DiaBLoS Admin Valla trabzonspor oynadı bjk yendi Trabzonspor zaten emanette liderlikte...Düşer 3-5 sıraya en kısa zamanda..
Valla trabzonspor oynadı bjk yendi Trabzonspor zaten emanette liderlikte...Düşer 3-5 sıraya en kısa zamanda..
ALpeRenBuGRa Üye omayra' Alıntı: Bizim evde bir sevinç bir mutluluk... Beşiktaş yendi yaa Genişletmek için tıkla ... Enişte doğruları gerçekleri biliyor. Helal olsun Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur... Ayrıyyetennn Portakal soyulur tadına da doyulur
omayra' Alıntı: Bizim evde bir sevinç bir mutluluk... Beşiktaş yendi yaa Genişletmek için tıkla ... Enişte doğruları gerçekleri biliyor. Helal olsun Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur... Ayrıyyetennn Portakal soyulur tadına da doyulur
kurt bey Üye hoşbuldum arkadaşlar saolun iyiyim şükürler olsun. Dağıtım izni için memlekete geldik. dinleniyorum işte 75 günde bihayli yorulduk. yeni adresim mersin. Bakalım nasıl olacak. Sziler nasılsınız ne var ne çok görüşmeyeli
hoşbuldum arkadaşlar saolun iyiyim şükürler olsun. Dağıtım izni için memlekete geldik. dinleniyorum işte 75 günde bihayli yorulduk. yeni adresim mersin. Bakalım nasıl olacak. Sziler nasılsınız ne var ne çok görüşmeyeli
DiaBLoS Admin Eywallah...İş hayatı + arada ders tekrarı falan falan ömür geçiyor valla.. Muhasebecilerin hayatını az çok bilirsiniz
Eywallah...İş hayatı + arada ders tekrarı falan falan ömür geçiyor valla.. Muhasebecilerin hayatını az çok bilirsiniz