CoDeYs Üye zaza' Alıntı: Sen gidersen bende giderim her türlü Genişletmek için tıkla ... yok ben gitmem çıkarım tekrar giderim böhöhöhytt jejep' Alıntı: Yorma kendini Zeki erken yat uykunu al ders çalışmaya vakit ayırırsın Genişletmek için tıkla ... yok ne ders var ne okul sınava girdi ya ygs artık özgürüm saol recep teşekür ederim
zaza' Alıntı: Sen gidersen bende giderim her türlü Genişletmek için tıkla ... yok ben gitmem çıkarım tekrar giderim böhöhöhytt jejep' Alıntı: Yorma kendini Zeki erken yat uykunu al ders çalışmaya vakit ayırırsın Genişletmek için tıkla ... yok ne ders var ne okul sınava girdi ya ygs artık özgürüm saol recep teşekür ederim
jejep Üye Cep özgür - öğrenci özgür --------------- Ekleme --------------- ALLAH rahatlık versin Zaza görüşürüz
Cep özgür - öğrenci özgür --------------- Ekleme --------------- ALLAH rahatlık versin Zaza görüşürüz
CoDeYs Üye zaza' Alıntı: Neyse ben çıkıyorum hadi Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... saol sanada allah rahatlık versin iyi uykular çık hala duruyor bide jejep' Alıntı: Cep özgür - öğrenci özgür Genişletmek için tıkla ... hemde nasıl bi rahatlama geldi sorma
zaza' Alıntı: Neyse ben çıkıyorum hadi Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... saol sanada allah rahatlık versin iyi uykular çık hala duruyor bide jejep' Alıntı: Cep özgür - öğrenci özgür Genişletmek için tıkla ... hemde nasıl bi rahatlama geldi sorma
CoDeYs Üye fazla oluyor bizim bi arakdaş var mesela 5 tane dil biliyor adam keyfi iyi stajdan tam 1000 dolar alıyordu
fazla oluyor bizim bi arakdaş var mesela 5 tane dil biliyor adam keyfi iyi stajdan tam 1000 dolar alıyordu
Praetor Emekli Yönetici Sağolun arkadaşlar. Askerlik vallahi zor gidiyor ya. Bir o komutan geliyor diyorlar bir bu komutan. Koştur dur... Askerlerimin dertleri ve disiplinsizlikleri öte yandan... Çalışıyoruz işte Sizlerin hayatları nasıl gidiyor?
Sağolun arkadaşlar. Askerlik vallahi zor gidiyor ya. Bir o komutan geliyor diyorlar bir bu komutan. Koştur dur... Askerlerimin dertleri ve disiplinsizlikleri öte yandan... Çalışıyoruz işte Sizlerin hayatları nasıl gidiyor?