minoo Üye Perfect!' Alıntı: ellemeyin minnoşu uçuş modunda artık Genişletmek için tıkla ... Bak nasıl biliyo
arslansem Üye minoo' Alıntı: Bir süre sonra tesadüf olmaktan çıkıyor ama Güzel oldu güzel Genişletmek için tıkla ... İyi bakalım hayırlı olsun pino
minoo' Alıntı: Bir süre sonra tesadüf olmaktan çıkıyor ama Güzel oldu güzel Genişletmek için tıkla ... İyi bakalım hayırlı olsun pino
minoo Üye Love Prince' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Git yemek ye İyi geceler .. Gece de kalmadı ya neyse
Love Prince' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Git yemek ye İyi geceler .. Gece de kalmadı ya neyse
arslansem Üye Love Prince' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sana da hüsocum..Bursaya selamlar
Love Prince' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sana da hüsocum..Bursaya selamlar
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Bak nasıl biliyo Genişletmek için tıkla ... ah ah diyesim geldim ama neye ahlıcam bilmiyorum artık. üzülsem ayrı sevinsem ayrı
minoo' Alıntı: Bak nasıl biliyo Genişletmek için tıkla ... ah ah diyesim geldim ama neye ahlıcam bilmiyorum artık. üzülsem ayrı sevinsem ayrı
minoo Üye arslansem' Alıntı: İyi bakalım hayırlı olsun pino Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ettim zenco Darısı size Özellikle Halil'e
arslansem' Alıntı: İyi bakalım hayırlı olsun pino Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ettim zenco Darısı size Özellikle Halil'e
minoo Üye Perfect!' Alıntı: ah ah diyesim geldim ama neye ahlıcam bilmiyorum artık. üzülsem ayrı sevinsem ayrı Genişletmek için tıkla ... Sevin sevin Zararın neresinden dönsen kârdır
Perfect!' Alıntı: ah ah diyesim geldim ama neye ahlıcam bilmiyorum artık. üzülsem ayrı sevinsem ayrı Genişletmek için tıkla ... Sevin sevin Zararın neresinden dönsen kârdır
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Teşekkür ettim zenco Darısı size Özellikle Halil'e Genişletmek için tıkla ... önümüzdeki darılara bakıcaz :P napalım
minoo' Alıntı: Teşekkür ettim zenco Darısı size Özellikle Halil'e Genişletmek için tıkla ... önümüzdeki darılara bakıcaz :P napalım
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Sevin sevin Zararın neresinden dönsen kârdır Genişletmek için tıkla ... bilmem öylemi dersin. okadar haksızlık edemem yinede neyse
minoo' Alıntı: Sevin sevin Zararın neresinden dönsen kârdır Genişletmek için tıkla ... bilmem öylemi dersin. okadar haksızlık edemem yinede neyse
minoo Üye Perfect!' Alıntı: bilmem öylemi dersin. okadar haksızlık edemem yinede neyse Genişletmek için tıkla ... Babacım daha neresine haksızlık etmiyorsun yahu saçmalama Saçma sapan işler yapıyo şu aralar zaten farkındasın değil mi???????
Perfect!' Alıntı: bilmem öylemi dersin. okadar haksızlık edemem yinede neyse Genişletmek için tıkla ... Babacım daha neresine haksızlık etmiyorsun yahu saçmalama Saçma sapan işler yapıyo şu aralar zaten farkındasın değil mi???????
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Babacım daha neresine haksızlık etmiyorsun yahu saçmalama Saçma sapan işler yapıyo şu aralar zaten farkındasın değil mi??????? Genişletmek için tıkla ... farkındalık önemli tabi artık önemli değil zaten sonsuza kadar saçmalıklarından uzaktayım. (umarım ) neyse arkasından konuşmayalım
minoo' Alıntı: Babacım daha neresine haksızlık etmiyorsun yahu saçmalama Saçma sapan işler yapıyo şu aralar zaten farkındasın değil mi??????? Genişletmek için tıkla ... farkındalık önemli tabi artık önemli değil zaten sonsuza kadar saçmalıklarından uzaktayım. (umarım ) neyse arkasından konuşmayalım
Perfect! Üye arslansem' Alıntı: Biraz kitap okuyup uyuyayım..Allah rahatlık versin herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
arslansem' Alıntı: Biraz kitap okuyup uyuyayım..Allah rahatlık versin herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
minoo Üye Perfect!' Alıntı: farkındalık önemli tabi artık önemli değil zaten sonsuza kadar saçmalıklarından uzaktayım. (umarım ) neyse arkasından konuşmayalım Genişletmek için tıkla ... Bak hem uzağım diye seviniyosun hem o kadar da haksızlık etmeyeyim diyosun
Perfect!' Alıntı: farkındalık önemli tabi artık önemli değil zaten sonsuza kadar saçmalıklarından uzaktayım. (umarım ) neyse arkasından konuşmayalım Genişletmek için tıkla ... Bak hem uzağım diye seviniyosun hem o kadar da haksızlık etmeyeyim diyosun
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Bak hem uzağım diye seviniyosun hem o kadar da haksızlık etmeyeyim diyosun Genişletmek için tıkla ... yani.yaparsam kendime de haksızlık ederim çünkü. uzakta olmak bu durum için avantaj sadece anlıyorsun değilmi
minoo' Alıntı: Bak hem uzağım diye seviniyosun hem o kadar da haksızlık etmeyeyim diyosun Genişletmek için tıkla ... yani.yaparsam kendime de haksızlık ederim çünkü. uzakta olmak bu durum için avantaj sadece anlıyorsun değilmi
minoo Üye arslansem' Alıntı: Biraz kitap okuyup uyuyayım..Allah rahatlık versin herkese Genişletmek için tıkla ... Aferin kitap okumak iyidir İyi uykular
arslansem' Alıntı: Biraz kitap okuyup uyuyayım..Allah rahatlık versin herkese Genişletmek için tıkla ... Aferin kitap okumak iyidir İyi uykular