---------- Şu anda 5 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 1 misafir) minoo join_23 s@hr@*+ jejep
join_23 Üye minoo' Alıntı: Evet ben Öğrenci evet o benim Yaaa zaten acıktım. Demesene öyle adana urfa Genişletmek için tıkla ... wayy bea, eskilere götürdün beni, sabahlara kadar ders çalış, gecenin 3'ünde çık çorbacı (canın çekmesin) ara, ne günlerdi..
minoo' Alıntı: Evet ben Öğrenci evet o benim Yaaa zaten acıktım. Demesene öyle adana urfa Genişletmek için tıkla ... wayy bea, eskilere götürdün beni, sabahlara kadar ders çalış, gecenin 3'ünde çık çorbacı (canın çekmesin) ara, ne günlerdi..
jejep Üye Aleyküm selam hoşgeldin Ahmet abi Biraz işlerim var hemen dönemiyorum Bende acıktım doğrusu 6 sene önce geceleri hep ekmek arası çilek reçeli yerdim
Aleyküm selam hoşgeldin Ahmet abi Biraz işlerim var hemen dönemiyorum Bende acıktım doğrusu 6 sene önce geceleri hep ekmek arası çilek reçeli yerdim
minoo Üye join_23' Alıntı: wayy bea, eskilere götürdün beni, sabahlara kadar ders çalış, gecenin 3'ünde çık çorbacı (canın çekmesin) ara, ne günlerdi.. Genişletmek için tıkla ... Çorba sevmediğimden sorun yok Ben öğrenciyim ama şehir dışında değilim. Ailemleyim yine. ----------Eklendi @ 00:46:58 ---------- Yazıldı @ 00:46:25 ---------- jejep' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin Ahmet abi Biraz işlerim var hemen dönemiyorum Bende acıktım doğrusu 6 sene önce geceleri hep ekmek arası çilek reçeli yerdim Genişletmek için tıkla ... Offf
join_23' Alıntı: wayy bea, eskilere götürdün beni, sabahlara kadar ders çalış, gecenin 3'ünde çık çorbacı (canın çekmesin) ara, ne günlerdi.. Genişletmek için tıkla ... Çorba sevmediğimden sorun yok Ben öğrenciyim ama şehir dışında değilim. Ailemleyim yine. ----------Eklendi @ 00:46:58 ---------- Yazıldı @ 00:46:25 ---------- jejep' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin Ahmet abi Biraz işlerim var hemen dönemiyorum Bende acıktım doğrusu 6 sene önce geceleri hep ekmek arası çilek reçeli yerdim Genişletmek için tıkla ... Offf
Cezzbedici3 Üye s@hr@' Alıntı: Kıyamam sana Pınarım çabuk mutfağaaa Selam gececiler en güzel geceler sizin olsun Genişletmek için tıkla ... HoşgeLDin aBLa çoK sağoL cüMLemiZin inŞaLLah
s@hr@' Alıntı: Kıyamam sana Pınarım çabuk mutfağaaa Selam gececiler en güzel geceler sizin olsun Genişletmek için tıkla ... HoşgeLDin aBLa çoK sağoL cüMLemiZin inŞaLLah
s@hr@ Üye minoo' Alıntı: Hoş geldin ablacıım Ya yiyecem ama çok geç oldu. Yiyip yatsam da midem ağrıyo Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Atıştırmalık bişeyler ye mantı ye demedim
minoo' Alıntı: Hoş geldin ablacıım Ya yiyecem ama çok geç oldu. Yiyip yatsam da midem ağrıyo Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Atıştırmalık bişeyler ye mantı ye demedim
minoo Üye Cezzbedici2' Alıntı: karGoyLa yolliiMMi pnR Genişletmek için tıkla ... Ooo o gelene kadar soğur ----------Eklendi @ 00:48:48 ---------- Yazıldı @ 00:48:21 ---------- s@hr@' Alıntı: Hoşbulduk Atıştırmalık bişeyler ye mantı ye demedim Genişletmek için tıkla ... Mantı mı
Cezzbedici2' Alıntı: karGoyLa yolliiMMi pnR Genişletmek için tıkla ... Ooo o gelene kadar soğur ----------Eklendi @ 00:48:48 ---------- Yazıldı @ 00:48:21 ---------- s@hr@' Alıntı: Hoşbulduk Atıştırmalık bişeyler ye mantı ye demedim Genişletmek için tıkla ... Mantı mı
s@hr@ Üye Cezzbedici2' Alıntı: HoşgeLDin aBLa çoK sağoL cüMLemiZin inŞaLLah Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Fevzi
Cezzbedici2' Alıntı: HoşgeLDin aBLa çoK sağoL cüMLemiZin inŞaLLah Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Fevzi
Cezzbedici3 Üye join_23' Alıntı: bu biraz öğrenci acıkmasına benziyo mu sankim? ----------Eklendi @ 00:41:31 ---------- Yazıldı @ 00:37:14 ---------- Allah seni bildiği gibi yapsın kardeşim, kahrımızdan öldürecen mi bizi? Genişletmek için tıkla ... tüh yav vaLLa yazmaSayDım bi tarafLarımıZ şiŞÇek bu gidiŞLe
join_23' Alıntı: bu biraz öğrenci acıkmasına benziyo mu sankim? ----------Eklendi @ 00:41:31 ---------- Yazıldı @ 00:37:14 ---------- Allah seni bildiği gibi yapsın kardeşim, kahrımızdan öldürecen mi bizi? Genişletmek için tıkla ... tüh yav vaLLa yazmaSayDım bi tarafLarımıZ şiŞÇek bu gidiŞLe
s@hr@ Üye minoo' Alıntı: Ooo o gelene kadar soğur ----------Eklendi @ 00:48:48 ---------- Yazıldı @ 00:48:21 ---------- Mantı mı Genişletmek için tıkla ... kıyamam aglama ben
minoo' Alıntı: Ooo o gelene kadar soğur ----------Eklendi @ 00:48:48 ---------- Yazıldı @ 00:48:21 ---------- Mantı mı Genişletmek için tıkla ... kıyamam aglama ben
Cezzbedici3 Üye jejep' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin Ahmet abi Biraz işlerim var hemen dönemiyorum Bende acıktım doğrusu 6 sene önce geceleri hep ekmek arası çilek reçeli yerdim Genişletmek için tıkla ... iLGinç bi fanTeZi
jejep' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin Ahmet abi Biraz işlerim var hemen dönemiyorum Bende acıktım doğrusu 6 sene önce geceleri hep ekmek arası çilek reçeli yerdim Genişletmek için tıkla ... iLGinç bi fanTeZi
minoo Üye Aynen ya Bizi burda ne hallere soktun Aslında içerde kısır var ----------Eklendi @ 00:52:20 ---------- Yazıldı @ 00:51:33 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: iLGinç bi fanTeZi Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani sen hiç çilek reçeli yemedin mi ekmek arası?
Aynen ya Bizi burda ne hallere soktun Aslında içerde kısır var ----------Eklendi @ 00:52:20 ---------- Yazıldı @ 00:51:33 ---------- Cezzbedici2' Alıntı: iLGinç bi fanTeZi Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani sen hiç çilek reçeli yemedin mi ekmek arası?