CoDeYs Üye *ReBeL_ALTaiR*' Alıntı: Paylaşımdan olsa gerek bu güzel bir yorgunluk Genişletmek için tıkla ... evet normalde az açardım bugun iyi vakit yakaladım ve internet çık hızlıydı bende fırsattan istiffade açtım deydi ama
*ReBeL_ALTaiR*' Alıntı: Paylaşımdan olsa gerek bu güzel bir yorgunluk Genişletmek için tıkla ... evet normalde az açardım bugun iyi vakit yakaladım ve internet çık hızlıydı bende fırsattan istiffade açtım deydi ama
Love Prince Üye ClubKio' Alıntı: abi anladığım kadarıyla biraz moralin bozuk gibi Genişletmek için tıkla ... eh biraz öyle CoDeYs' Alıntı: abi sen yazdıysan çok güzel yazmışsın Genişletmek için tıkla ... yok be hacı alıntı
ClubKio' Alıntı: abi anladığım kadarıyla biraz moralin bozuk gibi Genişletmek için tıkla ... eh biraz öyle CoDeYs' Alıntı: abi sen yazdıysan çok güzel yazmışsın Genişletmek için tıkla ... yok be hacı alıntı
CoDeYs Üye Love Prince' Alıntı: eh biraz öyle yok be hacı alıntı Genişletmek için tıkla ... ama sonuç-ta okudunda paylaştın
Love Prince' Alıntı: eh biraz öyle yok be hacı alıntı Genişletmek için tıkla ... ama sonuç-ta okudunda paylaştın
ClubKio Üye CoDeYs' Alıntı: evet normalde az açardım bugun iyi vakit yakaladım ve internet çık hızlıydı bende fırsattan istiffade açtım deydi ama Genişletmek için tıkla ... hız kaç normalde
CoDeYs' Alıntı: evet normalde az açardım bugun iyi vakit yakaladım ve internet çık hızlıydı bende fırsattan istiffade açtım deydi ama Genişletmek için tıkla ... hız kaç normalde
ClubKio Üye Love Prince' Alıntı: eh biraz öyle Genişletmek için tıkla ... moralin herneye bozuksa kısa zamanda düzelir inşallah abim
Love Prince' Alıntı: eh biraz öyle Genişletmek için tıkla ... moralin herneye bozuksa kısa zamanda düzelir inşallah abim
CoDeYs Üye ClubKio' Alıntı: hız kaç normalde Genişletmek için tıkla ... şöyle diyim tam bilmiyom müzik indimede sanıyede 110 kb hızındaydı ama şimdi yanı bu aralar 350 bugun 499 kb hızında şoktayım hala bitane tema konusu açtım bu sayade açtım
ClubKio' Alıntı: hız kaç normalde Genişletmek için tıkla ... şöyle diyim tam bilmiyom müzik indimede sanıyede 110 kb hızındaydı ama şimdi yanı bu aralar 350 bugun 499 kb hızında şoktayım hala bitane tema konusu açtım bu sayade açtım
ClubKio Üye s@hr@' Alıntı: İyi geceler gençlik Allah'a emanet olun... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, tatlı rüyalar Ablacımmmmm
s@hr@' Alıntı: İyi geceler gençlik Allah'a emanet olun... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, tatlı rüyalar Ablacımmmmm
CoDeYs Üye s@hr@' Alıntı: İyi geceler gençlik Allah'a emanet olun... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abla teşkkürler
s@hr@' Alıntı: İyi geceler gençlik Allah'a emanet olun... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abla teşkkürler
Love Prince Üye CoDeYs' Alıntı: ama sonuç-ta okudunda paylaştın Genişletmek için tıkla ... beğendiğine sevindim ClubKio' Alıntı: moralin herneye bozuksa kısa zamanda düzelir inşallah abim Genişletmek için tıkla ... sağolasın isim neydi?
CoDeYs' Alıntı: ama sonuç-ta okudunda paylaştın Genişletmek için tıkla ... beğendiğine sevindim ClubKio' Alıntı: moralin herneye bozuksa kısa zamanda düzelir inşallah abim Genişletmek için tıkla ... sağolasın isim neydi?
CoDeYs Üye *ReBeL_ALTaiR*' Alıntı: Şiiri okudum eski günler geldi aklıma Genişletmek için tıkla ... anlatsana eski günlerden ClubKio' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... normal bea ne düşünüyon benımde aklıma bi dünya şey geldi --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: beğendiğine sevindim sağolasın isim neydi? Genişletmek için tıkla ... valla abi şiirleri severim sadece içinde baya mana olanını sadece şiir olanını degil
*ReBeL_ALTaiR*' Alıntı: Şiiri okudum eski günler geldi aklıma Genişletmek için tıkla ... anlatsana eski günlerden ClubKio' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... normal bea ne düşünüyon benımde aklıma bi dünya şey geldi --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: beğendiğine sevindim sağolasın isim neydi? Genişletmek için tıkla ... valla abi şiirleri severim sadece içinde baya mana olanını sadece şiir olanını degil
ClubKio Üye CoDeYs' Alıntı: anlatsana eski günlerden normal bea ne düşünüyon benımde aklıma bi dünya şey geldi Genişletmek için tıkla ... aynen işte bende merak ettim eski günleri
CoDeYs' Alıntı: anlatsana eski günlerden normal bea ne düşünüyon benımde aklıma bi dünya şey geldi Genişletmek için tıkla ... aynen işte bende merak ettim eski günleri
CoDeYs Üye ClubKio' Alıntı: aynen işte bende merak ettim eski günleri Genişletmek için tıkla ... eski derken aldatma aldatılma sevmek sevilmemek okadar şey geldiki benım aklıma . hepside bir şiirden geldi helal yav
ClubKio' Alıntı: aynen işte bende merak ettim eski günleri Genişletmek için tıkla ... eski derken aldatma aldatılma sevmek sevilmemek okadar şey geldiki benım aklıma . hepside bir şiirden geldi helal yav