huri$ Üye minoo' Alıntı: Ablaam Genişletmek için tıkla ... ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hoşbulduk Pınar Genişletmek için tıkla ... ho$geldin Alper garde$im
minoo' Alıntı: Ablaam Genişletmek için tıkla ... ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hoşbulduk Pınar Genişletmek için tıkla ... ho$geldin Alper garde$im
huri$ Üye minoo' Alıntı: Ben buralardayım her vakit olduğu gibi. İyi gibiyim. Öyle işte Sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... hamdolsun iyiyim bende birgun daha bitti bunun uzuntusunu omrum olursa da yeni birgunun ba$layacagi sevincini yasiorum
minoo' Alıntı: Ben buralardayım her vakit olduğu gibi. İyi gibiyim. Öyle işte Sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... hamdolsun iyiyim bende birgun daha bitti bunun uzuntusunu omrum olursa da yeni birgunun ba$layacagi sevincini yasiorum
zaza Üye Selam gececiler Uykum gelmiyor bide 7:30 da işe gitmek için illa kalkmam lazım offf uyku nerdesin
huri$ Üye minoo' Alıntı: Hayatımda geçirdiğim en güzel ve en kötü anları birlikte yaşadığım, en saçma gün bugündü Genişletmek için tıkla ... aa nasil oluo o hem iyi hem kotu hem saçma zaza' Alıntı: Selam gececiler Uykum gelmiyor bide 7:30 da işe gitmek için illa kalkmam lazım offf uyku nerdesin Genişletmek için tıkla ... koyun sayy yada gozunu yum uyu ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hoşbulduk huri$ Genişletmek için tıkla ... senin gunun nasildi
minoo' Alıntı: Hayatımda geçirdiğim en güzel ve en kötü anları birlikte yaşadığım, en saçma gün bugündü Genişletmek için tıkla ... aa nasil oluo o hem iyi hem kotu hem saçma zaza' Alıntı: Selam gececiler Uykum gelmiyor bide 7:30 da işe gitmek için illa kalkmam lazım offf uyku nerdesin Genişletmek için tıkla ... koyun sayy yada gozunu yum uyu ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hoşbulduk huri$ Genişletmek için tıkla ... senin gunun nasildi
zaza Üye huri$' Alıntı: aa nasil oluo o hem iyi hem kotu hem saçma koyun sayy yada gozunu yum uyu Genişletmek için tıkla ... olmuyor ki ablam neyse zorlada olsa uykumu getirecem hadi iyi geceler hepinize ablam kocaman öptüm
huri$' Alıntı: aa nasil oluo o hem iyi hem kotu hem saçma koyun sayy yada gozunu yum uyu Genişletmek için tıkla ... olmuyor ki ablam neyse zorlada olsa uykumu getirecem hadi iyi geceler hepinize ablam kocaman öptüm
huri$ Üye zaza' Alıntı: olmuyor ki ablam neyse zorlada olsa uykumu getirecem hadi iyi geceler hepinize ablam kocaman öptüm Genişletmek için tıkla ...
zaza' Alıntı: olmuyor ki ablam neyse zorlada olsa uykumu getirecem hadi iyi geceler hepinize ablam kocaman öptüm Genişletmek için tıkla ...