CoDeYs Üye kulagımın zarı patladı ben oraya elimle mudaha edeyım ----------Eklendi @ 01:52:44 ---------- Yazıldı @ 01:52:09 ---------- hd boyutu yuksek ama dimi ben normal indiriyorum daha iyi az güzel iniyor hiç yoktan
kulagımın zarı patladı ben oraya elimle mudaha edeyım ----------Eklendi @ 01:52:44 ---------- Yazıldı @ 01:52:09 ---------- hd boyutu yuksek ama dimi ben normal indiriyorum daha iyi az güzel iniyor hiç yoktan
Tuba.Erva Üye jejep' Alıntı: Ses güzelmiş ----------Eklendi @ 01:51:25 ---------- Yazıldı @ 01:50:34 ---------- Alkışta tutalım hep beraber hadi Zeki Tuba Daldan dala kondun yorulmadın mı ... Genişletmek için tıkla ... ama guzel kı ımzama bılem yazdım
jejep' Alıntı: Ses güzelmiş ----------Eklendi @ 01:51:25 ---------- Yazıldı @ 01:50:34 ---------- Alkışta tutalım hep beraber hadi Zeki Tuba Daldan dala kondun yorulmadın mı ... Genişletmek için tıkla ... ama guzel kı ımzama bılem yazdım
jejep Üye Sözler güzelde,beni öyle çok sevki diyor,kendine gül diyor,kendini övüyor sözler biraz acayip yani ----------Eklendi @ 01:56:23 ---------- Yazıldı @ 01:55:52 ---------- ALLAH rahatlık versin Zeki görüşmek üzere selametle bende çıkarım az sonra
Sözler güzelde,beni öyle çok sevki diyor,kendine gül diyor,kendini övüyor sözler biraz acayip yani ----------Eklendi @ 01:56:23 ---------- Yazıldı @ 01:55:52 ---------- ALLAH rahatlık versin Zeki görüşmek üzere selametle bende çıkarım az sonra
Tuba.Erva Üye CoDeYs' Alıntı: oyle ypacam herkeze iyi gecelr ben çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Tuba.Erva Üye jejep' Alıntı: Sen seviyorsan bizde seviyoruz sorun yok Genişletmek için tıkla ... saol
Tuba.Erva Üye jejep' Alıntı: Yok ya ben uyumam Genişletmek için tıkla ... bız kaldık zaten bi önceden bu saatte dolu olurdu gececıler ,uyku agır basmıs sanırım neyse saglık olsun
jejep' Alıntı: Yok ya ben uyumam Genişletmek için tıkla ... bız kaldık zaten bi önceden bu saatte dolu olurdu gececıler ,uyku agır basmıs sanırım neyse saglık olsun
Tuba.Erva Üye jejep' Alıntı: Hafta sonuna girdik bide Sağlık olsun tabiki de ne yapıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... evet hafta sonuna gırdık bde forumu cok özlemısım ya dolasıyorum öyle
jejep' Alıntı: Hafta sonuna girdik bide Sağlık olsun tabiki de ne yapıyorsun ? Genişletmek için tıkla ... evet hafta sonuna gırdık bde forumu cok özlemısım ya dolasıyorum öyle
Tuba.Erva Üye jejep' Alıntı: Uzun süre gelmemişin galiba seni forumla baş başa bırakıyorum iyi vakit geçir Genişletmek için tıkla ... kendımı banlamıstım evet bayagı uzun sure sen napysn
jejep' Alıntı: Uzun süre gelmemişin galiba seni forumla baş başa bırakıyorum iyi vakit geçir Genişletmek için tıkla ... kendımı banlamıstım evet bayagı uzun sure sen napysn