jejep Üye İyiyim ne olsun Zazacım sen nasılsın cümleten nasılsınız ? Aleyküm selam Necmi hoşgeldin sefalar getirdin
İyiyim ne olsun Zazacım sen nasılsın cümleten nasılsınız ? Aleyküm selam Necmi hoşgeldin sefalar getirdin
zaza Üye aleyküm selam necmi --------------- Ekleme --------------- iyim recep sen sen nasılsın seksi lafının sahibi
aleyküm selam necmi --------------- Ekleme --------------- iyim recep sen sen nasılsın seksi lafının sahibi
Necmati Üye minoo' Alıntı: Hayrettin mi ben de gidiyorum o vakit. Ööööööö!! Ölüyorum o adama ya Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Hayrettin mi ben de gidiyorum o vakit. Ööööööö!! Ölüyorum o adama ya Genişletmek için tıkla ...
zaza Üye Necmati' Alıntı: Htc al zaza ben çok memnunum çok hızlı.. onlıne olupta cevap yazmassam bilinki cepteyim Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman htc alyım zaten ıphone ye gıcığım
Necmati' Alıntı: Htc al zaza ben çok memnunum çok hızlı.. onlıne olupta cevap yazmassam bilinki cepteyim Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman htc alyım zaten ıphone ye gıcığım
jejep Üye Burdayım işte vakit öldürüyorum,Yeni çıkacak Iphone u bekle bence daha güzel olacak gibi.Android almayı düşünüyorsan vodafonedan al güzel kampanyaları var.
Burdayım işte vakit öldürüyorum,Yeni çıkacak Iphone u bekle bence daha güzel olacak gibi.Android almayı düşünüyorsan vodafonedan al güzel kampanyaları var.
kol@j Üye beni bu konu mu albay edecek... daha güzeli yok muydu? neyse nasip neyse... lokmamızı yeriz önümüzde... hepinize ARV..
beni bu konu mu albay edecek... daha güzeli yok muydu? neyse nasip neyse... lokmamızı yeriz önümüzde... hepinize ARV..