elmyra Üye öylee işlee alakalıı değilsee bieee özelldee bu aralarr oldukcaaa karışıkk günlerdeyimm haftaya sözüm var onunlaa ilgilii alışverişş vs kararlar falann filannn
öylee işlee alakalıı değilsee bieee özelldee bu aralarr oldukcaaa karışıkk günlerdeyimm haftaya sözüm var onunlaa ilgilii alışverişş vs kararlar falann filannn
Praetor Emekli Yönetici Oh oh oh süper vallahi hayırlı olsun Ama merak ettik şimdi kimmiş bu şanslı? Fotoğrafları bizimle paylaşsana Ne kadar güzel olur
Oh oh oh süper vallahi hayırlı olsun Ama merak ettik şimdi kimmiş bu şanslı? Fotoğrafları bizimle paylaşsana Ne kadar güzel olur
elmyra Üye yookkk adamınn bişeydenn haberi yookkk internettenn anlamazzz burda paylaşsamdaa paylaşmasamdaaa bişey ifade etmeyecekk bosverrrr
yookkk adamınn bişeydenn haberi yookkk internettenn anlamazzz burda paylaşsamdaa paylaşmasamdaaa bişey ifade etmeyecekk bosverrrr
Praetor Emekli Yönetici Yok yahu paylaş sen, o anlasın diye istemiyoruz ki, forum ahalisi ilgilenir Merak ediyoruz Arzu!.. Aç bir konu işte
Yok yahu paylaş sen, o anlasın diye istemiyoruz ki, forum ahalisi ilgilenir Merak ediyoruz Arzu!.. Aç bir konu işte
elmyra Üye dreamnurse' Alıntı: hayırlısı olsun elmyra umarım mutlu ve huzurlu bir beraberliğin olur.. Genişletmek için tıkla ... tşk
dreamnurse' Alıntı: hayırlısı olsun elmyra umarım mutlu ve huzurlu bir beraberliğin olur.. Genişletmek için tıkla ... tşk
Yasminozz Üye evet elmyra bekliyoruz senden bi konu sözünle alakalı...fotolarla süslü olsun ama olur mu....
elmyra Üye söz vermeyim çünki koymam eğerr bir kaçç fotoo yasminoza msndenn atarsammm atarımm yoksaa yokk sanırımm
söz vermeyim çünki koymam eğerr bir kaçç fotoo yasminoza msndenn atarsammm atarımm yoksaa yokk sanırımm
Praetor Emekli Yönetici Teşekkürler yasminoz ben de iyiyim elmyra!!! Aç bir konuuu Ömür boyu mutluluklar dileyelim orada sana hepberaber Bak bu kadar insanın duası boşa gitmez
Teşekkürler yasminoz ben de iyiyim elmyra!!! Aç bir konuuu Ömür boyu mutluluklar dileyelim orada sana hepberaber Bak bu kadar insanın duası boşa gitmez
elmyra Üye yasminoz' Alıntı: bana kesin yolla zaten cnm aaa... Genişletmek için tıkla ... aaa yolllamazmısyımm be yaw
yasminoz' Alıntı: bana kesin yolla zaten cnm aaa... Genişletmek için tıkla ... aaa yolllamazmısyımm be yaw