iremm Üye sanada iyi akşamlar bnm başım acayip kötü brz uyumayı deniyim belki geçer ark. bana dua edin son günler çok stresliyim
sanada iyi akşamlar bnm başım acayip kötü brz uyumayı deniyim belki geçer ark. bana dua edin son günler çok stresliyim
DiaBLoS Admin Allah yardımcın olsun İremm..Allah işini gücünü rast getirsin EE bugün gececiler burada olurlar inşallah...Son 1 haftaya yakından çok kısır geçiyor geceler.
Allah yardımcın olsun İremm..Allah işini gücünü rast getirsin EE bugün gececiler burada olurlar inşallah...Son 1 haftaya yakından çok kısır geçiyor geceler.
DiaBLoS Admin Her stresin mutlaka bir sebebi olur. Bildiğim kadarıyla yada tahmin ettiğim kadarıyla dersle ilgili sorun + hoca.
Her stresin mutlaka bir sebebi olur. Bildiğim kadarıyla yada tahmin ettiğim kadarıyla dersle ilgili sorun + hoca.
iremm Üye DiaBLoS™;1137468' Alıntı: Her stresin mutlaka bir sebebi olur. Bildiğim kadarıyla yada tahmin ettiğim kadarıyla dersle ilgili sorun + hoca. Genişletmek için tıkla ... hıhı aynen de öyle
DiaBLoS™;1137468' Alıntı: Her stresin mutlaka bir sebebi olur. Bildiğim kadarıyla yada tahmin ettiğim kadarıyla dersle ilgili sorun + hoca. Genişletmek için tıkla ... hıhı aynen de öyle
DiaBLoS Admin DiaBLoS™;1137556' Alıntı: Herkese Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... prettygirl' Alıntı: aleyküm selam akula heyyyy selamm milett Genişletmek için tıkla ... Bizim selamımız ne güne duruyor ? Görmedim mazereti olamaz herhalde ?
DiaBLoS™;1137556' Alıntı: Herkese Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... prettygirl' Alıntı: aleyküm selam akula heyyyy selamm milett Genişletmek için tıkla ... Bizim selamımız ne güne duruyor ? Görmedim mazereti olamaz herhalde ?
Solamente Üye Dj Airmax™;1137583' Alıntı: pınar msnde neden degılsın Genişletmek için tıkla ... Bebeğim abim yanımdaydı agla --------------- Ekleme --------------- DiaBLoS™;1137601' Alıntı: Bizim selamımız ne güne duruyor ? Görmedim mazereti olamaz herhalde ? Genişletmek için tıkla ... yav ali bak çok yanlış düşünüyosun sadece senden sonra benden önce o vardı ondan şeettim beee hepimiz forumdaşız Aldım selamını başım gözüm üstüne .. --------------- Ekleme --------------- selamm millett gececiler olmasada akşamcılarr nasılsınızz
Dj Airmax™;1137583' Alıntı: pınar msnde neden degılsın Genişletmek için tıkla ... Bebeğim abim yanımdaydı agla --------------- Ekleme --------------- DiaBLoS™;1137601' Alıntı: Bizim selamımız ne güne duruyor ? Görmedim mazereti olamaz herhalde ? Genişletmek için tıkla ... yav ali bak çok yanlış düşünüyosun sadece senden sonra benden önce o vardı ondan şeettim beee hepimiz forumdaşız Aldım selamını başım gözüm üstüne .. --------------- Ekleme --------------- selamm millett gececiler olmasada akşamcılarr nasılsınızz
Ue-Gazi Emekli Yönetici Selam Ey Gececi Millet Bu Gece Yokum Malum Mesai Var Yarına Şimdiden Herkese İyi Geceler...