Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Aege

Üye
Size şunu sormak istiyorum : Çok yakın bir arkadaşınız,akrabanız yada çok değer verdiğiniz birisi diyelim ki vefat etti ve bunun üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen siz hala o günü bugünmüş gibi hatırlıyor ve onunla geçirdiğiniz günler sürekli gözlerinizin önüne geliyorsa bundan kurtulmak yada bu hissi hafifletmek için ne yaparsınız ?

cehili

Üye
Bazılarının hayallerini yasıyorum sanki

bnm sınıf arkadaşım vefat etti 1.5 sene önce hala aklımda

----------Eklendi @ 01:45:10 ---------- Yazıldı @ 01:44:04 ----------

Bazılarının hayallerini yasıyorum sanki

banamı dedin

cehili

Üye
Kötü birşey demedim kardeşim

1 sene gecmesıne ragmen hala atlatamıyosam bı uzmandan yardım alırım

Aege

Üye
bnm sınıf arkadaşım vefat etti 1.5 sene önce hala aklımda
----------Eklendi @ 01:45:10 ---------- Yazıldı @ 01:44:04 ----------

banamı dedin

Benimde geçen yıl bu ay çok sevdiğim arkadaşım,kardeşim ; kuzenim öldü.Hiç unutamıyorum ve buda beni çok etkiliyor.1 yıldır doğru düzgün güldüğümü hatırlamıyorum

----------Eklendi @ 01:52:41 ---------- Yazıldı @ 01:50:59 ----------

1 sene gecmesıne ragmen hala atlatamıyosam bı uzmandan yardım alırım

Annem ve babamda öyle söylüyor.Psikoloğa götürmek istiyorlar beni ama ben gitmek istemedim

cehili

Üye
Süper bir duygu kardeşim yalnız bunu sevdiğin ciddi bir kızla yasa derim diğer türlü pek tadı olmuyor

Süper bir duygu kardeşim yalnız bunu sevdiğin ciddi bir kızla yasa derim diğer türlü pek tadı olmuyor

okadarını biliyorm başka türlü kız la ne işim war o işi yapacaksam 40 tl ye neyse töbe töbe

niye ıstemıyosunkı ara ara aklına gelebılır ama takıntı halıne gelmısse gtmekte fayda var

cehili

Üye
Insan sevdiğine dokunamaz derler ya harbi doğru yani

hatun kucağıma yatsın sabaha kadar rahatsız olmasın diye kılımı bile kımıldatmam

cehili

Üye
Kesinlikle kardeşim güven süper bir duygu

valla sana kalmıs bız ne desek bos
en ıyı sen bılırsın kendını gtmem gerekmı gerekmezmı dye ama bseylerı paylasmak anlatmak ınsanı rahatlatr
sen blrsn ynede

cehili

Üye
Sana bir şey söyleyim mi aramadigin zaman karsina çıkıyor kardeşim benim öyle oldu çokta mutluyuz aileler biliyor falan süper yani

Aege

Üye
valla sana kalmıs bız ne desek bos
en ıyı sen bılırsın kendını gtmem gerekmı gerekmezmı dye ama bseylerı paylasmak anlatmak ınsanı rahatlatr
sen blrsn ynede

Belki rahatlarım diye yazıyorum ama fayda sağlamıyor.Boşu boşuna sizin kafanızı da şişirmiş oluyorum