jejep Üye ALLAH rahatlık versin Pınar huzur içerisnde bir gece geçirmeni dilerim bende çıkıyorum cümleten iyi geceler
ALLAH rahatlık versin Pınar huzur içerisnde bir gece geçirmeni dilerim bende çıkıyorum cümleten iyi geceler
CoDeYs Üye Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) CoDeYs, jejep+, Aege vaybe olurmu bea muhabette neden katilmiyon hosgeldin nasilsin
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) CoDeYs, jejep+, Aege vaybe olurmu bea muhabette neden katilmiyon hosgeldin nasilsin
jejep Üye Ben sık kullanılanlarda çok sitem var diğer programlarda iyi olmuyor IE9 kullanıyorum diğerleri daha hızlı ama bazı şeyler bunda daha rahat cümleten ALLAH rahatlık versin görüşürüz
Ben sık kullanılanlarda çok sitem var diğer programlarda iyi olmuyor IE9 kullanıyorum diğerleri daha hızlı ama bazı şeyler bunda daha rahat cümleten ALLAH rahatlık versin görüşürüz
Cezzbedici3 Üye Berkay beN geLdim BakıYorumDa seN Biraz FraNSıZ KalmıŞSın oLaYa .. KapTırMışLaR GendiLeriNi DiZiLeRe biZimkileR.... --------------- Ekleme --------------- CoDeYs' Alıntı: dogru yerdesın abı beraber takılalım moruk Genişletmek için tıkla ... TakıLalıM genÇ varMı biLDiğiN GüzeL MekanLar Bu cLupTAn çıKınca OraLaraDa gideRiKk..
Berkay beN geLdim BakıYorumDa seN Biraz FraNSıZ KalmıŞSın oLaYa .. KapTırMışLaR GendiLeriNi DiZiLeRe biZimkileR.... --------------- Ekleme --------------- CoDeYs' Alıntı: dogru yerdesın abı beraber takılalım moruk Genişletmek için tıkla ... TakıLalıM genÇ varMı biLDiğiN GüzeL MekanLar Bu cLupTAn çıKınca OraLaraDa gideRiKk..