minoo Üye jejep' Alıntı: ALLAH rahatlık versin sınavda başarılar görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
jejep' Alıntı: ALLAH rahatlık versin sınavda başarılar görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
jejep Üye minoo' Alıntı: Çok güzel, değil mi? Genişletmek için tıkla ... Evet çok güzel bir şarkı, aşk yaktı beni şarkıda yakıyor
minoo' Alıntı: Çok güzel, değil mi? Genişletmek için tıkla ... Evet çok güzel bir şarkı, aşk yaktı beni şarkıda yakıyor
jejep Üye Ben çok duygusallaştım herşeye ağlar oldum ya hergün kesin gözlerim doluyor --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu şarkıcı ve şarkıları çok güzel dinlesene
Ben çok duygusallaştım herşeye ağlar oldum ya hergün kesin gözlerim doluyor --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu şarkıcı ve şarkıları çok güzel dinlesene
kol@j Üye iyi geceler gençlik, gene kaçtınız değil mi? yorucu bir haftaydı biliyorum ama bakın sonuna geldiniz...
iyi geceler gençlik, gene kaçtınız değil mi? yorucu bir haftaydı biliyorum ama bakın sonuna geldiniz...
kol@j Üye minoo' Alıntı: Aşığım ulen Genişletmek için tıkla ... jejep' Alıntı: Bende aşığım Genişletmek için tıkla ... zaza' Alıntı: Yalnız değilsiniz bende aşığım Genişletmek için tıkla ... aşkın şu sözlük anlamı arıyorsun sen belanı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sözüm meclisten dışarı
minoo' Alıntı: Aşığım ulen Genişletmek için tıkla ... jejep' Alıntı: Bende aşığım Genişletmek için tıkla ... zaza' Alıntı: Yalnız değilsiniz bende aşığım Genişletmek için tıkla ... aşkın şu sözlük anlamı arıyorsun sen belanı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sözüm meclisten dışarı