ALpeRenBuGRa Üye Geçmiş olsun. Yat uyu sabaha birşeyin kalmaz --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Geçmiş olsun. Yat uyu sabaha birşeyin kalmaz --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kol@j Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Sana da iyi gecele kolaj gerçi sabah oldu sayılır... Genişletmek için tıkla ... yaa günaydın... hoca minareye çıkar birazdan ben de onu bekliyom ya sonra yatarım... ayrıca hayırlı cumalar
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Sana da iyi gecele kolaj gerçi sabah oldu sayılır... Genişletmek için tıkla ... yaa günaydın... hoca minareye çıkar birazdan ben de onu bekliyom ya sonra yatarım... ayrıca hayırlı cumalar
hakan.c Üye hosbulduk Sende her zaman ki gibi burdasin --------------- Ekleme --------------- nereye kaboldun yahu, bende geldim surda iki muhabbet edelim diye
hosbulduk Sende her zaman ki gibi burdasin --------------- Ekleme --------------- nereye kaboldun yahu, bende geldim surda iki muhabbet edelim diye