jejep Üye Uykunu al işte,Boyun gece uzar vücudun gece dinlenir --------------- Ekleme --------------- Ben kaçar cümleten ALLAH rahatlık versin.
Uykunu al işte,Boyun gece uzar vücudun gece dinlenir --------------- Ekleme --------------- Ben kaçar cümleten ALLAH rahatlık versin.
kol@j Üye nerede yerden fışkıran yiğitler gökten yağan yürekli askerler yolunu kaybedip şaşıran maxicep'i bulan kelekler.
nerede yerden fışkıran yiğitler gökten yağan yürekli askerler yolunu kaybedip şaşıran maxicep'i bulan kelekler.
CoDeYs Üye aynen abi bana dinlenme gibi gözüküyor hadi hayırlsı iyi geceler abi allah kolaylık versin hoşbulduk recep iyiym saol sen nasılsın öyle ya gitmez mi
aynen abi bana dinlenme gibi gözüküyor hadi hayırlsı iyi geceler abi allah kolaylık versin hoşbulduk recep iyiym saol sen nasılsın öyle ya gitmez mi
jejep Üye Başımıza aşk adamı mı olcan Pınar'ı görüyorum hu hu --------------- Ekleme --------------- Hoşgeldiniz hanfendi
Başımıza aşk adamı mı olcan Pınar'ı görüyorum hu hu --------------- Ekleme --------------- Hoşgeldiniz hanfendi