kol@j Üye minoo' Alıntı: Abi çok saçmaydı ama ya.hiç bir karenin diğeriyle ilgisi yoktu.hiç bir şey anlamadım Genişletmek için tıkla ... anlama filmi değildi zaten ben de anlamak için uğraşmadım... duvarda ki işaretleri görmüşsündür... dumanlar çıkaran... bunları günümüzde sinsice ibadet meselesi yapanlar var...
minoo' Alıntı: Abi çok saçmaydı ama ya.hiç bir karenin diğeriyle ilgisi yoktu.hiç bir şey anlamadım Genişletmek için tıkla ... anlama filmi değildi zaten ben de anlamak için uğraşmadım... duvarda ki işaretleri görmüşsündür... dumanlar çıkaran... bunları günümüzde sinsice ibadet meselesi yapanlar var...
minoo Üye Duvardaki işaretleri gördüm.Satanizm ile ilgiliydi.ama duman falan görmedim.hepsini izlemedim.çok sıktı,kapattım.
Duvardaki işaretleri gördüm.Satanizm ile ilgiliydi.ama duman falan görmedim.hepsini izlemedim.çok sıktı,kapattım.
kol@j Üye Love Prince' Alıntı: zaten pek umudum yoktu hoşgeldin abi Genişletmek için tıkla ... kusura bakma sayfa atlayınca gözümden kaçmış ... hoşbulduk
Love Prince' Alıntı: zaten pek umudum yoktu hoşgeldin abi Genişletmek için tıkla ... kusura bakma sayfa atlayınca gözümden kaçmış ... hoşbulduk
Love Prince Üye kol@j' Alıntı: kusura bakma sayfa atlayınca gözümden kaçmış ... hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... yok önemli değil naber abi
kol@j' Alıntı: kusura bakma sayfa atlayınca gözümden kaçmış ... hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... yok önemli değil naber abi
kol@j Üye Love Prince' Alıntı: yok önemli değil naber abi Genişletmek için tıkla ... A.R.O. sizleri sormalı
Love Prince Üye kol@j' Alıntı: A.R.O. sizleri sormalı Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyi olmaya çalışıyorum
minoo Üye kol@j' Alıntı: doğru söylüyonuz.. herşeyini kendimize göre ayarlıyoz... huyunu suyunu biliyoz... Genişletmek için tıkla ... aynen öyle.nerde ne var biliyorum.az önce kardeşimin pcdeydim.benim pcde sağ alt köşede masaüstü kısayolu var.elim alışmış.onda da gittim sağ alt köşeye tıkladım,takvim açıldı hahaa
kol@j' Alıntı: doğru söylüyonuz.. herşeyini kendimize göre ayarlıyoz... huyunu suyunu biliyoz... Genişletmek için tıkla ... aynen öyle.nerde ne var biliyorum.az önce kardeşimin pcdeydim.benim pcde sağ alt köşede masaüstü kısayolu var.elim alışmış.onda da gittim sağ alt köşeye tıkladım,takvim açıldı hahaa