JaNbErG Emekli Yönetici mod of the rings ----------Eklendi @ 02:44:57 ---------- Yazıldı @ 02:43:17 ---------- Bende biraz şarkı keseyim maximelody vol 10 cıkarıyım
mod of the rings ----------Eklendi @ 02:44:57 ---------- Yazıldı @ 02:43:17 ---------- Bende biraz şarkı keseyim maximelody vol 10 cıkarıyım
EroL Emekli Yönetici son zamanlar adam akıllı şarkıda çıkmadı yav. Yazda geliyor niye üretmiyor şarkıcılar.
JaNbErG Emekli Yönetici Panic Attack' Alıntı: son zamanlar adam akıllı şarkıda çıkmadı yav. Yazda geliyor niye üretmiyor şarkıcılar. Genişletmek için tıkla ... Piyasa durgun yaa bizide etkilemiş durumda.Çıksada üyelerimize sunsak hemen
Panic Attack' Alıntı: son zamanlar adam akıllı şarkıda çıkmadı yav. Yazda geliyor niye üretmiyor şarkıcılar. Genişletmek için tıkla ... Piyasa durgun yaa bizide etkilemiş durumda.Çıksada üyelerimize sunsak hemen
Burak Üye bu konu ıkı gundur 2.sayfaya dusuyor. O kadar azaldı hiti. Iyı geceler maxicep. Bır soguk ıstanbul aksamından herkese merhaba.
bu konu ıkı gundur 2.sayfaya dusuyor. O kadar azaldı hiti. Iyı geceler maxicep. Bır soguk ıstanbul aksamından herkese merhaba.
jejep Üye Merhaba Burak hayırlı geceler Ben bi hızlı ve öfkeli 5 filmini bitireyim uyumazsanız gelirim az sonra ----------Eklendi @ 00:15:35 ---------- Yazıldı @ 00:14:38 ---------- Burak' Alıntı: temizlik... Gitti mesajlar Genişletmek için tıkla ... Bu mesajında gereksiz görülüp silinir bak
Merhaba Burak hayırlı geceler Ben bi hızlı ve öfkeli 5 filmini bitireyim uyumazsanız gelirim az sonra ----------Eklendi @ 00:15:35 ---------- Yazıldı @ 00:14:38 ---------- Burak' Alıntı: temizlik... Gitti mesajlar Genişletmek için tıkla ... Bu mesajında gereksiz görülüp silinir bak
jejep Üye Aleyküm selam Pınar bilgisayarı teknik servisten aldığın belli oluyor artık gececisin 3'e 4'e kadar burda olursun
Aleyküm selam Pınar bilgisayarı teknik servisten aldığın belli oluyor artık gececisin 3'e 4'e kadar burda olursun
Burak Üye recep benim sistem mükemmel ama gunde en fazla 1 saat acık.hanı ne yuklesem acıyor ama heves kalmadı artık pc ye.
recep benim sistem mükemmel ama gunde en fazla 1 saat acık.hanı ne yuklesem acıyor ama heves kalmadı artık pc ye.
jejep Üye Benim pc de piyasadaki herşeyi kaldırıyordaBen film ,program vd şeyler indiriyorum genelde arşiv yapıyorum pc başka birşey yaptığım yok
Benim pc de piyasadaki herşeyi kaldırıyordaBen film ,program vd şeyler indiriyorum genelde arşiv yapıyorum pc başka birşey yaptığım yok
Burak Üye yazık o pc ye, ben alalı 2 sene oldu hala ilk günki gibi. ----------Eklendi @ 23:48:33 ---------- Yazıldı @ 23:47:55 ---------- jejep' Alıntı: Benim pc de piyasadaki herşeyi kaldırıyordaBen film ,program vd şeyler indiriyorum genelde arşiv yapıyorum pc başka birşey yaptığım yok Genişletmek için tıkla ... ıyımıs
yazık o pc ye, ben alalı 2 sene oldu hala ilk günki gibi. ----------Eklendi @ 23:48:33 ---------- Yazıldı @ 23:47:55 ---------- jejep' Alıntı: Benim pc de piyasadaki herşeyi kaldırıyordaBen film ,program vd şeyler indiriyorum genelde arşiv yapıyorum pc başka birşey yaptığım yok Genişletmek için tıkla ... ıyımıs