s@hr@ Üye Tuba_erva' Alıntı: geldıler sadece uyusam iyi olcak Genişletmek için tıkla ... Uyu bitanem geçecekse uyu
Tuba_erva' Alıntı: geldıler sadece uyusam iyi olcak Genişletmek için tıkla ... Uyu bitanem geçecekse uyu
Tuba.Erva Üye senden tırsıyom msne gelsem fırca yıycem gectı bıle 'Nur'' Alıntı: canım burdayım ben Genişletmek için tıkla ...
senden tırsıyom msne gelsem fırca yıycem gectı bıle 'Nur'' Alıntı: canım burdayım ben Genişletmek için tıkla ...
Tuba Üye Tuba_erva' Alıntı: senden tırsıyom msne gelsem fırca yıycem gectı bıle Genişletmek için tıkla ... anladım ne olduğunu yersin fırçayı yat uyu
Tuba_erva' Alıntı: senden tırsıyom msne gelsem fırca yıycem gectı bıle Genişletmek için tıkla ... anladım ne olduğunu yersin fırçayı yat uyu
Tuba.Erva Üye 'Nur'' Alıntı: anladım ne olduğunu yersin fırçayı yat uyu Genişletmek için tıkla ... depresyna gresım var ama yapmycam hafta sonu dugunumuz var motıvasyonu dusurmemem gerk elden
'Nur'' Alıntı: anladım ne olduğunu yersin fırçayı yat uyu Genişletmek için tıkla ... depresyna gresım var ama yapmycam hafta sonu dugunumuz var motıvasyonu dusurmemem gerk elden
Tuba Üye Tuba_erva' Alıntı: depresyna gresım var ama yapmycam hafta sonu dugunumuz var motıvasyonu dusurmemem gerk elden Genişletmek için tıkla ... kov sen o depresyonu depresyon bırak gitsin kızıyom ama hele hele düğün var bi de pozitif ol lütfen
Tuba_erva' Alıntı: depresyna gresım var ama yapmycam hafta sonu dugunumuz var motıvasyonu dusurmemem gerk elden Genişletmek için tıkla ... kov sen o depresyonu depresyon bırak gitsin kızıyom ama hele hele düğün var bi de pozitif ol lütfen
JaNbErG Emekli Yönetici Panic Attack' Alıntı: tek sayfada ne kadar çok uyu kelimesi geçti yahu uykum geldi Genişletmek için tıkla ... Harbiden kanka doğru dedin
Panic Attack' Alıntı: tek sayfada ne kadar çok uyu kelimesi geçti yahu uykum geldi Genişletmek için tıkla ... Harbiden kanka doğru dedin
Tuba.Erva Üye 'Nur'' Alıntı: kov sen o depresyonu depresyon bırak gitsin kızıyom ama hele hele düğün var bi de pozitif ol lütfen Genişletmek için tıkla ... yaa sorma su lanet dugun yuzunden ne kdr paraa harcadım cok pozıtıfım
'Nur'' Alıntı: kov sen o depresyonu depresyon bırak gitsin kızıyom ama hele hele düğün var bi de pozitif ol lütfen Genişletmek için tıkla ... yaa sorma su lanet dugun yuzunden ne kdr paraa harcadım cok pozıtıfım
Tuba Üye Tuba_erva' Alıntı: yaa sorma su lanet dugun yuzunden ne kdr paraa harcadım cok pozıtıfım Genişletmek için tıkla ... nefret ediyorum düğünlerden
Tuba_erva' Alıntı: yaa sorma su lanet dugun yuzunden ne kdr paraa harcadım cok pozıtıfım Genişletmek için tıkla ... nefret ediyorum düğünlerden
Tuba Üye Tuba_erva' Alıntı: bende üff aklıma cok guzel bı fıkır geldı ama sonra dycem Genişletmek için tıkla ... tamam
Tuba_erva' Alıntı: bende üff aklıma cok guzel bı fıkır geldı ama sonra dycem Genişletmek için tıkla ... tamam
s@hr@ Üye İlahi kızlar alemsiniz Beni güldürdünüz yaa yüzünüzden sizinde gülücük eksik olmasın Uyuyun demiyorum modlar kızdı
İlahi kızlar alemsiniz Beni güldürdünüz yaa yüzünüzden sizinde gülücük eksik olmasın Uyuyun demiyorum modlar kızdı
Tuba.Erva Üye s@hr@' Alıntı: İlahi kızlar alemsiniz Beni güldürdünüz yaa yüzünüzden sizinde gülücük eksik olmasın Uyuyun demiyorum modlar kızdı Genişletmek için tıkla ... ben yerıne söylerım uyuyalım hadi uykum geldı cıdden saat kac olmus hadı ben cıkayım cok sevıyorum sizi
s@hr@' Alıntı: İlahi kızlar alemsiniz Beni güldürdünüz yaa yüzünüzden sizinde gülücük eksik olmasın Uyuyun demiyorum modlar kızdı Genişletmek için tıkla ... ben yerıne söylerım uyuyalım hadi uykum geldı cıdden saat kac olmus hadı ben cıkayım cok sevıyorum sizi
s@hr@ Üye Tuba_erva' Alıntı: ben yerıne söylerım uyuyalım hadi uykum geldı cıdden saat kac olmus hadı ben cıkayım cok sevıyorum sizi Genişletmek için tıkla ... Ben de tam iyi geceler diyecekdim iyi geceler bitanem Depresyona girme
Tuba_erva' Alıntı: ben yerıne söylerım uyuyalım hadi uykum geldı cıdden saat kac olmus hadı ben cıkayım cok sevıyorum sizi Genişletmek için tıkla ... Ben de tam iyi geceler diyecekdim iyi geceler bitanem Depresyona girme
Tuba Üye Tuba_erva' Alıntı: ben yerıne söylerım uyuyalım hadi uykum geldı cıdden saat kac olmus hadı ben cıkayım cok sevıyorum sizi Genişletmek için tıkla ... bende çıkarım birazdan iyigeceler tubam ----------Eklendi @ 02:37:52 ---------- Yazıldı @ 02:37:24 ---------- Panic Attack' Alıntı: modlar ne yaaa Genişletmek için tıkla ... sizsiniz
Tuba_erva' Alıntı: ben yerıne söylerım uyuyalım hadi uykum geldı cıdden saat kac olmus hadı ben cıkayım cok sevıyorum sizi Genişletmek için tıkla ... bende çıkarım birazdan iyigeceler tubam ----------Eklendi @ 02:37:52 ---------- Yazıldı @ 02:37:24 ---------- Panic Attack' Alıntı: modlar ne yaaa Genişletmek için tıkla ... sizsiniz