jejep Üye Dandini dandini danalı bebek Elleri kolları kınalı bebek Benim de yavrum cicili bebek Uyusun da büyüsün ninni... Dandini dandini dastana Danalar girmiş bostana Kov bostancı danayı Yemesin lahanayı... Lahanayı yemez kökünü yer Benim de kuzum lokum yer Uyusun da büyüsün ninni Tıpış tıpış yürüsün ninni...
Dandini dandini danalı bebek Elleri kolları kınalı bebek Benim de yavrum cicili bebek Uyusun da büyüsün ninni... Dandini dandini dastana Danalar girmiş bostana Kov bostancı danayı Yemesin lahanayı... Lahanayı yemez kökünü yer Benim de kuzum lokum yer Uyusun da büyüsün ninni Tıpış tıpış yürüsün ninni...
jejep Üye Bazen mesajlarda beğen butonu çıkmıyor sayfayı yenilemek gerekiyor --------------- Ekleme --------------- Evlenenince çocuğunada oku böyle ninniler
Bazen mesajlarda beğen butonu çıkmıyor sayfayı yenilemek gerekiyor --------------- Ekleme --------------- Evlenenince çocuğunada oku böyle ninniler
Cezzbedici3 Üye Ben burdayım gençlik bu arada ağzınızı sulandırmak gibi olmasın ama bir adana bi urfa dürüm söyledim + kola offf off birazdan kendimden geçicem
Ben burdayım gençlik bu arada ağzınızı sulandırmak gibi olmasın ama bir adana bi urfa dürüm söyledim + kola offf off birazdan kendimden geçicem
zaza Üye Beğenmesen olmuyor dimi illa beğenecen --------------- Ekleme --------------- Cezzbedici2' Alıntı: Ben burdayım gençlik bu arada ağzınızı sulandırmak gibi olmasın ama bir adana bi urfa dürüm söyledim + kola offf off birazdan kendimden geçicem Genişletmek için tıkla ... ağzım sulandı ayıp ayıp bize yokmu
Beğenmesen olmuyor dimi illa beğenecen --------------- Ekleme --------------- Cezzbedici2' Alıntı: Ben burdayım gençlik bu arada ağzınızı sulandırmak gibi olmasın ama bir adana bi urfa dürüm söyledim + kola offf off birazdan kendimden geçicem Genişletmek için tıkla ... ağzım sulandı ayıp ayıp bize yokmu
jejep Üye Mesajlardada beğen butonu olsun dedim,kırmadılar beni faliyete koydular --------------- Ekleme --------------- İyi geceler pınar
Mesajlardada beğen butonu olsun dedim,kırmadılar beni faliyete koydular --------------- Ekleme --------------- İyi geceler pınar