Reşwan Emekli Yönetici hoşbulduk arkadaşlar. Polisiye filim ler diziler güzel oluyor evet. Ama artık dizilere yetişemiyorum
minoo Üye Ben hiç tv izlemiyorum nerdeyse. Arada işte Kanıt'ı izliyorum. O kadar He bir de arada bir güzel filmler falan olursa izliyorum.
Ben hiç tv izlemiyorum nerdeyse. Arada işte Kanıt'ı izliyorum. O kadar He bir de arada bir güzel filmler falan olursa izliyorum.
CoDeYs Üye jejep' Alıntı: İyi geceler Pınar hoşgeldin. Zeki ben ayda bir gibi pc nin içini temizliyorum fece toz çekiyor günde ortalama 10 saat başındayım, formata hiç gerek duymadım,taş gibi program çok kullanıyorum güvenliği elden bırakmıyorum doğrusu Aleyküm selam Mustafa abi hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... ya dogru pc ic guvenligi falan guzel de toz kismi 3 kez acctim temizledimde masallah 15 saati geciyor
jejep' Alıntı: İyi geceler Pınar hoşgeldin. Zeki ben ayda bir gibi pc nin içini temizliyorum fece toz çekiyor günde ortalama 10 saat başındayım, formata hiç gerek duymadım,taş gibi program çok kullanıyorum güvenliği elden bırakmıyorum doğrusu Aleyküm selam Mustafa abi hoşgeldin. Genişletmek için tıkla ... ya dogru pc ic guvenligi falan guzel de toz kismi 3 kez acctim temizledimde masallah 15 saati geciyor
jejep Üye Tv ile pc aynı ortamda ister istemez hem tv hem pc ikisinide izleyebiliyorum ALLAH rahatlık versin abi.
Tv ile pc aynı ortamda ister istemez hem tv hem pc ikisinide izleyebiliyorum ALLAH rahatlık versin abi.
minoo Üye Recep yahu yeni gördüm. Hoş geldin demişsin. Hoş buldum K. bakma görmedim. Bu arada Kanal D'de korku filmi başladı Korku filmi. İsmi Vahşi Bellek.
Recep yahu yeni gördüm. Hoş geldin demişsin. Hoş buldum K. bakma görmedim. Bu arada Kanal D'de korku filmi başladı Korku filmi. İsmi Vahşi Bellek.
jejep Üye Komresor oldu mu temizlik çok rahat kasayı 2 dk da temizlersin olmazsa vay haline, Merhaba Berkay hoşgeldin. --------------- Ekleme --------------- Önemli değil Pınar,tam senlik film izlersin sen şimdi ben silahsız diye bir film var onu izlemeyi düşünüyorum pc ye indirdim az önce
Komresor oldu mu temizlik çok rahat kasayı 2 dk da temizlersin olmazsa vay haline, Merhaba Berkay hoşgeldin. --------------- Ekleme --------------- Önemli değil Pınar,tam senlik film izlersin sen şimdi ben silahsız diye bir film var onu izlemeyi düşünüyorum pc ye indirdim az önce
Reşwan Emekli Yönetici geçenlerde ata nin filim hakkında bi yorumu nu gördüm siyah kuğu diye bir filim. Merak ettim de baktım tavsiye ederim sonu güzeldi.
geçenlerde ata nin filim hakkında bi yorumu nu gördüm siyah kuğu diye bir filim. Merak ettim de baktım tavsiye ederim sonu güzeldi.
minoo Üye Starsley' Alıntı: geçenlerde ata nin filim hakkında bi yorumu nu gördüm siyah kuğu diye bir filim. Merak ettim de baktım tavsiye ederim sonu güzeldi. Genişletmek için tıkla ... Ben izledim onu. Harika o film.
Starsley' Alıntı: geçenlerde ata nin filim hakkında bi yorumu nu gördüm siyah kuğu diye bir filim. Merak ettim de baktım tavsiye ederim sonu güzeldi. Genişletmek için tıkla ... Ben izledim onu. Harika o film.
jejep Üye İnternetten filmin linkini bulup sana atayım istersen sen kendini yorma yarın izlersin,Siyah kuğu filme Pınar'ın en beğendiği filmler arasında
İnternetten filmin linkini bulup sana atayım istersen sen kendini yorma yarın izlersin,Siyah kuğu filme Pınar'ın en beğendiği filmler arasında
minoo Üye Ben çıkayım artık ya. Moral falan da 0 oldu. Recep, teşekkür ederim film için. Bakarım bir ara İyi geceler herkese
Ben çıkayım artık ya. Moral falan da 0 oldu. Recep, teşekkür ederim film için. Bakarım bir ara İyi geceler herkese