iyi valla güzel gidiyor.. Ne bileyim şimdilik muhabbet sayfalarında pek takılmıyorum genel olarak symbian3 destekteyim.... aslında dur sana hikayemi anlatiyim
Ben önceden hep film sitelerine takılırdım. Önceden 5800 vardı ama üzerine hiç düşmüyordum sadece bazı sorunlarım için maxicepe üye olmuştum ama bilgiyi sömürüp çıkıyordum sonra N8 çıktı hayran kaldım makinaya tabi hemen aldım... İşte o gün bu gündür maxicepteyim N8'Le ilgili herşey symbian3 destekte olduğundan %80 oradayım
İlerleyen zamanlarda foruma virüs gibi yayılmayı düşünüyorum
iyi valla güzel gidiyor.. Ne bileyim şimdilik muhabbet sayfalarında pek takılmıyorum genel olarak symbian3 destekteyim.... aslında dur sana hikayemi anlatiyim Ben önceden hep film sitelerine takılırdım. Önceden 5800 vardı ama üzerine hiç düşmüyordum sadece bazı sorunlarım için maxicepe üye olmuştum ama bilgiyi sömürüp çıkıyordum sonra N8 çıktı hayran kaldım makinaya tabi hemen aldım... İşte o gün bu gündür maxicepteyim N8'Le ilgili herşey symbian3 destekte olduğundan %80 oradayım İlerleyen zamanlarda foruma virüs gibi yayılmayı düşünüyorum
iyi valla güzel gidiyor.. Ne bileyim şimdilik muhabbet sayfalarında pek takılmıyorum genel olarak symbian3 destekteyim.... aslında dur sana hikayemi anlatiyim
Ben önceden hep film sitelerine takılırdım. Önceden 5800 vardı ama üzerine hiç düşmüyordum sadece bazı sorunlarım için maxicepe üye olmuştum ama bilgiyi sömürüp çıkıyordum sonra N8 çıktı hayran kaldım makinaya tabi hemen aldım... İşte o gün bu gündür maxicepteyim N8'Le ilgili herşey symbian3 destekte olduğundan %80 oradayım
İlerleyen zamanlarda foruma virüs gibi yayılmayı düşünüyorum