DiaBLoS Admin 1 saatten fazla oldu daha mesaj atan tek kişi yok ilginç Herkese iyi forumlar iyi geceler SaygıLar
iremm Üye slm herkese... yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ağlamak istiyorumm 40 dktır uğraştığım yazım silindi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yanlışlıklaaaaaaaa aglaaglaaglaaglagitti emek... bunca zmn...yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm herkese... yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ağlamak istiyorumm 40 dktır uğraştığım yazım silindi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yanlışlıklaaaaaaaa aglaaglaaglaaglagitti emek... bunca zmn...yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iremm Üye DiaBLoS™;1136181' Alıntı: Şimdi 1- Ne tür bir yazıydı? 2- Foruma mı ekliyordun? Genişletmek için tıkla ... hayır foruma değil... araştırmaa yaptığım bi konunun dökümanlarını tek tek tekkk okuyup özenle seçtiğim derlediğim bir yazıııagla
DiaBLoS™;1136181' Alıntı: Şimdi 1- Ne tür bir yazıydı? 2- Foruma mı ekliyordun? Genişletmek için tıkla ... hayır foruma değil... araştırmaa yaptığım bi konunun dökümanlarını tek tek tekkk okuyup özenle seçtiğim derlediğim bir yazıııagla
iremm Üye DiaBLoS™;1136211' Alıntı: Geçmiş olsun o halde İremm : ( Genişletmek için tıkla ... yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaglaagla
DiaBLoS™;1136211' Alıntı: Geçmiş olsun o halde İremm : ( Genişletmek için tıkla ... yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaglaagla
Praetor Emekli Yönetici Selam gececiler Gizli gizli burada olanlara da selam iremm firefox yükle! Hadi hemen!..
elmyra Üye gizli olanlar görünmes isteselerdi zaten görünürlerdi sen görüyosun diye söylemen gerekmiyor bazı seyleri bütün gececilere selam
gizli olanlar görünmes isteselerdi zaten görünürlerdi sen görüyosun diye söylemen gerekmiyor bazı seyleri bütün gececilere selam
Praetor Emekli Yönetici praetor' Alıntı: Selam gececiler Gizli gizli burada olanlara da selam Genişletmek için tıkla ... Kimden bahsetmişim ki ben? Gizli olma seçeneği bazı kişilere mi mahsus acaba? Herkes kullanamıyor mu bu seçeneği?..
praetor' Alıntı: Selam gececiler Gizli gizli burada olanlara da selam Genişletmek için tıkla ... Kimden bahsetmişim ki ben? Gizli olma seçeneği bazı kişilere mi mahsus acaba? Herkes kullanamıyor mu bu seçeneği?..
elmyra Üye kulllanmak ayrı bişey görüyosan gör ama söylemee ne gerek var yani --------------- Ekleme --------------- herkesee ii geceler
kulllanmak ayrı bişey görüyosan gör ama söylemee ne gerek var yani --------------- Ekleme --------------- herkesee ii geceler
Praetor Emekli Yönetici Ben isim vermedim. Buraya herkes gizli olarak girebilir ki pek çok kişi var gizlice giren. Kimsenin üstüne alınmasına lüzum yok!..
Ben isim vermedim. Buraya herkes gizli olarak girebilir ki pek çok kişi var gizlice giren. Kimsenin üstüne alınmasına lüzum yok!..